Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aaaaa şekerim bademim benim
evet gruplaşma var topikte seni ve beni dışladı bu zilliler(aramızda casus olabilir)
kızzz olur muuu hani face de de görüyoruz ya daha iyi oluyor,
yoksam yok gruplaşma falan,
zaten çirkinsin
kız nerden biliyosun bakiyim çirkin olduğumu:))
Deme öyle deme bademim sekerm bnim yok òyle bise,gtme bi yere zten topık kan kaybdio sn d birakma bizi :)
bademşekerim gruplaşma yok benim hafıza iyidri ama arada tekliyor kusura bakmayın.
çok işim war döncem size
badem sekeri birakma bizi
tum gecmisi okuyamadim cosmusunuz bugun masallah
sabah uyandığımızda oğlumun iki gözü de şişmişti,
öğleden sonra doktora götüreceğim,neden olmuş olabilir ki?
enfeksiyon kaptı heral dün babannesinden
Laaayyyynn hain domdomlar benide ekleyin tek tek kapınızamı gelek..foto ekleyenler tıklasın bana fazla merak başa bela
Kağan geçmiş olsun bizde 10 gün tedavi olduk 2-3 gün önce geçti enfeksiyon kapmıştı..ama bizimki ne şişlik ne akıntı sadece gözleri kanlıydı..damlayla geçer bişiciği kalmaz..
Oğlanla köşe kapmaca oynuyoruz her fırsatta elimi ısırmaya çalışıyo amanın hannibal ya çok acıtıyo ne o öyle, emzirenlere Allah kolaylık versin iyiki emmiyo dedim ilk defa dişler çıktıktan sonra fenaaaaa:104:
Laaayyyynn hain domdomlar benide ekleyin tek tek kapınızamı gelek..foto ekleyenler tıklasın bana fazla merak başa bela
Kağan geçmiş olsun bizde 10 gün tedavi olduk 2-3 gün önce geçti enfeksiyon kapmıştı..ama bizimki ne şişlik ne akıntı sadece gözleri kanlıydı..damlayla geçer bişiciği kalmaz..
Oğlanla köşe kapmaca oynuyoruz her fırsatta elimi ısırmaya çalışıyo amanın hannibal ya çok acıtıyo ne o öyle, emzirenlere Allah kolaylık versin iyiki emmiyo dedim ilk defa dişler çıktıktan sonra fenaaaaa:104:
selam gençler ve kendini genç hissedenler,
kzımı izleyip begenenlere çokkk tşk ederiz imza almak yada fotograf çektirmek isteyenler lütfen randevu alınızzzzzzzzz
ruza ve burçak yosması buluşmuş ohhhh valla iyiyimiş
bende dügündeydim anammmmmmmm 3 gündür kınaydı dügündü gelin almaydı derkene yoruldum eşimin kankasının dügünüydü haliylee koşturduk
bugün de evi temizledim kıza çorba yaptım ahanda hemen geldim yanınıza
lale canım rabbim sabrını verir inş.bol bol dua et anacıgına çok zor ama bak 5 kardeş sıkı sıkı sarılın birbirinize babanada zor
vav ne yapan kele bacım ?
kagan ne yapanız ?
eylemmmm zayıflıycam diye ne paraladın kendini be yosmaaaaaaaaaaaaa
ela nerdesin,repu nerdesin,selerm nerdesin,delikız nerdesin,ruza nerdesin demiycem burdasın burçak zilliside burda
ve adı aklıma gelmeyenlr nerdelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
sabah uyandığımızda oğlumun iki gözü de şişmişti,
öğleden sonra doktora götüreceğim,neden olmuş olabilir ki?
enfeksiyon kaptı heral dün babannesinden