- 23 Şubat 2013
- 915
- 7
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben gece uyanırsa kaldırıp gezdirmiyorum ve ışığı da açmıyorum karanlıkta
biraz mızıldıyor sonra baktı kimseden ses yok uyuyor,
yok canım açar mıyım açmadım gezdirmedim de kendi kendine geziniyor gece lambası var olmasa da zaten bizim ev sokak lambalarından çok aydınlık
bi sağa bi sola yatıyor ayakta sallanmıyor da emmiyor da hiç bişi istemedi öyle oyalandı gece gece sinir oldum bi yandan da üzüldüm ağrısı mı var diye
canım biz 4 gün arayla alttan iki diş çıkardık dediğin gibi sürekli mızmızdı gece sebepsiz yere ağlayarak uyanıyordu yanıma alınca sorun yok ama bu diş çıkarma sırasında olduğu gibi çıktıktan sonrada bir kaç gün daha devam etti hele ilk diş patlarken hiç bir şey yemiyor emmiyor ağlıyor geç saatte eşim diş jeli aldı az da olsa faydası oldu elinle yerine bir bak çok kabarmışmı ben jeli temiz bir beze sürüp dişini kaşıyordum iyi geliyordu umarım tez zamanda çıkar dişiniz yavrucaklara da zor dişi patlatana kadar çok şiddetli ağrı yapıyormuş.
ben de bişey sorayım bebekleriniz yaramazmı benimkinin gözü hep yaramazlık peşinde neyi alsam yürüteçle tuttuğunu bırakmıyor çok korkuyorum çok yaramaz olacak diye sizinkilerdemi öyle
yemicez herhalde öyle vercez.. karnım da acıktı...
tutkuu canım allah yardımcın olsun zor walla bu seminer zımbırtıları:95:
elaa zayıflayacaz kızz sen de gel 5 kilo ilk tur bakalım ben 2.tura yokummm
abur cubur yemezsem yaşayamammm eylem hergün bir çikolata,halley,eti puf ta koysak menüye
olmaz mıı?
Ruzaaaaaa nirdesin bacımmm..bugunmu gelem yarın mı? Oğluşun yanındamııı??
kızzz beni niye en başa yazdın en şişkosu ben miyim hımmm yok selermiş
ben bir de funda suyu içiciğim cancazım haberin olaaaaa
yok yok sen istediğin zaman bırak ben herkese standart 5 kilo yazıyorum51 de çok yav yani 1-2 kg versem ii yavs o zaman da yüzümden gider ii olmam zaten küçük yüzlüyüm
Ne o
O ne
Bensiz kilomu veriyosunuzzzz
Nasil veriyonuzzz bende vercem banada soyleyin bende istiyorummmmmmm kilo vermekk
yemicez herhalde öyle vercez.. karnım da acıktı...
yanındadır git sen giiit
Vavecimm gitcemdee adını bilmiyorum ruza nın:))) ne dicem kk ya giren ocakta doğum yapmış şişko bebişi olan bi hatunu artıyorum mu:)))
Vavecimm gitcemdee adını bilmiyorum ruza nın:))) ne dicem kk ya giren ocakta doğum yapmış şişko bebişi olan bi hatunu artıyorum mu:)))
Müdüre imis ya hatirladigim kadariyla sen muduru bul anam o kesin ruza
tutuku ruzanın bebişine görümcesı bakıor yanında dııl bıldıgım kadarıyla.. özele gel adını yazayım sana öle gıdersın yanına