- 16 Kasım 2009
- 6.066
- 118
İyi akşamlar kızlar
arkadaşımın kızının diş buğdayı partisi vardı çok güzel oldu oğlumda çok eğlendi
dişimiz çıkınca ben de yapıcımm çok özendim
selam canım, sizin de çıkmadı dimi ne zaman çıkacak bu dişler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi akşamlar kızlar
arkadaşımın kızının diş buğdayı partisi vardı çok güzel oldu oğlumda çok eğlendi
dişimiz çıkınca ben de yapıcımm çok özendim
selam canım, sizin de çıkmadı dimi ne zaman çıkacak bu dişler
selam.. geçmişi okudum geldim. pöfff.... hep aynı muhabbet baydı valla artık... ne bu kendini kanıtlama çabası anlamıyorum ki.. sanki küçük oğlumuza alıcaz...
bugün de bütün hafta olduğu gibi yoğundum kızlar. doğru düzgün bakamadım buraya da. işten zamanında çıkabildim Allah'tan da saçlarımı boyatmaya gittim. bi de kestirdim ohh rahatladım valla.. yarın sünnet kınası pazar da düğün var boyatayım dedimdi.
oğlanı da yıkadım uyuttum. babası da golf oynamaya halı sahaya gitti.
ee siz nabıyonuz...
geç çıkınca daha geç dökülüyormuş, doğruysa... avantajlısınız.
ferdamm... ben türkçeci değilim.. okulönceciyim.
Bizz hicc bildigin okudugun gibi
Su kayip dizisi sardi ona bakeyom bende..
Sıkildim ya kahrolsun bağzi sıkılmalar...hayata add gibi bakmak istiyorum:92:
ben de medcezire bakıyorum. aynen sıkıldım yaa... add gel de şenlendir bizi...
Öpüyorum hepicinizi bi gidemde gelem
oğlum yarın 9 aylık oluyor.. büyüdü dana.. ne çabuk geçti zaman..
e sen ocak annesi degilmissin ya
aman Allah'ım.... nasıl bi pot kırdım ben böyle... şimdi siz beni kovarsınız. :18: neyse siz kovmadan gidem bari ufaktan...
taam gel affettim
o zaman tamam. kovsanız da gitmezdim, mızıkçılık yapardım, bituful da ocak annesi değil derdim...
Çıkmadı canım eskiden her gün bakıyordum şimdi haftada bir bakıyorum yani umudumu da yitirdimselam canım, sizin de çıkmadı dimi ne zaman çıkacak bu dişler
Çıkmadı canım eskiden her gün bakıyordum şimdi haftada bir bakıyorum yani umudumu da yitirdim