Reputablecim Allah yardımcın olsun canım nasıl geçtiğini yaz olur mu
maşallah oğluna çok tatlı tam ısırmalık
Ben arayıp tv izlersin şimdi sadece akşam uyurken açıyorum o zaman bile kkyı takip etmekten izleyemiyorum bence de daha iyi oldubademşekeri geçmiş olsun kurtardınoz hayırlısıyla sıra bizde
selerm ben de tv açmoyorum oğlum uyanıkken hiç,yoksa bakıyor
babası da izlemiyor,dahaiyi oldu walla sohbet ediyor insan
ohh beee,
İnşallah canımamin.hepimiz görelim bebişlerimizin mürvetini.hatta belki ozamanlardada devam eder burası gelinlerimizin damatlarımızın fotosunu paylaşırmışız:)))))))
ama iyi oldu canım uyardığın. bende tüm gün evin içinde sıkılıyorum.bebekle ilgilenirken filan insan sıkılıyo.o yüzden açıyordum.artık daha az açıyorum
ben de evdeyken televizyon açmıyorum. ama halasındayken ne yapıyor bilmiyorum. ben onlara her gittiğimde tv kapatıyorum. oğluma tv izletmek yasak diyorum. görümceme geçen de dedim, bebeklere tv izletmek otizme neden oluyormuş diye.. bugün gittim yine açıktı tv. mamasını falan reklamları izleterek yediriyor. benim evde tv açıksa mama yedirirken özellikle kapatıyorum. gerek yok çünkü, oğlum yiyor zaten. ben söylüyorum sürekli ama kendim söyleyip kendim dinliyorum...
Canım ben bakıcıma söyledim umarım izletmez
maşallah oğluna çok tatlı tam ısırmalık
Vaveylacım maşallah 10 parmağında 20 marifet ben ıslık bile çalamam keman çalmak zor derler zaten epey emek vermek gerekliymişewet bacım aynen keman çalıyorum lakin o resimlerdekiler chello yani namı diğer çello bebelere müzik dinletisi yaptığımdan bahsetmiştim chello hayranlığım war içinde olduğu herşeyi dinliyorum kullanmak da istiyorum ama kocaman alet we istediğim epey pahalı onu alsam eşim beni atabilir iyi böyle ufak kemanımla mutluyum ben