- 6 Kasım 2011
- 7.499
- 26.105
adını gizli tutuyorsun dimek :86:
ruzadan cekındım yavrimm belki hoşlanmaz diye,bnm işim mahremiyet unutma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
adını gizli tutuyorsun dimek :86:
ruzadan cekındım yavrimm belki hoşlanmaz diye,bnm işim mahremiyet unutma
eylemcim pazartesiye kadar bir liste program olur dimi
bide ben emziriyorum bitki çayı sakıncalı değil mi
iyi araştıralım bari de bebelere zarar vermeyelim zayıflıyacağız diye
benden psikolog olmazmış hee bişey sorcam sana daha sonra
eylemcim pazartesiye kadar bir liste program olur dimi
bide ben emziriyorum bitki çayı sakıncalı değil mi
iyi araştıralım bari de bebelere zarar vermeyelim zayıflıyacağız diye
benim de var şekerim... yalnız değilsin...
Burçak saol cnm. Oğlanın uykusu geldi başladı mızırdamaya onu sallıcam şimdi. Bugun gidemem artık baya niyetlenmiş çocugu giydırmiştim:) neyse başka zaman artık. Şimdi giderım bide ruza çıkmış olur süt izni varsa bu saatlarde çıkıyodur kanımcaa:)) kapıda kalmıyayımm( sana geleyim sen nerdesin.
yok yok zararı yok
bende araştırdım özellikle funda çayı ve 5i biryerdenin sütü arttırıcı etkisi olduğunu bile yazıyor
ama günde 3 fincanı geçmicek emzirmiyorsanız 4ü geçmicek
antibiyotik ishal yapar, ayrica yesil kaka cok yemekten olabiliyormus.Ya kızlar yavrumun totosu çok fena pişmiş doğru değil biliyorum ama 1gün erken kestim antibiyotiği nolucak bakıyım ağır mı geldi çocuğa duocid kullanıyorduk var mı böyle bir sorun yaşayan?Hametan kullandım,bepantene kullandım travacord kullandım eczaneden karışım yaptırdım,zaytinyağı sürdüm kar etmiyor çocuk kaka yaptıkça(koyu yeşil ishali var)bas bas bağırıyor canı çok yanıyor dayanamıyorum ona.inşallah antibiyotiği kestim de fayda eder
Repu oğlan iyi değil mi? halılar ne alemde?
olur beklerım sor vaveylam :) valla bu gizlilik olayı bızde cok önemlı kendı adını unut bunu unutma,vururlar adamı topuklarından sonra
muradıyedeyım cnm bn devlt hastanesıne cok yakınım,gel senı agırlayayım ctesı ayarlayabılırsen gel yanımıza tanışmış oluruz,beklerız senı de
Müdüre imis ya hatirladigim kadariyla sen muduru bul anam o kesin ruza
Saol canm. Başka zaman sana da uğrarım inşş.cts için gelmeyi çok istiyrum bakalım istanbul işi çıkmasaydı iyiydi de...
Bu arada sizin çocukların uyku saati dışarda denk gelırse nasıl uyuyor gezinirken uyuyamıkalıyor.?? Ben artık sürekli uyku saatlerini gözetliyorum çunku dışarda asla uyumuyorrr
olur beklerım sor vaveylam :) valla bu gizlilik olayı bızde cok önemlı kendı adını unut bunu unutma,vururlar adamı topuklarından sonra
hmm psikologsun sanırım bende bişeyler sorabilir miyim arkadaşım
herkes beni arar dert yanar benim de birilerine bişeyler sormam lazım da
sor cnm cvplamaya çalışırım
Saol canm. Başka zaman sana da uğrarım inşş.cts için gelmeyi çok istiyrum bakalım istanbul işi çıkmasaydı iyiydi de...
Bu arada sizin çocukların uyku saati dışarda denk gelırse nasıl uyuyor gezinirken uyuyamıkalıyor.?? Ben artık sürekli uyku saatlerini gözetliyorum çunku dışarda asla uyumuyorrr