Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 tanesi bendim ziyaretçinin de 23 ü kimler
Slm güzell annişler dün oğluşumun ilk dişi çıktı Allaha şükür ateş yapmadı bizde diş biraz huysuzluk o kadar oğlum emeklemek için büyük mücadeleler veriyor kan ter içinde kalıyo yavrum sonrada sinirlenip basıyo çığlığı ek gıda olayına bizde başladık ama paşama beni emmek daha kolay geliyo yemiyo kahvaltısını ayrı ayrı veren anneler yumurtayı nasıl veriyorsunıuz?? Ben peynir pekmez cicibebe tahin karıştırarark verdim ilk gün yedi bir dahada yemedi
diğeride benim hehe :)
canım sen sienin demirbaşısın ben ara ara girip bakıyorum yazmaya vakit bulamıyorum daha yeni oturdum iftara misafirlerim vardı birde oruç tutunca çokda halim kalmıyor sen neyaptın bebişini bugünmü yoksa yarınmı götürcektin işallah bir şeyi yoktur oğluşunun
günaydın kızlar... sayfalar bayağı ilerlemiş ben girmeyeli. maşallah, forumumuz hiç boş kalmasın. ben dün işe başladım. o yüzden fazla giremiyorum. oğluşumla beraber gidince, yorgunluk ikiye katlanıyor. hem onunla uğraş, hem işlerle... olsun, yanımda olsun da, ben herşeye katlanırım.
ben oruç tutacaktım ama ilk günden ... olunca tutamadım. bakalım birkaç gün sonra biter de tutarım inşallah. eşim de tutma dayanamazsın diyor ama en azından deneyeceğim. oruç tutan arkadaşları tebrik ediyorum. Allah kabul etsin.
hıı bu arada ikinci dişimizin çıktığını söylemiş miydim.. bir gün arayla alt iki dişler tamam.herhalde hepsi ardarda çıkacak. hala dişlerini kaşıyor, üsttekiler de geliyor olabilir. dişi çıkan bebişlerimize hayırlı olsun.. meme ısırma sezonu açıldı, o da hayırlı olsun...
neyse, ben hazırlanayım. birazdan işe gideceğiz. kendinize iyi bakın... bebecikleri öptüm kocaman.
Günaydın kızlarrr
Dişleri çıkan bebişlere maşallah diyorumbizde hala tık yok yaa her sabah bi hevesle bakıyorum,ağzı sürekli su içinde.
Dün ülker hero nun muzlu meyve püresini aldım ama oğlun yemedi hiç sevmedi. Yoğurt mayaladım eker yoğurt ve günlük sütten tutmadı sulu oldu .tarhana yaptım ondan biraz yedi bî türlü adam akıllı başlayamadım ek gıdaya...adına emekleme denirmi bilmem ama oğlum komando gibi sürünüp mutfağa banyoya geliyor odaları geziyor çok gülüyorum halineoda gülüyor...
Vaveyla umarım bebişte bişey çıkmaz Allah şifa versin...
dün kızım yataktan düştü uyumaya gittik yatağımın ortasına onu yatırdım kenarada ben yattım nasıl olduysa uyumuşum kızım beni uyutmuş kendi uyumamış kolumun üstünden geçip yere düşmüş küt diye sese ve ağlamasına uyandım nasıl kalktım kucağıma aldım bilemiyorum Allahtan birşey olmadı sanırım kıçının üstüne düşmüş geri geri gidiyor bizimki sabaha kadar uyumadım başında bekledim nefes alıyormu tepki veriyormu diye kontrol ettim
gecmis olsun ALLAHTAN bisey olmamis yaramaz nasil kolunun ustunden gecmis oyle.ilk dusme cok kotu oluyor bende oglumu kanepeden dusurdum de biliyorum
kilo alımı bence gayet iyi ,bundan sonra zaten 250-300 gram alsa yeter bile çünkü ek gıda ve diş olayı var ,nette okudum da bu aylarda 150-200 gram alırlarmış artık bundan sonra , o yüzden eskisi gibi zaten alamazlar ,bi de eskiden put gibiydiler hareket yoktuki tabi kilo alacaklardı ama şimdi sürekli kıpır kıpırlar o kalorileri yakıyorlar kilo alamıyorlarselamlar,
saglık ocagından geliyoruz aşılarımız olduk çok agladık inş.aateşlenmez kızım bu ayda 300 gr almış 6800 gr olmuşuz boyumuzda 2 cm uzamış 71 cm olmuş üzülüyorum ama elimden bişey gelmiyor çok zayıf kızım ama ne yapayım???ek gıda da herşeyi yiyor gibi işte kilo almıyoo ama çok kaka yapıyor günde 6-7 kere acaba ondan mı sordum hemşireye ama olabilir dedi saglıgı yerinde çok şükür artık üzülmeyecegim her ay kilo almışmı umuduyla gidiyorum her ay aşagı yukarı aynı demek ki benim kızımın yapısı böyle kabullenmem lazım manken gibi kızım olacak demek ki
dün kızım yataktan düştü uyumaya gittik yatağımın ortasına onu yatırdım kenarada ben yattım nasıl olduysa uyumuşum kızım beni uyutmuş kendi uyumamış kolumun üstünden geçip yere düşmüş küt diye sese ve ağlamasına uyandım nasıl kalktım kucağıma aldım bilemiyorum Allahtan birşey olmadı sanırım kıçının üstüne düşmüş geri geri gidiyor bizimki sabaha kadar uyumadım başında bekledim nefes alıyormu tepki veriyormu diye kontrol ettim
selamlar,
saglık ocagından geliyoruz aşılarımız olduk çok agladık inş.aateşlenmez kızım bu ayda 300 gr almış 6800 gr olmuşuz boyumuzda 2 cm uzamış 71 cm olmuş üzülüyorum ama elimden bişey gelmiyor çok zayıf kızım ama ne yapayım???ek gıda da herşeyi yiyor gibi işte kilo almıyoo ama çok kaka yapıyor günde 6-7 kere acaba ondan mı sordum hemşireye ama olabilir dedi saglıgı yerinde çok şükür artık üzülmeyecegim her ay kilo almışmı umuduyla gidiyorum her ay aşagı yukarı aynı demek ki benim kızımın yapısı böyle kabullenmem lazım manken gibi kızım olacak demek ki
gerçekten öyle çok kötü Allah bir daha göstermesin ödüm koptu resmen
nasıl dalmışım uykuya kolumda hiç hissetmedim sanada geçmişolsun
Allah aşkına çocuklarınız az kilo alıyor diye üzülmeyin yahu
benim kızım 6 buçuk ayını geçti nerdeyse 7 aylık olacak seninki kadar değil
inan zerre kadar umursamıyorum, her bebek aynı değil sonuçta
bak delikızın bebekleri aynı anda doğdu aynı şekilde besleniyolar yedikleri içtikleri aynı. Biri 600 gr öbürü 200 gram almış. İkisi de gayet sağlıklı, bırak tek dert zayıf olması olsun kaldı ki hiç de zayıf değil senin bebeğin, boyu hele süper bence