yoo niyetim kötü değil diyorum anlamıyormusun.aynen valla bana karşı kötü niyetliyede kötü şartlar sağlasın Rabbim. ben bi taraftan iş yapıyorum bebeğimi sallıyorum şekerim. sen napıyosun acaba? sabahtan beri yazıyosun nasıl işse.maşallah yan gel yat osman.sadece anlamaya çalıştım seni.kreş harika,işin harika ben de oh ne güzelmiş dedim ama sen coştun da coştun yani
sen benim ne yaptığımı nerden biliyorsun da bu soruyu soruyorsun acaba ?
benim yaptığım işleri zaten sen yapamazsın bir arada çünkü herşeyden yakınma durumun var
daha önce de çalışan çalışmayan konusunu tartışmıştık ve orda sen yine aynı tavrı takınmıştın
çalışan bayanlara karşı antipatin olduğu kesin
çalışmaya başlayamadığın için sanırım içinde bir batma durumu var ve bunu da biri bişey yazdımı dışarı atıyorsun
ben rahat izin alıyorum dedim rahatım demedim ,herhalde her gün izin alıyor değiliz ama izin alma konusunda bir rhatlık var bunu kastettim yoksa sürekli izin alıyor olsan kimse buna müsaade etmez
ama sen tutup kıl gibi çekip kendi işine yarayacak şekilde bunu öteye beriye kıvırma peşindesin
ben şuan işte bile değilim ,sen gerçekten çok egolarına teslim olmuşsun çok güldüm ..
iştemiyim evdemiyim ne yapıyorum bilmeden sallamışsın .
ne yaptığımı yazsam ne olur yazmasam ne görmediğin için
sen de yaptıklarını yazmışsın banane ,görmeden inanacak değilim zaten ,ha sen onları yapabiliyorsan demekki ben de birşeyler yapıyorumdur onu da akıl edememişsin
çok şükür işim iyi ,kreşten de memnunum ama bunlar üzerimdeki yükü azaltmıyor ben yine yapmak zorunda olduğum herşeyi yapıyorum
bahsettiğim herşeyi yapıyorum yapmasam zaten bu düzen yürümez
hakeza ben başta sana gayet ılımlı konuştum seni anladığımı söyledim hem de daha önceki yazdıklarını bildiğim halde ama sen konuyu bana çevirmeye çalışıp duruyorsun
devam et bakalım bu tavrına ,ben de diyorum ki çok şükür çok rahatım her açıdan ,eşimden yana ,işimden yana ,herşeyim dört dörtlük...
sefam olsun kıskananlar da çatır çatır çatlasınnnnn