- 5 Ocak 2011
- 1.449
- 802
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gecimsiz nerdesin cik ortaya bacimGelmiyonuz gelmiyonuz deli gibi konusuyom kendi kendime sonra hepiniz ayni anda geliyonuz, ne ayaksiniz olum siz????
Gidemde sagim yaparken gelem o zamana herkeşler gitmis olur ama neeeyse..
Gecimsiz gelmedi pasta borek isine girdi kesin yada aburcubur cekmecesine daldi cıkamadi:125:
Gecimsiz nerdesin cik ortaya bacim
Napalim ruzacan bugun nehir hanim cok isirdi gogsumu ya emzirmekten korkar oldum,acaba donemsel midir napsam nasil tepki versem acaba bilen var mi tectubeliler bi cvp verse be yav.. kizimdan şiddet goruorm
Nazlma yi tanio musun ruza? Yoksa bu bekledigimiz o ziyaretci mi
evet kesinlikle o... yakalayın kaçmasın... :94:
ADD adamin senin gibi karisi olsun 100 milyar borcu olsun özel haşna vişna dersi alcam senden
Yine kacti,tuhhh
aslında bu dersleri toplu olarak düzenlese iyi olur. halka açık ve ücretsiz olması lazım. kamu yararına olacak çünkü..
Yine uykum geldi ya kahretsin,yatasim var ama yatinca hemen sabah oluo uyumak istemiorummm
ADD adamin senin gibi karisi olsun 100 milyar borcu olsun özel haşna vişna dersi alcam senden
add elim sende oyununu anlatsana kız... gidiyim de kocam uyumadan oynayalım...
Ya milleti ne cagirip duruyonuz bütün arizalar burda birakin bazilari masum kalsin..kk yi kendinizemi benzetceeniz, gelmeyin sayin ziyaretciler gelmeyin sakin ha
herzaman yavrum dersler beleş beleş beleş gel vatandaş geeeeeeeeeeeeeellllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
yalnız oyunun sonu kırmızı noktayla bitiyoooooooooo baştan sööölliiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
yavrum oyun basit :
önce yazı tura atıyosunuz kazanan ilk soruyu sorar sorular her türden olabilir
soruyu bilirse karşı tarafın neresini ellemek öpmek dokunmak isterse dokunuyoo öpüyoo vs
soruyu bilemezse eger soru soran ne isterse onu yapıyooooo kurallar böyleeeeeeeeeee yavrum basit ama çok eglenceliiiiiiiiiiiiiiiiii
hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum değerli arkadaşlarım.. bundan sonra doğru düzgün konuşup sevgili ziyaretçilere örnek olaciim.. :87: sizden de daha dikkatli olmanızı reca ediyorum... adam olun leennnnnn...... hadin iyi geceler... add bu sana yavrum...