- 25 Mart 2013
- 1.633
- 143
- 163
kızlar hastaneden geldim yarın akşam 10 buçukda çatlatma iğnemi yapip salı sabah 10 da opum var dualarınızı bekliyorum![]()
canım allah yardımcın olsun hayırlısıyla bebeğine kavuşursun inş.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar hastaneden geldim yarın akşam 10 buçukda çatlatma iğnemi yapip salı sabah 10 da opum var dualarınızı bekliyorum![]()
canım hayırlı olsun rabbim muradını versin.bende ilk bir hafta izin kullanıp sonra işe başlamayı düşünüyorum.bu arada test günün ne zaman zanım
amin inş canım hepimizin.ağrı falan olmuyor ama tabi dinlenmek lazım.6 mayıs test günüm.![]()
hiç bişey olmaz canım aksıne kafan dagılır kendını dınlemzsın..içinini ferah tut:)
kızlarrrrrrr iyi akşamlar çok heyecanlıyım salı günü transferim var zaman geçmek bilmiyor sanki...transferden sonra ne kadar rapor veriyorlar bilginiz var mı
Gecmis olsun aycencim.Dr. a sorarsan daha garanti olur.Ins. cabucak iyilesirsin.Benimde yumurta toplamadan sonra idrar yaparken muthis yanma aci agri oldu acile gidicektik bi gece.Sonra transfer gunu dr a soyledik belki erteler diye.ama ertelemedi bana 5 gun kullanmam icin antibiyotik verdi o gun.Bakalim dr ne dicek sana.Acil sifalar..
günaydııın kızlaaar. benim de tedavi başlayalı 6 gün oldu. heyecanla transfer ve test gününü bekliyorum![]()
Herkesler gezmelere gitmişler kimsecikler yokkkkk
Herkesler gezmelere gitmişler kimsecikler yokkkkk
kocişim bebişe bişey olur diye evden 1 kms oteye çıkarmıyor :) bende çıldırdım artık su havalarda evde oturmaktan veya yatmaktan ...
inş.bebişlerin tutunuphiç bırakmazlar seni, benim transferim pazartesi oldu, dr.um 1 hafta işe gitmemi istemediğini söyledi, özellikle ilk 3 günün önemli olduğunu bir kaç defa hatırlattı, imkanın varsa 1 hafta rapor al canım, sizden önemli değil hiçbişi...yani bebişlerin ve senden:)))))
kızlar bugün doktora gittim e2 ve progestrona bakıldı gayet güzel dedi doktor embriyomda çözülürse salı günü transferim var dua edin ne olur
sabır canım sonra bebişinle tadını cıkarırsın
çok teşekkür ederim cnm.inşallah hepimizin bebeklere sım sıkı tutunurlar.
ayçencim transferlerimiz aynı gün.inşallah sım sıkı tutunur meleklerimiz .ben izmirde tedavi görüyorum dondurulmuşlarla,sen neredesin?
Canm dun ikinci ignemi vurduk ama sanrm yanls vurduk bugun daha dikkatlu olup 3ignemi vurucam yolun basndaym henuz..
Canim ALlah yardimcimiz olsun benimde kanm dusuk ama doktor ilac falan vermedi.. her doktorun tedavisi farkli bnde yarin kontrole gidicem yumisler buyumusmu bakalim..cok sevndım canm... bende pazrtesı kan ölçtürücem ınşallah yükelmıştır kanım tedavıye baslıcak doktorum
teşekkür ederim canım ne güzel inşallah uğurlu gelir canım![]()
kalırız bende İstanbul umut tüp bebek merkezindeyim
nasılsın canım nasıl gidiyo tedavi salı günü ikimiz içinde heyecanlı bir gün hakkımızda hayırlısı