sana helal olsun ankara gibi buz şehrinde 38. haftana kadar çalıştın ya inanılmaz bence :) sana bakınca amma mızmızım diyorum :)ankara buz gibiydi valla, 2 adımlık yolda aldığım soğuk bile burnumun akmasına yetti. her sene yaz sıcaklarından ya da kış soğuklarından hamilelere tatil olurdu, şansıma bu sene hiç tatil vermediler hamilelere ayrıca, haftaya doğum iznine ayrılıyorum artık verselerde bana faydası yok ama sizler için tatil olsun tabiii
canım bana kalsa aslında haftaya da gelirim, şükürler olsun aşırı bir ağırlığım yok, işim de masabaşı olduğu için sanırım bukadar rahatım ama inan bana bazı artniyetli insanlar tarafından nazara geliyorum, kimse 9 aylık hamile demiyor millet nazar edince de inan bir terslik oluyor, o gün soluğu hastanede alıyorumsana helal olsun ankara gibi buz şehrinde 38. haftana kadar çalıştın ya inanılmaz bence :) sana bakınca amma mızmızım diyorum :)
canım korkma allah korusun sizi canım her kötülükten kendinize dikkat edingünaydın kızlar ben bugune pek ıyı başlamadım dun bır korku yaşadım oan kalbım durdu sankı kendımı suclamakatn uyuyamadım gece. dun akşam kapıda beklıyorum arkam donuk bır nefes sesı acayıp bı an arkamdı dondum bırı var sandım bı baktım kopekmış o anlık korku varya cok kotuydu bebeklerıme bırsey oldu dıye odum kopuyor ... dokunsalar ağlıyacağım kendımı sçluyorum sabahtna berı ınternetten baktım bıraz anı korkuların ıyı olmadığını yazıyorlar bebeğın kalp atışlarını bıle durdurabıleceğını yazmışlar şuan bunları yazarken bıle ağlıyacağım yaaa(( Rabbım onlaa bana bağışlasın ınşallah gebeliğim başından berı ılk defa boyle oldum...
canım işte akıl yaşta değil başta derler ya doğru derlermiş büyükler daha düşünceli olurlar diyoruz ama malesef onlar yaşlandıkca çocuklaşıyorlar.ne yapalım idare edicezcnm bişey olmaz, aynılarını yaşadım bende uykumda sokak köpeklerinin bi anda havlamasıyla sıçramasıyla uyanıp kliniği aramıştım bebeğime bişey oldu mu diye. en kötüsüde süper zeki kocam buzdolabının üstüne tarantula magneti koymuş oğlu anası kendisi mutfak masasında oturmuş benim nası korkucağımı bekliyolar. ( bazen insanların zekasından şüphe ediyorum ) öyle bi çığlık kopardım ki korkumdan ağlamaya başlamıştım, içimden ettiğim küfürün hesabı yok, çsonrada kalkıp kontrole gitmiştim ağlayarak. ama bişey olmuyo içini ferah tut.
maşallah sana canım ama artık bence çık izne kız iş yerinde doğurursun bak allah korusun .canım bana kalsa aslında haftaya da gelirim, şükürler olsun aşırı bir ağırlığım yok, işim de masabaşı olduğu için sanırım bukadar rahatım ama inan bana bazı artniyetli insanlar tarafından nazara geliyorum, kimse 9 aylık hamile demiyor millet nazar edince de inan bir terslik oluyor, o gün soluğu hastanede alıyorum
herşey biryana doğduktan sonraya saklamak istiyorum izinlerimi. bu arada biraz saçma gelebilir ama şuanda 2 kaygım var:1- sütüm gelecekmi hemen, bebeğim emebilecekmi??? 2- benim 2 tane daha dondurulmuş embriyom var, acaba onlar için tedaviye ne zaman başlasam ???( ilkini hallettim ikinci hamileliğin derdine düştüm)
kızlar ben de tekirdağdayım. dün tam bir kar havası vardı. bugün tam tersi. ama hava soğumaya başladı sanki. ben de 37. haftaya kadar çalışmayı planlıyorum ama bakalım. zor gibi görünüyor:))
kızlar günaydın, haftasonunuz güzel geçsin inşallah
gittim cnm, ayın 2 si gibi sezaryenle alırız bebeği dedi biraz korku bastı beni.:26: sen nasılsın ?seninde güzel geçsin canım ne yaptın doktora gittin mi?
gittim cnm, ayın 2 si gibi sezaryenle alırız bebeği dedi biraz korku bastı beni.:26: sen nasılsın ?
hayırdır niye canın sıkkın cnm ? :26:canım ayyy ne güzel hayırlısı ile kucağına al bebeğini korkman doğal canım.rabbim bir nefeste kurtarsın .bende nasıl olayım bıraz canım sıkkın
gittim cnm, ayın 2 si gibi sezaryenle alırız bebeği dedi biraz korku bastı beni.:26: sen nasılsın ?
cnm dr kombine demişti bi önce ki görüşmede yani spinal+epidural birlikteAllah kurtarsın canım inş hayırlısıyla.ne gzl bak yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin..korkman normal bende korkuyorum:18:epidural olcaksın dimi
cnm dr kombine demişti bi önce ki görüşmede yani spinal+epidural birlikte
ama ben bel ve baş ağrısı çekmekten korkuyorum anestezi uzmanıyla konuşana kadar takıcam bunu kafaya sanırım
hayırdır niye canın sıkkın cnm ? :26:
kim üzer bizi eşler tabiki zaten bizim stresimiz bize yetiyo üsütne tuz biber oluyorlar sağolsunlar.
ay boşver be aycencim, adamların hamuru bu 3 gün iyi olsalar 4. gün arıza çıkartmaları lazım, jellynin dediği gibi odun hepsikim üzer bizi eşler tabiki zaten bizim stresimiz bize yetiyo üsütne tuz biber oluyorlar sağolsunlar.
cnm kahveyi bende okudum iyi geliyomuş baş ağrısına ama sütümüze geçmiycek mi, bebeğe ilk verdiğimiz sütün içinde nescafe olucak, herşeyi düşünüyorum manyak oldum iyiceBol su içersen doğumdan çıkınca bişi olmaz canım rahat ol sen,bide kahvede tavsiye ediyolar baş ağrısı olmaması için
Hepsi yontulmamış odun!!!
ay boşver be aycencim, adamların hamuru bu 3 gün iyi olsalar 4. gün arıza çıkartmaları lazım, jellynin dediği gibi odun hepsi
cnm kahveyi bende okudum iyi geliyomuş baş ağrısına ama sütümüze geçmiycek mi, bebeğe ilk verdiğimiz sütün içinde nescafe olucak, herşeyi düşünüyorum manyak oldum iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?