- 9 Ocak 2009
- 1.482
- 24
Bende paylaşayım bari civcivimi
Annişiii yerim onu ben tam cimcime hele pembeli resme bayıldımmm ısır ısır benim içinnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende paylaşayım bari civcivimi
ALLAH burasi bebek cennetine donmus masallah subhanallah cok tatlilar
Sen de ultrason fotoğraflarını toplamaya başlamışsındır yavaş yavaş Bebişler nasıl iyiler mi?
evet basladik yinesimdilik iyiyim cuma gunu tr gelicem o yuzden mutluyum bebislerde iyi senin oglusunda cok tatli masallah
Başta benim de iki taneydi ama meleklerimden biri tutunmuş gelişememiş Vardır her şeyde bir hayır, Allah yavrumu bize bağışlasın...
ALLAH burasi bebek cennetine donmus masallah subhanallah cok tatlilar
iyi geceler kızlar,
sahuru bekliyorum daaaaaaaaaaaaaaa size bi bakayım dedim
maşallah bebişlere narsul kızın çok tatlııııııı
intro ela bence bebegin gayet ii maş.ogluşaaa
vaveyla kzın çok şeker oglunda tosuncuk maşallah yerim onu
senin gelin en son 6800 dü ,en zayıf benimkiler ,oğlum 6400Naraul senin kizinda çok sekermis Allah bagislasin
Oglum su anda kagit helva yiyor
Ben yiyorum elimde gördü masum masum bakti biraz yumusatip verdim gene istedi baya yedi sevdi annesi gibi tatli manyagi olucak
Aranizdaa en zayifi benim oglum mu ya 7300kg 70cm sizinkilerin yanaklari sarkiyo benimkinde cok sarkmiyo
Bizimkiyle çok fena papaz olucaz. Yemiyor yemiyor yemiyorrrrr! İlk birkaç gün sorunsuza yakın geçmişti. Dünden beri resmen savaş ediyorum. Saatler geçiyor yemiyor. Dün yatırdım artık ağlarken yedirdim de yedirdim. O da arada yediremediğim meyveyle yoğurt. Öğün niyetine geçtiler. Bu sabah daha bir kaşık yemeden sanki bir yerini sıkıyorum gibi ağlıyor. Bir tadına bak ya! Sırf sabah yesin diye emzirmedim bile doğru dürüst. Yatırdım ayağıma şimdi, yüzüne bakmadan gülmeden uyuttum. Küslükten de anlıyor artık, öyle yapınca ne ağlıyor ne bir şey yapıyor, sadece sessiz sessiz yüzüme bakıyor. Uyudu hiç ses çıkarmadan. Biraz yedik ama üstümüz başımız bizden fazla yedi. Öfkeme hakim olmaya çalışıyorum ama bazen çileden çıkıyorum. Zorlamayayım diyorum ama yine de yemiyor işte! Her gün her öğün böyle mi geçecek? Offffffffff!
senin gelin en son 6800 dü ,en zayıf benimkiler ,oğlum 6400
biberonla vermeyi denesene ,mesela meyve suyunu ..biberonun deliğinden akmıyorsa deliğini büyüt biraz yedek ucun varsa ,yoğurdu da mesela sulandır biberondan geçecek şekilde ,öyle vermeyi dene ,eğer o şekilde içerse ve kandırabilirsen sonra kaşığa geçersin ,ben denedim oldu biberonu emerken emme refleksinden dolayı bazen çakmayabiliyorlar
Bizimkiyle çok fena papaz olucaz. Yemiyor yemiyor yemiyorrrrr! İlk birkaç gün sorunsuza yakın geçmişti. Dünden beri resmen savaş ediyorum. Saatler geçiyor yemiyor. Dün yatırdım artık ağlarken yedirdim de yedirdim. O da arada yediremediğim meyveyle yoğurt. Öğün niyetine geçtiler. Bu sabah daha bir kaşık yemeden sanki bir yerini sıkıyorum gibi ağlıyor. Bir tadına bak ya! Sırf sabah yesin diye emzirmedim bile doğru dürüst. Yatırdım ayağıma şimdi, yüzüne bakmadan gülmeden uyuttum. Küslükten de anlıyor artık, öyle yapınca ne ağlıyor ne bir şey yapıyor, sadece sessiz sessiz yüzüme bakıyor. Uyudu hiç ses çıkarmadan. Biraz yedik ama üstümüz başımız bizden fazla yedi. Öfkeme hakim olmaya çalışıyorum ama bazen çileden çıkıyorum. Zorlamayayım diyorum ama yine de yemiyor işte! Her gün her öğün böyle mi geçecek? Offffffffff!
iyi geceler kızlar,
sahuru bekliyorum daaaaaaaaaaaaaaa size bi bakayım dedim
vaveyla kzın çok şeker oglunda tosuncuk maşallah yerim onu
canım biraz ara ver bence. devam maması alıyorsa bir süre onunla idare et. belki hazır değildir. yüzüne bakmadan uyuttum deyince içim cızz etti. kıyamam ben ona. ben de geçen benimkine kızdım. dudağını büze büze ağladı, sonra ben de ağladım. Allah sabır versin hepimize. üzme kendini, eninde sonunda alışacak.
yawruum yazık annesi ne bilsin yemek zorunda olduğunu diş çıkarma döneminde olduğu için iştahsızdır muhtemelen.. oğlum da bir gün yer bir gün tam tersi olup ağzını kitliyor, çığlık atarak ağlıyor.. sakin olacaz gergin olursak karşısında daha çok inatlaşır..