2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

gittim cnm, ayın 2 si gibi sezaryenle alırız bebeği dedi biraz korku bastı beni.:26: sen nasılsın ?
okyunca ben de heyecan yaptım. yavaş yavaş korkmaya başladım. ama ne güzel ya. stres yapmamaya çalış canım. inş. göbişinin içinde sana ait birşey var ve onu 2 ocakta inş kucağına alacaksın. onu görüp dokunacaksın,koklayacaksın. çok garip ve çok muhteşem bişey. Rabbim kolaylık versin inş. kazasız belasız sağlıcakla vaktinde kucağımıza almayı nasip etsin hepimize....

kim üzer bizi eşler tabiki zaten bizim stresimiz bize yetiyo üsütne tuz biber oluyorlar sağolsunlar.
eşlerrrrr yapacak hiçbişey yok ya. beni de çıldırtıyor eşim. herşeylerine evet diyip, hiç sesini çıkarmayacaksın. alttan aldığın sürece sorun yok. ne zamanki alttan almayı bırak kavga kıyamet kopuyor. bir de nankörler.söyleyecek o kadar çok şey varki ama Allah tan erkeklerin hepsi aynı. bir tek benimki öyle olsaydı kahrolurdum:)))

cnm kahveyi bende okudum iyi geliyomuş baş ağrısına ama sütümüze geçmiycek mi, bebeğe ilk verdiğimiz sütün içinde nescafe olucak, herşeyi düşünüyorum manyak oldum iyice
canım arkadaşa bol su,meyve suyu içirmiştik. pek kahve vermedik. sorun da çıkmadı. sen de bol sıvı tüketirsin. inş öyle bişey olmaz.

günaydın kızlar.... 5 gündür giremedim, çok hastayım resmen psikolojim bozuldu, haftaya doğumum var ama ben çok fena hasta oldum, grip öksürük kemik ağrısı, olacak iş mi bu, dua edin ne olur 2 kg verdim, zaten bebeğimde zayıf haftasına gööre şimdi ben kilo verince ne halde garibim acabaşunu anladım gerçekten sakınan göze çöp batıyormuş o kadar korudum kolladım 1 aydır toparlanamadım, tam toparlandım dedim daha beter hasta oldum. en geç 20 aralıkta alacak doktorum, bu arada izne ayrıldım dün. sizlerde nevar ne yok merak ediyorum. öpüyorum canlarım benim

cnm ne desem bilemedim, c vitamini portakal bol meyve sıvı tüket desem zaten yapıyosundur eminim, üstüne bi de deli gibi kar başladı istanbulda, ankarayı bilemiyorum ne halde. en azından izne çıkmışsın, dinlenmek çabucak ayağa kaldırıcak seni, kendini sıcak tut, yataktan çıkma, haftaya doğumun var heyecanlı mısın ne haldesin ? bana 2 ocak dedi dr, panik vaziyetteyim ben.

Kızlar şükredin valla en azından doğum tarihleriniz belli.bizde öyle bi durum yok maalesefhazırlıksız plansız yakalanmaktan çok korkuyorum..

Kızlar şükredin valla en azından doğum tarihleriniz belli.bizde öyle bi durum yok maalesefhazırlıksız plansız yakalanmaktan çok korkuyorum..
cnm öyle olmuyo işte, adam bana gün değilde sanki testere filmine randevu verdi, başrolde de ben varım. gün belli değilken daha rahattım doğum konusunda:26:

canım yaaaa çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah. şimdi bir şeyler yiyip içebiliyormusun bari .sana nazar değdi arkadaşım.

ayyy ne güzel canım yaaa bugünleri çok şükür görebildiniz bundan sonra yavrularınızı sağlıklı bir şekilde kucağınıza almak kaldı heyacan ve stres çok normal allah bir nefeste kurtarsın.

canım korkma inşallah seninde her şey yolunda gider.bu arada kontrollerin şimdi daha sıklaştı dimi

cnm öyle olmuyo işte, adam bana gün değilde sanki testere filmine randevu verdi, başrolde de ben varım. gün belli değilken daha rahattım doğum konusunda:26:

ayyyy canım yaaa güldürdün beni valla oda aklına nerden geldi

canım korkma inşallah seninde her şey yolunda gider.bu arada kontrollerin şimdi daha sıklaştı dimi

ayyyy canım yaaa güldürdün beni valla oda aklına nerden geldi

İnşallah canım erken dopum korkusu hepsinden kötü.2 haftada bi gidiyorum kontrole.cuma gidicem bakalım ne diycek doktorumuz.keşke haftalık olsa kontrollerdaha rahat hşssederim kendimi

ayyy ne güzel canım yaaa bugünleri çok şükür görebildiniz bundan sonra yavrularınızı sağlıklı bir şekilde kucağınıza almak kaldı heyacan ve stres çok normal allah bir nefeste kurtarsın.
sağol canım, sırada sen varsın artık inşallah :) şubata bişey kalmadı, nerde yaptırıyosun belli mi, umuta mı gidicen tekrar ?

İnşallah canım erken dopum korkusu hepsinden kötü.2 haftada bi gidiyorum kontrole.cuma gidicem bakalım ne diycek doktorumuz.keşke haftalık olsa kontrollerdaha rahat hşssederim kendimi
jelly sen kendini hiç yorma, iş yapma, uzat ayağını dinlen, bak görüceksin bebişlerin keyfi yerinde, daha var onların gelmesine, en az 35 i görücen bence sen.

valla gayet mutluydum bebeğime kavuşacağım için ama simdi korkuyorum moralim bozuk, bu enfeksiyon bebeğe zarar verirmi diye, 2 kg verince karnımda küçüldü inşallah yarına toparlanırım çünkü yemek yiyemiyorum. ne güzel 2014 bebeği olacak Allahın izniyle miniğin

canım yaşadığın korkuyu 26. haftadan buyana yaşıyorum, ama şükürler olsun Rabbim korktuğuma uğratmadı, dürüdenizderya yı bilirsin ikiz anneleri sayfasından biz onunla görüşüyoruz, onu görünce boşuna evham yaptığımı düşünüyorum, kızcağız neler çekti aylardır, hala hastanede üstelik 34. haftayı gördü, inşallah 35 i de atlatacaksınız, zaten ikizlerde vaktinde doğan pek olmuyor duyduğum kadarıyla inşallah beklediği kadar bekler minnaklar

canım yaaaa çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah. şimdi bir şeyler yiyip içebiliyormusun bari .sana nazar değdi arkadaşım.

canım transferden beri okadar dikkat ediyordumki ama hastalanacağın varsa hastalanıyormuşsun okadar dikkat etmene bunu anladım. sen bizim bu günlerimizde yanımızda oldun, inşallah bizde güzel haberinin ardından tecrübelerimizi aktarırız sana:) kendi listeni süslemeye az kaldı

Ewet canım durudenizin topiğindede varım...rabbimin dediği olur biz elimizden geleni yapalım dinlenelim kendimizi yormayalım gerisi allaha kalmış.

canım elimden geldiği kadar burda birbirimize hep destek olduk valla burda paylaştıgım sıkıntılarımı yeri geliyo yakın cevremdekilerle bile paylaşmıyorum .inşallah sizlerin tecrübelerinden faydalanacagız artık

cnm bence karnın aşağı indiği için sana küçük geliyo, bebeğin de gayet iyi durumdadır emin ol, içini ferah tut, zaten bişey kalmamış doğuma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…