2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

iyi akşamlar kızlar.... umarım iyisinizdir hepiniz. topik biraz yukarılara çıksın:)) öpüyorum sizi. Allah a emanet olun...

kızlar naber nasılsınız doğum yapacaklar az kalmış valla hayırlısı ile yavrularınızı sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin rabbim hamile olan arkadaşlarada problemsiz hamilelikler inşallah

günaydın kızlar nasıl gidiyo hamilelik bebişler nasıllar

günaydın kızlar ben bugune pek ıyı başlamadım dun bır korku yaşadım oan kalbım durdu sankı kendımı suclamakatn uyuyamadım gece. dun akşam kapıda beklıyorum arkam donuk bır nefes sesı acayıp bı an arkamdı dondum bırı var sandım bı baktım kopekmış o anlık korku varya cok kotuydu bebeklerıme bırsey oldu dıye odum kopuyor ... dokunsalar ağlıyacağım kendımı sçluyorum sabahtna berı ınternetten baktım bıraz anı korkuların ıyı olmadığını yazıyorlar bebeğın kalp atışlarını bıle durdurabıleceğını yazmışlar şuan bunları yazarken bıle ağlıyacağım yaaa (( Rabbım onlaa bana bağışlasın ınşallah gebeliğim başından berı ılk defa boyle oldum...

cnm bişey olmaz, aynılarını yaşadım bende uykumda sokak köpeklerinin bi anda havlamasıyla sıçramasıyla uyanıp kliniği aramıştım bebeğime bişey oldu mu diye. en kötüsüde süper zeki kocam buzdolabının üstüne tarantula magneti koymuş oğlu anası kendisi mutfak masasında oturmuş benim nası korkucağımı bekliyolar. ( bazen insanların zekasından şüphe ediyorum ) öyle bi çığlık kopardım ki korkumdan ağlamaya başlamıştım, içimden ettiğim küfürün hesabı yok, çsonrada kalkıp kontrole gitmiştim ağlayarak. ama bişey olmuyo içini ferah tut.

taze anne okadar korktumkı resmen beynım durdu bı anlık boşluğuma geldı ınternetten baktım felaket tellaları gıbı bı suru sey yazıyor. ınan vıcdan azabından sabaha kadar uyuyamadım halada dokunsalar ağlıyacak gıbıyım esımde dıyor hersey takdırı ılahı rabbım nederse o olur sen yoldada suşebılrısın başkada bısey olabilir diyo kendını suçlama hıç bısey olmucak dıyo için rahat etsın dedi.senınkılerde valla sana duşmanlarmış oyle şakamı olur allahaşkına ya tobe tobe... doktorumu aramış çok gulmuş oyle bırşey olmaz guzıde kafasında kurmasın boyle şeyler demiş tabi onların tuzu kuru onca acıyı çıleyı çeken anne olma hasretıyle tutusan bızız onlara gore hersey normal. sankı onkere doğum yaptımda tecrubem var gıbı...

kuzum bak senin dr.da aynısını demiş benimki de bişey olmaz bu tip korkmalrda demişti, daha fazla üzülme canını sıkma
benimkilerin kafa çalışmıyo gidiveriyo bazen, hadi eşim düşünemedi erkek, ben k.validemi anlamıyorum ben çığlık çığlığa korkunca avaz avaz kahkahalarla gülmüştü, düşündükçe sinir bastı şimdi.

saol taze anne çok saol desteğin için. kız ben onlara kurban olurum kurban.. bu arada o gunlerı hatırlattığım için kusura bakma olur mu. çok optum :))

saol taze anne çok saol desteğin için. kız ben onlara kurban olurum kurban.. bu arada o gunlerı hatırlattığım için kusura bakma olur mu. çok optum :))

canım bu sıkıntılara katlanan bizler olduğumuz için kimsenin anlamasını bekleme... tabiki bizimde şükürler olsun inancımız sonsuz, Allah esirgesin kötü yazı yazılmışsa değiştiremeyiz ama kocalarımız ve çevremizdekilerin bizi anlaması mümkün değil. Allahım bebeklerini de seni de korusun. geçenlerde alışverişe çıktım, ankara/kızılaya tek başıma, inan paronayak gibi yürüdüm, ya biri bana çarparsa, ya düşersem vs vs... o günden sonra tek çıkmamaya karar verdim o anki panik korku yetti bana.

aynen oyle.. zaten ınancımız olmasa bu kadar sabırla bebeklerımız bekleyemezdık..rabbım hepımızın evlatlarını sağlıkla kucaklarımıza almamızı nasıp etsın. aynı stres bendede oluyor gecen gun okuz gıbı bır kadın ustume cıktı resmen ne saydırdım ama varya yoldakıler bıle dedı kızı ezdı dıye dusun yanı... allaha emanet olun.. bebeklerınızı bende heyecanla beklıyorum kızlar teyze olmamıza az kaldı yasasın...

sgkg cnm yapma üzme bebekleri dövcem hee hele bu net hele bu net herşeyi gösterir oldu bu net olmasa şimdi nesil nasıl yaşicekdik bilmiyom götümüz ağrısa googol amcada arıyoz sanki doktor anasını satim üzmeyin kızlar kendinizi allaha dua edin eyer nasibimizde bu bebekler varsa allahın izniyle hiç bişi olmaz korkunuzun üstüne gidin yoksa hep korkarsınız lütfen sakin hhhhhh

alemsın karam tamam soz uzmucem bundan sonra. herseyın hayırlısını dılıyorum bebeklerım benım ıcın ve bolca dua edıyorum..

günaydın canlar... nasılsınız? nasıl gidiyor? hadi kalkın bir silkinin... bu ne rehavet böyle... bu arada burada hava o kadar güzelki! tam bir bahar havası. kar var mı sizin oralarda???

günaydın canlar... nasılsınız? nasıl gidiyor? hadi kalkın bir silkinin... bu ne rehavet böyle... bu arada burada hava o kadar güzelki! tam bir bahar havası. kar var mı sizin oralarda???
günaydın cnm, burda hava buz gibi valla
sen nerdesin ki hava bahar gibi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…