Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tobeguk, elifay kimlerdensiniz?
benimki de 3 kere uyuyor genelde. 2 uyuduysa gece uykusuna akşam 7'de geçiyor. sabah da 5'te günaydın diyor.. o yüzden 3 defa uyuması bizim açımızdan daha iyi..
off.. valla kilo deme ya... oğlanın hastalığı falan derken spor da yalan oldu. iyileşsin hemen başlıcam.. şu yemeği de bi azaltabilsem iyi olacak.
burçak naber canım?
add hoşgeldin anlat bakalım neler oldu?
oglan evinden onlar oglan evinden erkek tarafı
Iidir annem nolsun be yav,kocayla nehiri sallsmaca oynuoruz
Sende ne var ne yok bakem,kimse yok topikte iice issiz oldu buralar,yeni kanlar laxim
Asagidaki ziyaretcilere mi sarsak naapsak
Tobeguk ne dimek,cennetteki son yagmur damlasi yada gun işirken oluşan kizilimsi havaya filan bakan hatuna verilen ad mi
kızz... o zaman bi halay çekelim hep beraber... sonra da ya yazın ya gidin beleşten okumayın yazdıklarımızı..
kızdım.
bebemmm.... başka oyunlar bulun kendinize daha güzel oyunlar var.. bak sor add ablana anlatsın sana müsaait bi zamanda..
kızz... o zaman bi halay çekelim hep beraber... sonra da ya yazın ya gidin beleşten okumayın yazdıklarımızı..
kızdım.
aynen beleşten okumayın ulennnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bebemmm.... başka oyunlar bulun kendinize daha güzel oyunlar var.. bak sor add ablana anlatsın sana müsaait bi zamanda..
hahahaa... her iki isimden birinin anlamı cennetten düşen çiğ tanesi, yağmur damlası falan bişey... olabülür bence..
Hehehe ruza cok pis guldum yaa,bnmki merak etti o kaar yani.. add anlatsa azcik feyz alsak,solemio ki hiccc
heeee mesela oyunlarımızdan bazıları : elim sende ara beni bul beni buldugun yerde beni uzun eşşek sen seç daha çok oyun var burçak seçim senin de ablana gel gel gel güzelim acımayacak
oyun çok yavrum çok ne anlatim kız valla kazen beni atar mapusaaaaaaaaaaaaa
oyun çok yavrum çok ne anlatim kız valla kazen beni atar mapusaaaaaaaaaaaaa
Tobeguk kacti,aslinda ii insanlariz biz ya,bi tanisan cok seversin:2: