2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

  • Kızımız Olucak

    OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

    OY: 185 52,6%

  • Ankete Katılan
    352
ev garılarıııı cahil insanlarrrr kötü okul bitirenlerrrr savulun benn geldimm bennnn
ben ki işimde benden iyisini tanımammmmm 34 beden giyerimmmm
bebeğimi çook klişe büyütürüm arabam varrrr evim lükssss
öğretmenimmm dünyanın enn iyii mesleği benimkiiii
:KK60::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:
 
buralardayım yatamadım daha :KK19: bizim esk ankara civarı soğuklarına dayanamıyorum ben allah yardımcınız olsun. ufaklığı hasta etmeyin aman. gerçi vücudu alışır zamanla. lojmanda mısınız canım?

lojmandayız canım,ev sıcak olsunda bebişim üşümesin hasta olmasın yeter,biz mecbur çekeceğiz kara kışını buranın:KK14:
 
vavee seni galeee almıyom hiç kıskançç sen beni kıskanıyon cahil garııı
ingilizce biliyon muuu?ana dilim gibi biliyom benn filmleri hep orijinal
izlerim dublaj neymiş bilmemmm.....biz eşimle evde italyanca konuşuruz hep
hafta sonu golf oynarız,tatillerde hawaii adalarına gideriz,
 
çoştum yine ben kaçar akşama k.v gidecez kıbrıs tatlısı yapacammmm
eylemm ben 1 kilo verdim canım hafta sonu geri alırım muhtemelenn
öptüm sizi özleyin beniii takılın rahat rahat forum temiz...
:KK52:
 
Tatlulaaaar ben geldim ama benden başka kimse yok haliyle sabahın dördünde :KK9: Eve geldim, çocuğumla biraz oyalandım, muhallebisini yedirip yatırdım, sonra beraber uyumuşuz, üçte kalktım :)

Gün içinde ara ara okudum ama fırsat bulamadım yazmaya iş yerinde, dönüşte telefondan da biraz okudum ama artık iyice uyuz oluyorum ne beğen var, ne çoklu alıntı var, elli kere basıyorum sayfa yenilenmiyor, tel.den girenler hangi browser'ı kullanıyorsunuz?

Vavecim mama sandalyen hayırlı olsun, ben de çok beğendim, kullanımı rahat, oradan oraya rahat taşınabiliyor, renkleri de tam bana göre (bebişe değil yalnız bana :KK52:) Bir de yeterli bence, zaten ne kadar kullanacaklar. E-Bebek'in mağazasına gitmiştik kendimiz bakalım diye, bir tane sallanan varmış salıncak gibi ve biraz daha alçak, 800 tl dedi, ben de içimden ohaaa dedim :KK52:

Ela, ben de kafama göre takılıyorum valla, evde ne bulursam ona göre yapıyorum. Sabah klasik kahvaltı ama artık o bulamaçtan ben bile sıkıldım, çocuk daha ne kadar yer bilmiyorum. Öğlende genelde patates sabit kalmak üzere evdeki sebzelerden ne varsa karıştırıyorum, mesela patates, havuç, yeşil fasulye, soğan gibi. Ya da bazen pırasa, karnabahar, bamya filan atıyorum. Bazen mercimek, pirinç, bulgur koyuyorum azıcık. Et olarak da ya buzlukta bir yemek kaşığı kadar ayırdığım kavrulmuş kıymadan atıyorum, ya da sebzeler haşlanırken içine bir parça da tavuk atıp sonra didikliyorum, hepsini rondodan geçiriyorum. İkindide yoğurtla meyve veriyorum. Akşam da muhallebi. Öğleden önce ara öğün yapamıyoruz çünkü uyuyor o saatlerde.

Kızlar, özellikle mama verenler, gece öğünü veriyor musunuz? Benimki içmiyor artık reddediyor. Sabah 5-6 gibi uyanıyor, onda da azıcık emiyor uyuyor.

ADDD canım bana Bakırköy ters biraz, zaten bizim adama da daha sormadım ama Bakırköy'e gidiyorum çocukla desem bana ters yapabülür :26: Ama tek bana göre program yapmayın tabi, mesuliyet altında kalmak istemem, bir şey olur gelemem edemezsem kendimi çok suçlu hissederim :KK17:

Estarabim tatlım o olgunluktan mı eziklikten mi anlamadım ben valla :KK52: Sabırlıyımdır, bazen fazla, yani olmaması gerektiği kadar. Bir de dediğim gibi, savunma mekanizmalarım iyi çalışır, bir şekilde kendimi teskin ederim. Kayınvalideyle anne arasında kalmak zor tabi, ben de birkaç gün yaşamıştım o durumu, birisi bir şey der, öbürü müdahale eder, zorrr. Mümkün olduğunca karşı karşıya getirmemeye çalış ve "Ben böyle olmasını istiyorum." modundan çıkma :KK34: O zaman daha az konuşurlar. Bir de sürekli ıvır zıvır da olsa ikisine de ayrı ayrı iş ver bir şeyler iste. İşle uğraşmaktan başka şeyle uğraşamazlar :KK52: Bu arada ben de Türk Dili ve Edebiyatı'ndayım canııım!

Ruzaaaa sen de mi Türkçe öğretmenisin?

iş vermek iyi fikir:KK1: 12 m de türkçeciymiş zümre yapalım şuracıkta hemen :KK34:

insanity egzersizine basladim. midem asiri bulaniyor yaaa. hamile gibi :KK43:
o nasıl bi egzersiz ki?

anammm türkçeçiler baasmış burayı...ben de Türkçe öğretmeniyim.canım benim oğlum da emmeyi reddedip mamayla beslenenlerden.gece öğünü eskiden vardı .son bir aydır sabah 5 te uyanıyor en fazla 60 ml içip uyuyor.uyumasa da içmiyor
ben stajyer türkçeciyim daha yardım edersin bana zümrem olarak artık:KK76:
 
vavee seni galeee almıyom hiç kıskançç sen beni kıskanıyon cahil garııı
ingilizce biliyon muuu?ana dilim gibi biliyom benn filmleri hep orijinal
izlerim dublaj neymiş bilmemmm.....biz eşimle evde italyanca konuşuruz hep
hafta sonu golf oynarız,tatillerde hawaii adalarına gideriz,

ahahahhh koptum yeminle :KK52: :KK52:

ne war yani sen italyanca biliyon ben de gizliden hep flemenkce konuşurum ewde. kimse bilmez bu gizli yeteneğimi :KK52: bale yaparım , bunu yaparken kitap okurum mesela :KK52: kitap okurken örgü örerim :KK52:

neyse yeter bu kadar ben de kaçtım öperim :KK54:

o yaptığın tatlının tarifi ile gel yada tatlıyı gönder :KK53:
 
o nasıl bi egzersiz ki?

çok feci bi egzersiz, 60 günlük program. ben ilk bölümünü yaptım. 10 dk kala bıraktım gerçi :KK1:
kusacaktım neredeyse, fena oldum. ama durmak yokkk .
yarın ikinci bölümü yapıcam bakalım.
millet 2 ayda 10-15 kilo veriyomuş. 3-4 beden inceliyomuş bununla.
ben 2 beden incelsem yeter. manken olmaya niyetim yok :KK37:
 
offfff forum ne hale gelmiş,zaten gerginim bugün foruma girdim iyice gerildim.hiç birimiz saraylarda büyümedik ortalama yurdum insanıyız işte,nedir bu sen ben derdimiz...paylaşım sayfası burası,paylaşamama değil!neyi paylaşamıyorsak..
 
çok feci bi egzersiz, 60 günlük program. ben ilk bölümünü yaptım. 10 dk kala bıraktım gerçi :KK1:
kusacaktım neredeyse, fena oldum. ama durmak yokkk .
yarın ikinci bölümü yapıcam bakalım.
millet 2 ayda 10-15 kilo veriyomuş. 3-4 beden inceliyomuş bununla.
ben 2 beden incelsem yeter. manken olmaya niyetim yok :KK37:
yapacağımdan daha doğrusu yapabileceğimden değil ama merak ettim nette falan var mı bu egzersiz?
 
Saygi sevgi empati diyoruz ama hiccc..gun gecmiyorki biri banlanmasin..
Ya hic tanimadigimiz muhtemelen hayati boyunca birbirini gormeyecek insanlar, kendini ispatlama yarisina giriyor..ya paylasiminizi yapin gecin arkadasim bu kadar anlatmaya ugrasmayin kendinizi..sabaha kadar kendinizi parcalasaniz ne olur BEN sahsen sayfadan ciktiktan sonra zaten unutacagim seni, girince yine hatirlayip sevicem iki kelime edip tekrar cikip tekrar unutcam..Nedir yani bu birbirine laf sokma cabasi cidden anlamiyorum..sevmediginizle muhattap olmayin, ölü taklidi yapin sonunda sıkilip gider:KK14:

Hey siz ikiniz espirileride cok uzattiniz biliyosunuz:KK47: piçaklarim yakalarsam na böyle:104:
 
$deli-bahattin.jpeg o kadarrrr
 
X