Slm uykusuzz annelerrr...
Valla kafayı sıyırmak üzereyım uykusuzluk yorgunluk tavan yaptı.diş yeni çıktı.3 gundur uyku falan yok.sabaha kadar mır mır mır .sallıyorum istemiyor kendını bi dikiyor arkaya doğru mumkun değil sallamak bırakıyorum ağlıyo.kucağıma alıyorum istemıyor sözde 3 gunluk tatil vardı uykusuz geçti bitti oda
( canları sağolsun tabii ki ama gerçekten çok zorlu bi süreç bu yaaa
(
Dışarı çıkışlarımız bi faciaya dönüşüyor resmen.gezsin diyorum çıkınca 5 dk iyi sonra arabasında durmak istemiyor kucak istiyor inmek istiyor.dolmuş taksiye biniyoruz burnumuzdan getiriyor.hiç bişeyle oyalanmıyor sürekli kımıl kımıl çok aktif ..bugun arkadaşlara gidelim 40 günlük bebeleri var görelim dedik.rezil olduk yollarda mır mır mırr.halbuki uyutup doyurup çıkmıştımm
(( napıcammm yaa fikri olan varmı arabasında 5 dk dan fazla oturmuyor ,asla arabasında uyumuyor, otobüse dolmuşa taksiye binince afakanlar basıyorr, kuduruyor, bi avm ye gidemıyorum alışverişe falan kapıdan geçip gidiyoruzz:))))
Beatiful ateşin sebebi belli olmuş en azından için rahatlar.çokk geçmiş olsun.
Ferdacım bence senınkı daha çok alerji gibi ama doktora göstersen daha iyi olur.bu 6. Hastalıkta en belırgın şey tekrarlayan ateş diye biliyorum ben.