• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

benim geçen tüp bebekte 3. gün 9 embriyo vardı 5. gün transferim yapılmıştı, kalan embriyoların da dondurulması için 6. güne gidildi haliyle gidemediler bu sefer de 3. gün 2 embriyo transfer edildi kalan 10 embriyonun hiçbiri 5. güne gidemedi yani istenilse 3. günde dondurulabilirmiydi boşa mı gidiyo anlamadım?????? bir dahaki (inş gerek kalmazda:emir_bebek::emir_bebek::49::49::nazar::nazar: ) dondurulma işlemi için öğrenmek istedim

şimdiki teknikle 2.gün embriosu bile donduruluyor benim 3.gün dondurulmuşlarım var

Kelebek bugun teste arkadasim bastan birlikte basladik Bu heyecana ve Bugun sabahtan beri bende cok heyecanliyim insallah rabbim nasip etmistir insallah sevincli bir heberle gelir ariyAmiyorum AMA cok merak ediyorum duam onunla

off ölcem merakdan kelebkcim grya fozitif sonuc ver bize hep birlikde bayram yapak valla kendimin gibi çok heycanlı bekleyişteyim özlemim inşlh seninde sonuç pozitif haberle bize gelirsin bi bayramda senle yaparız kuzumm :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: görmek istiyorum herkezi kendimide allahım nolur hakımızda hayırlısını kıl hayırlı evlat nasip et bize bizde bu özleme bekleyeşi son verelimm:nazar::nazar:

sende test yaptırdın mı arkadaşım kusura bakma sonucun nasıl

9. Gunum bugun sali test yaptircam,kelebekle ayni klinikte tedavi gorduk tanistik cnm bakalim insallah guzel haberi verir

hayırlısı olsun canım salı günü bebişlerimizi alıp evlerimize gidelim,her şey güzel olacak inanıyorum...sevgiler

1 adet embriyom var korkuyorum cözülmiyecek diye eşime pek çaktırmıyorum ama şuanda farklı duygular içindeyim allah yardımcımız olsun

1 adet embriyom var korkuyorum cözülmiyecek diye eşime pek çaktırmıyorum ama şuanda farklı duygular içindeyim allah yardımcımız olsun

inşallah ayçencim tutar.bak benim 32 yumurtam vardı olmadı ama benimle tedavi olan arkadaşın tek yumurtası vardı tuttu.Yani allah isterse herşey olur sen merak etme.ben de çok heyecanlı tedirgin ve gerginim.ne yapacağımı bilemiyorum.kilo aldım bu süreçte ona da canım sıkıldı biraz...:( inşallah salı günü bizim günümüz olur bebeklerimiz bize sım sıkı tutunur ve anneler gününde de hediye olarak hayatımıza girerler.

mrh arkadaşlarım bugun öğleden sonra test yaptırdım malesef negatif.bu süreçte yanımda olduğunuz için hepinize teşekkür ederim.kendimi maddi olarak topladığım zaman tekrar deniyeceğim insallah.testi aldığımda üzüldüm ama şimdi daha iyiyim rabbime teslim oldum ona sığındım dilerim rabbim hepimize anne olmayı nasip eder.şimdi sizden gelecek güzel haberleri bekliyorum..dualarımdasınız sizde benden dualarınızı esirgemeyin.hepinizi tanıdığıma çok menmunum.bu zorlu süreci hep beraber insallh rabbimin izniyle atlatacağız.güzel günler bizi bekler:):):31::31:duramk yok yola devam:10::10::10:

mrh arkadaşlarım bugun öğleden sonra test yaptırdım malesef negatif.bu süreçte yanımda olduğunuz için hepinize teşekkür ederim.kendimi maddi olarak topladığım zaman tekrar deniyeceğim insallah.testi aldığımda üzüldüm ama şimdi daha iyiyim rabbime teslim oldum ona sığındım dilerim rabbim hepimize anne olmayı nasip eder.şimdi sizden gelecek güzel haberleri bekliyorum..dualarımdasınız sizde benden dualarınızı esirgemeyin.hepinizi tanıdığıma çok menmunum.bu zorlu süreci hep beraber insallh rabbimin izniyle atlatacağız.güzel günler bizi bekler:):):31::31:duramk yok yola devam:10::10::10:

Çok üzüldüm canım çabaların sonuçsuz kalması yıkar insanı.ama sen güçlüsün:)hep böle ol umutsuz olma hiç...umut olmazsa hiç olmaz

allahın taktıri allah ol dicek olcak demekki bundada varbi hayır ama nebilim kelebeğim çokkk üzüldüm anlatamam duygumu

cnm üzülme herpimiz aynı duyguyu yaşadık ben en son negatifimde hiç üzülmedim hemen abdest alıp namaza başladım ardından selatı tefriciyeye başladım ve hemen o aydan itibaren krlere vitaminlere başladım 3-5 ay hiç üşenmeden kendime yatırım yaptım rezervim ve yumoşlarım hergeçen ay bomba gibi hem çoğaldı hemde kalîtesi arttı benim diğer topiği hiç zaman kaubeymeden tekrar gözden geçir belki 2.de infirim de yapar klinik bu arada yine 1yumoş olursa transfer ettirme yumişler doğal iğnesiz çoğalmadan o ay tedaviye başlama bunun da takibini kendin yap Tevekkülü elden bırakma olucakkkk mutlaka biraz gecikicek sadece ama oluck inşallahh

Merhaba canım, Allah sabır versın başka ne denır bılmıyorum,üzgünüm. Ne kadar dirayetli karşılamışsın sonucu, maşallah. Keşke senın gıbı olabilsem. Yarın benım de test günüm ve umutlu değilim

Son düzenleme:
Canim cok uzgunum hemde cok Sana uzulme demek bile zor cok iyi biliyorum birkac gun daha canin yanicak AMA emin ol daha mucadeleci olacaksin cok sukur sperm de yumurtada var bunun icin umut hep var arkadasim rabbim umarim kaderimize bir evlat yazmistir bir gun bizde Anne olacagiz rabbim daha fazla bekletmez insallah neolur guclu ol esin icin kendini birakma yola devam canim

canım çok üzüldüm allah sabır versin inş enkısa zamanda bebeğin süpriz yapar gelir.

inşallah ayçencim tutar.bak benim 32 yumurtam vardı olmadı ama benimle tedavi olan arkadaşın tek yumurtası vardı tuttu.Yani allah isterse herşey olur sen merak etme.ben de çok heyecanlı tedirgin ve gerginim.ne yapacağımı bilemiyorum.kilo aldım bu süreçte ona da canım sıkıldı biraz...:( inşallah salı günü bizim günümüz olur bebeklerimiz bize sım sıkı tutunur ve anneler gününde de hediye olarak hayatımıza girerler.

ayyyy canım ne güzel söylemişsin inşallah anneler günü rabbim bize bebişlerimizi hediye eder.

Back
X