Kızlarrr giremiyorum iki üç gündür, dedim ki oku oku bitiremem şimdi bir baktım doğru dürüst ilerlememiş! Nerelerdesiniz bakem? Bizim olayları biliyorsunuz, k.valide, k. peder ve görümcemle karşılaşmamız hiçbir şeycikler olmamış gibi oldu! Hatta görümceciğim sarılıp öptü ve ben soğuk yapınca "ne oldu bir şey mi var" der gibi baktı. Kızının doğumgünü sebebiyle bizi evine davet etti, ben de onu kendi yeğenim gibi sevdiğim için tatsızlık çıkmasın diye gittim. Kayınvalidem ve kayınpederim de oradaydı. Herkes benim yüzümü gözetliyor, ben bütün akşam buzdolabı gibiydim. Herkes söyleyeceğini söylemiş, kusacağını kusmuş, ben de okka gibi lafları yediğimle kalmışım yani. Eşim boşver ben söylenmesi gereken her şeyi söyledim, uzatırsan yine saçma sapan konuşurlar sen kırılırsın, bundan sonra mesafeli davranırsın diyor. Zaten eskisi gibi olmam mümkün değil.
Ben uzuuuuun bir tatilin ardından bugün işe başladım. Oğluşum da babaannesiyle kaldı. Yaramazlık yapmamış, günü iyi geçmiş. Kendime hakim olurum gibi geliyordu ama evden çıkarken çok fena koydu, hüngür şangır indim merdivenlerden
Kuaföre gittim, fönümü çektirdim, giydim kocaman topukluları savulun ben geldim dedim
Babamız da oğluşum adına bir sürpriz yaptı, ağlattı beni:
Eki Görüntüle 786968 Eki Görüntüle 786970 Bu arada hala konuşamamakla beraber bol bol da da da daaa de de de deee diyoruz, biri popomuzdan tutarsa kısa süreli ayakta duruyoruz
Alkııış deyince alkışa başlıyoruz. Haaaala dişimiz yok, benim de 8,5 aylıkken çıkmış herhalde bana benzeyecek.
Eki Görüntüle 786976 Eki Görüntüle 786977 Eki Görüntüle 786978 Eki Görüntüle 786979 Yine de çok şükür düşündüğüm kadar zor geçmedi bugün. İnşaallah bundan sonrası da böyle olur.
Bizim tv bozuldu, şu an ben netteyim, kociş kitap okuyor, ne güzel oluyormuş yavv
Hatta yeni almasak mı acaba diye konuşuyoruz, gayet huzurlu bir ortam yani.