2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352

canım çok gecmıs olsun neredeyse bırebır ynısını 5 haftalık hamıleyken yasamıstım hematomlu ultrason resmımı paylasmıstım zaten
işte sırf bu yzuden özel hastanelere güvenmıyorum devlet hastanesınde bir dr bakıyor ve anlamıyorsa hemen hocasını cagırıyor
proflar doçlar gelıo basıan yanı ben aynılarını yasadım hermatom da oldugu halde düşün litrelerce kanamam oldugu halde bile kaybetmedım bebegımı
coraspin kullanırken özeldekı dr um bırak dedi bıraktım ve peşidnen pıhtılasma sorunum oldugu ıcın kanım pıhtılastı ve koskoca 28 haftalık
bebegımı kaybettım özelde resemn sallıyoalr o anlattıgın sancının nasıl bişey oldugunu bılıyorum Allah ım tekrar yasatmasın
hiçbirimize ınsallahhh....ayrıca ne güzel 2 bebegın var hayatta yasıyor benım hıc yasyaan bebgım yok
doğum sansıcıysa cektım astımlıyım narkoz veremedıler canlı canlı kürtaj oldum neler çektım Allah bir daha yasatmasın kımseye yasatmasın
öyle zor şeyler ki...

Allah sana dünyanın en tatlı en hayırlı bebeğini versin Ayşe

Günaydın ve hayırlı cumalar kızlarr :)

tatlım çok şükür bir sıkıntımız yok 16 haziranda dr. gitcez ozaman 9+1 olacak inş. hayırlısıyla güzel haberler alırım senınle aynı gidiyoruz rabbım topiğimizdeki tüm anneleri ve bebişlerini korusun tatım inş. mide bulantıların geçer hemen dikkat et kendine

KiZlar kac gündür midem ii diyodum ama bugun çok fenayim basımı kaldıramıyorum (

ayşe ben de senin gibiyim, 3 yaşındaki çocuklara döndüm
eşim yataga geliyor, ben bağırıyorum "sallama beniiii başım dönüyooo ışığı kapaaatt sarılmaaaa ağırlığını vermeeeeeeee su istiyoooomm"
o da çıtını çıkarmıyo garibim napsın
eee onun ısrarlarıyla çocuk yaptık, o kadarına da katlancak tabi

Allah sana dünyanın en tatlı en hayırlı bebeğini versin Ayşe

Amin amin canım benim aminnn cümlemiz için inşallah tek kendim için istemiyorum :)

Allah ım tüm isteyenlere yaşatsın annelik babalık duygusunu inşallahh :)

evet canım aynı gidiyoruzz :) ınsallah pazartesı kalp atsıalrını ve bebıkımı gorurusem ayyy dünyalar benım olucaakkk

çok heyecanlıyım yaa elim ayagıma karısıyo resmen :) :) :) ınsallah canım amınn amınnn

senın bulantın yok mu ohh rahat hatunn biz bulantısı olanalr sürüüünüüüyoruzzz

arkadaşlar 8.haftamdayım bugun fazla gogus hassasıyetım yoksızcebu normalmı =(

canım bir sorun oldugunu sanmıyorum :) prolaktin hormonu yuksledıkce göğüsler büyür ve acır böle hafif hafif

hergünde aynı sevıyede olcak diye bişey yok :) kimisi farketmez bile...zaten vücudumuzun nevri dönmüş durumda şu an

hepsi değişim gecırıyo :)

arkadaşlar 8.haftamdayım bugun fazla gogus hassasıyetım yoksızcebu normalmı =(

benim ilk hafta vardı sonra birdenbire geçti gitti. yine sağlıksız bir hamilelik diye bende çok evham yaptım 6. haftamın içindeyim ve sabah kalp atışını gördük demekki göğüs hassasiyeti olması gerekmiyor

ayy aynen yaa :)

ben : yorganı ört battanıyeyı ört beremı ver (ciddiyim çok üşüyorum napim)
kociş : tamam aşkım ama sıcak olmaz mı
ben : donuyorum ben ya allah allah hamıleyım vücudum sıcak
kociş : tamam aşkım....-mırıldanıo-temmuzdada bi tarafımızı pamuga sarıp yatıcaz anlaşılan
ben : o zaman elim ayagım yanar benım o zaman yanma evresıne gecerım
kociş : ben yandım o zaman

adam zaten gık cıkarmıyo biliyo cunku gecıcek bunlar gecıcek diyo :)
yok biz ortak kararla yaptık ama Allah tarafından demekki kocişlere bi peygamber sabrı veriliyo

KiZlar kac gündür midem ii diyodum ama bugun çok fenayim basımı kaldıramıyorum (

canım Allah yardımcın olsun dayanıcaz yapcak baska bişey yok

benıdme bacakalrım tutmuo hıc ya cok halsızım

ay she kan pıhtılaşması olup olmadığını araştır demişsin ya 2. düşükten sonra tüm testler yapıldı bir neden bulunmadı.. bu dördüncü olacak inşallah sağlıklı bir hamilelik olur bu seferki çünkü dayanacak sabrım kalmadı gibi hissediyorum

canım benım hangı testlern yapıldı faktörlerıne bakıldımı genetık te testler yapıldı mı bunalr önemli
he bunalr yapıldıysada normal çıktıysa ne güzell :)....
normalde bende gidip kontrolden gecıp kan tetsı yaptırıyorum hepsi normal
hatta cok cok sağlıklı cıkıyorum ama ileri dereece tetkıkelr yapılınca cıktı benım...

bana da hersey yapıdlı bi sorun yok demıslerdı 2. bebegımı kaybedınce..... safra kesem tas
yapınca amelıyat olmam gerektı cerraha gittim cerrah bana dedıkı hem bebek kaybetmıssın
hem safra kesın kan hastalıgın var bi sorun var arastırıcaz dedi hemde varya asistan cerrahtı
ama maşallahh mesleğin hakkını vermek baska mesele işte o hematologa sevk etti o zaman cıktı benım pıhtılaşmam canım

Canım Rabbim bir daha yastamaz ınsallah hiçbirimize benımde 4. gebelıgım Allah ım aynı acıları yasatmasın

Son düzenleme:

inş. tatlım duyarsın içini ferah tut rabbım öyle bir mucize veriyorkı pıt pıt atıyor kalbi tatlım valla çok şükür bulantılarım yok rabbime şükür gögüs ağrısı var bende ara ara bırde sürekli wc yolundayım bol bol su içiyorum iyiymiş dr. söyledi

bend eaynı 2 hafta yattım ya evde bulaşık yıkıyor yatakları topluyor pek iyi oluyor vallahi

KuPPe 'cim gelmişsin görüyorum nasılsın ne oldu

merak ediyorum canım güzel haberle

gelmişsindir inşallahhhh

evet gerekli tüm testler yapıldı. normal çıksada kısmet... olmayınca olmuyor demekki

ayy ınsallah canım ınsallah :)

evet su ıcmek cok ıyı cidden hıcbısey yapma su ıc ama

ıste ben ıcıyorum ıctıkce dahada bulanıo mıdem

biraz beklıcez bulantı gecıcek sonra ınsallah :)

amaan çalışsınalr accıkk ev işi yapsınalr :)

kızlar bugün diyabet vakfına gittim ben de insülin direnci vardı gebelik şekeri kontrolü yapılsın diye.
neyse açlık şekerim 107 çıktı halbüki en çok 95 olması gerekiyormuş...
diyetisyene gönderdi beni
ama bir de evde ölçüm yapabileyim diye dijital bir şeker ölçüm aleti verdi açlık tokluk şekeri bakacağım
buraya kadar normal ama bana günde 2 kere vurulmak için insülin iğneleri verdi çok moralim bozuldu itiraz ettim ben şeker hastası değilim diye ama kullanmam gerekiyormuş ne yapacağım ben yaa çok korkuyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…