• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

canım hayırlı olsun rabbim muradını versin.bende ilk bir hafta izin kullanıp sonra işe başlamayı düşünüyorum.bu arada test günün ne zaman zanım

amin inş canım hepimizin.ağrı falan olmuyor ama tabi dinlenmek lazım.6 mayıs test günüm.:38:

kızlar bugün doktora gittim e2 ve progestrona bakıldı gayet güzel dedi doktor embriyomda çözülürse salı günü transferim var dua edin ne olur

kızlarrrrrrr iyi akşamlar çok heyecanlıyım salı günü transferim var zaman geçmek bilmiyor sanki...transferden sonra ne kadar rapor veriyorlar bilginiz var mı

inşallah benimde salı günü olacak nasip olursa

Gecmis olsun aycencim.Dr. a sorarsan daha garanti olur.Ins. cabucak iyilesirsin.Benimde yumurta toplamadan sonra idrar yaparken muthis yanma aci agri oldu acile gidicektik bi gece.Sonra transfer gunu dr a soyledik belki erteler diye.ama ertelemedi bana 5 gun kullanmam icin antibiyotik verdi o gun.Bakalim dr ne dicek sana.Acil sifalar..

çokkk sagol canım sanada çok geçmiş olsun acil şifalar

günaydııın kızlaaar. benim de tedavi başlayalı 6 gün oldu. heyecanla transfer ve test gününü bekliyorum:52::52:

hayırlısı olsun canımmmm

kızlar hastaneden geldim yarın akşam 10 buçukda çatlatma iğnemi yapip salı sabah 10 da opum var dualarınızı bekliyorum :52::52::52::52:

hayırlısı ile güzel haberlerle gel canım

nasılsın canım nasıl gidiyo tedavi salı günü ikimiz içinde heyecanlı bir gün hakkımızda hayırlısı

Son düzenleme:
inş.bebişlerin tutunuphiç bırakmazlar seni, benim transferim pazartesi oldu, dr.um 1 hafta işe gitmemi istemediğini söyledi, özellikle ilk 3 günün önemli olduğunu bir kaç defa hatırlattı, imkanın varsa 1 hafta rapor al canım, sizden önemli değil hiçbişi...yani bebişlerin ve senden:)))))

çok teşekkür ederim cnm.inşallah hepimizin bebeklere sım sıkı tutunurlar.

kızlar bugün doktora gittim e2 ve progestrona bakıldı gayet güzel dedi doktor embriyomda çözülürse salı günü transferim var dua edin ne olur

sabır canım sonra bebişinle tadını cıkarırsın

ayçencim transferlerimiz aynı gün.inşallah sım sıkı tutunur meleklerimiz .ben izmirde tedavi görüyorum dondurulmuşlarla,sen neredesin?

kızlar hastaneden geldim yarın akşam 10 buçukda çatlatma iğnemi yapip salı sabah 10 da opum var dualarınızı bekliyorum :52::52::52::52:

Canim ALlah yardimcin olsun dualarimiz seninle ve tum tedavi olanlar icin insallah hayirli haberlerle donersin sali gunu..

çok teşekkür ederim cnm.inşallah hepimizin bebeklere sım sıkı tutunurlar.

ayçencim transferlerimiz aynı gün.inşallah sım sıkı tutunur meleklerimiz .ben izmirde tedavi görüyorum dondurulmuşlarla,sen neredesin?

teşekkür ederim canım ne güzel inşallah uğurlu gelir canım:49: :49::49::49: kalırız bende İstanbul umut tüp bebek merkezindeyim

cok sevndım canm... bende pazrtesı kan ölçtürücem ınşallah yükelmıştır kanım tedavıye baslıcak doktorum
Canim ALlah yardimcimiz olsun benimde kanm dusuk ama doktor ilac falan vermedi.. her doktorun tedavisi farkli bnde yarin kontrole gidicem yumisler buyumusmu bakalim..

nasılsın canım nasıl gidiyo tedavi salı günü ikimiz içinde heyecanlı bir gün hakkımızda hayırlısı

iyiyim hayatım nasıl olim akşam yazdım sana gitmiş görünce bende cıkdım ama sen burdaymışın ceee eeee iyi gidiyo şükürler olsun doktorun demesine bakarsan gayet çok iyi beklemedi 3 yumurta oluşmuş bende polikler inanılmaz biderecede aşırı varmış doktor bitane bile büyütsek öpüp başıma koycam demişdi :)) benim gibi polikleri bol miktarda olan hastalar iğnelerle bile bitane bile büyütemiyolarmış çok zor büyüyomuş doktor beni gelcek cumartesi filan yaparız duruma göre diyodu salıya alınca şaşırdı beklemiyomuş bidene beklerken 3 tane büyümüş falan filan işde nazar boncu koyaylımda değmesin nazar :nazar::nazar:

Back
X