Herkese merhaba,
6 aylık kızım var. 3 gündür kakası sıvı ve mukusluydu. Birazda son iki aydır gelişimi yavaşladı. özellikle baş çevresi tam anlamıyla buyume göstermedi. nerolojiye gösterdik öncelikli kan tahlillerini istedi. ishalde olunca Bizde mikrobik bir durum olabilir diye tahlil yaptırdık. Kan ve gaita tahlilleriyle başlandı endoskopiye kadar tüm araştırmalar yapıldı miniğime resmen
tam gün hastanelerde mahvolduk resmen. Önemli olan bi sonuç çıkışında rahatlayın diye o Dr dan o doktora koşturduk resmen. En son endoskopiye bağırsaklarda alerjiden şüphelendiler. Biyopsi sonucunu bekliyoruz şuanda... Ama yüksek olasılık inek sütü alerjisi olduğunu söyledi gastralog
(
Bizde milupanın pregomin As mamasını başladık. Ancak onu sevmedi
(( resmen uykuda içirmeye çalışıyorum. Ama uyanıkken çok zor oluyo.
Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum resmen üzülüyorum daha da zayıflayacak diye. Bilgisi olan arkadaşlar var mıdır? Varsa beni de bilgilendirlerse çok sevinirim...
Şimdiden teşekkürler....
Allah şifa versin.hiç karşılaşmadım daha önce..
amin inş. yüzlerine baktıkça çok üzülüyorum sürekli konuşuyorum onlarla ,oğlum kızım sakın anne bizi bıraktı gitti demeyin sizin geleceğiniz için çalışıyorum diye anlatıp duruyorum büyük insan gibi ,anlamasalar da anlarlar hissederler en azından ,yazarken bile gözlerim doluyor valla ,duanı eksik etme şu süreci kolay atlatayım , yemek işine de üzülme :) benim için yemek 5 dakikalık iş ,hiç bana yük gelmiyor yemek işi ,elim hızlıdır ,5 dakikada Beşiktaş olanlardanım :) ben uykumu alayım her işi yaparım valla hiç sorun değil yorulmam ,geçen mesela eşim kalktı gece bi ara ben uyudum ,sabaha bomba gibiydim ,temizlik yemek ütü hepsini yaptım dört dörtlük ..uykuyu biraz alabilsek aslında sorun olmaz da hayırlısı be yaaa:) mamayla alakası yok uyumanın ben bir sürü şey denedim hiç etki etmedi ,o yüzden zamanla geçmesini bekleyeceğiz başka çaremiz yok[/QUOTE]
Allah kolaylığını verir inş.tek sen bırakmıyorsun öyle düşün , hem bayagı seçildiler artık.alışırsın zamanla.bızımkı o bakımdan çok zorlanmadı anneanne zaten hep bendeydi gelen giden oluyor diye.evlerimiz zaten 10 dk arayla.ablamlar kızları saolsunlar sık sık geliyorlar.alıştı artık.sabahları biraz ağlıyo sonra alışıyo.senınkılerde alışcak merak etme.
Sana tavsiyem kreşte bebeleri bırakırken çok pimpirikli sorular falan sorma.sizlere emanet falan de.biraz poh pohlarsan daha iyi olur gibime geliyor.
canım benim düzene girer inşallah.. bir de suyu dene bakalım. inşallah fayda eder.
oğluşlarımızın ikisi de bursalı ya ondan benziyorlar herhalde.. :13: koy sen de büyümüş mü görelim..
Tamm cnm koycam bi ara fırst bulursam.
yemek, temizlik hepsi halloluyor da bırakıp giderken ağlıyor ya oğlum o zaman içim parçalanıyor resmen.. arabada halasına gidene kadar anlatıyorum. oğlum çalışmam gerek, seni halana bırakacağım sonra gelip alacağım diye.. pusetiyle kapıdan veriyorum, bi halasına bakıyor bi bana başlıyor ağlamaya...
yüzüme baka baka ağlıyor, bırakma beni der gibi.... offfff.....
yüreğim sızlıyor şu anda...
Allah sabır versin bizlere...[/QUOTE]
Kıyamam ben onlara yaaa
((