- 25 Mart 2013
- 1.633
- 143
- 163
günaydın kızlar.... bugün artık topiğe uğrarsınız. inş hepiniz ve bebişler iyidir. kenidnize iyi bakın.öpüldünüz...
bu arada deax, sgkg ne yaptınız canım? nete giremiyormusunuz?
slm kızlar nasılsınız bakalım bayram yoğun geçti bugün bebişlerim duzgun çözülürse bir aksilik çıkmazsa yarın transferim var Allahın izniyle. herşeyin hayırlısını diliyorum ve ilk defa heyecan ve stres tedavıye başladığımdan beri dün gece başladı sabaha kadar kabus dolu rüyalar gordum. inşallah bu sfer pozitifi ve sonu hayırlı sonuçlar alırım.... hamişler. hadi bakalım dualarınızı bekliyorum. kendinize dikkat edn
inşallah bu sefer güzel haberlerle dönersin canım, Allahın izniyle miniklerin sağlıkla çözünüp sana tutunacaklar, kabuslara takılma, benim kabuslar hala devam ediyor:) alıştım artık.slm kızlar nasılsınız bakalım bayram yoğun geçti bugün bebişlerim duzgun çözülürse bir aksilik çıkmazsa yarın transferim var Allahın izniyle. herşeyin hayırlısını diliyorum ve ilk defa heyecan ve stres tedavıye başladığımdan beri dün gece başladı sabaha kadar kabus dolu rüyalar gordum. inşallah bu sfer pozitifi ve sonu hayırlı sonuçlar alırım.... hamişler. hadi bakalım dualarınızı bekliyorum. kendinize dikkat edn
canım insallah hayırlısıyla bu tedavinle sende miniklerine kavuşursun insallah. dediğin gibi dondurulmuş tedavisi daha kolay diğeri gibi eziyetli değil, ben adetin 2. günü gittim baktı kist vs varmı diye estrofeme başladım sonra bir kez gittim rahım kalınlığına bakıyorlar ona göre de transfer tarihi veriyorlar, transferden 3 gün önce de ilaclara başlıyorsun(deltacortil, clexane vs), adetin 17. günü benim transferim oldu, süreç eziyetli olmadığı için psikolojinde okadar yıpranmıyor benceİnşallah sonucun olur, rabbim yardımcın olsun
Tedavi sürecinde kaç kere doktora kontrole gittin??? Bende yakın zamanda başlamayı düşünüyorum transfer öncesi git gel olmuyor değil mi??? Sadece estrofem kullanılıyor sanırım
İnşallah sonucun olur, rabbim yardımcın olsun
Tedavi sürecinde kaç kere doktora kontrole gittin??? Bende yakın zamanda başlamayı düşünüyorum transfer öncesi git gel olmuyor değil mi??? Sadece estrofem kullanılıyor sanırım
inşallah bu sefer güzel haberlerle dönersin canım, Allahın izniyle miniklerin sağlıkla çözünüp sana tutunacaklar, kabuslara takılma, benim kabuslar hala devam ediyor:) alıştım artık.
iyi dileklerin için çok teşekkürler canım amin inşallah hayırlısı olsun bakalım.kabuslar valla takılmamak elde değil ki...
inşallah bu sefer güzel haberlerle dönersin canım, Allahın izniyle miniklerin sağlıkla çözünüp sana tutunacaklar, kabuslara takılma, benim kabuslar hala devam ediyor:) alıştım artık.
canım insallah hayırlısıyla bu tedavinle sende miniklerine kavuşursun insallah. dediğin gibi dondurulmuş tedavisi daha kolay diğeri gibi eziyetli değil, ben adetin 2. günü gittim baktı kist vs varmı diye estrofeme başladım sonra bir kez gittim rahım kalınlığına bakıyorlar ona göre de transfer tarihi veriyorlar, transferden 3 gün önce de ilaclara başlıyorsun(deltacortil, clexane vs), adetin 17. günü benim transferim oldu, süreç eziyetli olmadığı için psikolojinde okadar yıpranmıyor bence
canım ilk ilaçlara başladığımda sonra ortasında rahım duvarı kontrolune ılaçlar ayarlandı ve yarın transfer için gideceğim okadar. estrofem kullandım ... transfere 5 gün kala jel coraspın bıde prednol kullandım.
Merhaba herkese iyi bayramlar diliyorum gecen 2nisanda transferim olmuştu ,uğurlu topiğim
Şimdi 30 haftalık oldum ....kızımı bekliyorum benimle beraber Nisan ayında başaranlara sağlıklı kolay doğumlar diliyorum...Rabbim dileyen uğraşan herkese nasip etsin inşallah....
Kızlarr nasılsınız aycen karam sgkg deax varmı yeni gelişmeleriniz habersiz bırakmayın.
slm kızlar nasılsınız bakalım bayram yoğun geçti bugün bebişlerim duzgun çözülürse bir aksilik çıkmazsa yarın transferim var Allahın izniyle. herşeyin hayırlısını diliyorum ve ilk defa heyecan ve stres tedavıye başladığımdan beri dün gece başladı sabaha kadar kabus dolu rüyalar gordum. inşallah bu sfer pozitifi ve sonu hayırlı sonuçlar alırım.... hamişler. hadi bakalım dualarınızı bekliyorum. kendinize dikkat edn
İnşallah sonucun olur, rabbim yardımcın olsun
özlemcim dularımseninle canım inanın hepinize ayrı ayrı dua ediyorum rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah bende haftaları sayıyorum inşallah cabuk gecer şu günler
canım hiç bir değişiklik yok günlerim yoğun geçiyo işte kilo vermeye çalışıyorum senin nasıl gidiyo
canım inşallah allahın izniyle bu sefer pozitifi görürsün ve sonunda rabbim kucağına bebeişlerle doldursun
canım benim hayırlı olsun inş. çok güzel bir transfer olur. pozitif sonuçlanır Allah ın izniyle... transferin oldu mu acaba merak ettim. yazını yeni gördüm. dualarımdasın...slm kızlar nasılsınız bakalım bayram yoğun geçti bugün bebişlerim duzgun çözülürse bir aksilik çıkmazsa yarın transferim var Allahın izniyle. herşeyin hayırlısını diliyorum ve ilk defa heyecan ve stres tedavıye başladığımdan beri dün gece başladı sabaha kadar kabus dolu rüyalar gordum. inşallah bu sfer pozitifi ve sonu hayırlı sonuçlar alırım.... hamişler. hadi bakalım dualarınızı bekliyorum. kendinize dikkat edn
canım senin dondurulmuş embriyo transferi mi olacak yoksa yeniden tedavi mi olacaksın?İnşallah sonucun olur, rabbim yardımcın olsun
hadi bakalım canım bu sefer güzel haberlerini paylaş burdan 2014 haziran ayı anneleri topiğine transfer edelim seniKizlar transferim oldu Allahin izniyle bu duruma bile gelmek muhtesem birsey inssllah bu sefer pozitif sonucu aldigimda uzun omurlu hayirli saglikli bir gebelik olur..
Dualarinizda yer verdiginiz icin hepinuzden Allah razi olsun. Hamislerin duasi kabul olurmus...
canım benim hayırlı olsun inş. çok güzel bir transfer olur. pozitif sonuçlanır Allah ın izniyle... transferin oldu mu acaba merak ettim. yazını yeni gördüm. dualarımdasın...
canım senin dondurulmuş embriyo transferi mi olacak yoksa yeniden tedavi mi olacaksın?
Kizlar transferim oldu Allahin izniyle bu duruma bile gelmek muhtesem birsey inssllah bu sefer pozitif sonucu aldigimda uzun omurlu hayirli saglikli bir gebelik olur..
Dualarinizda yer verdiginiz icin hepinuzden Allah razi olsun. Hamislerin duasi kabul olurmus...
Sagol cnm inşallah ben kasım- aralık gibi düşünüyorum senin plan ne zaman??? Fazla bekleme bence zaman gidiyo
Ben iyice büyüdüm:)8 aylık gibi karnım.allaha şükür herşey yolunda canım
Kizlar transferim oldu Allahin izniyle bu duruma bile gelmek muhtesem birsey inssllah bu sefer pozitif sonucu aldigimda uzun omurlu hayirli saglikli bir gebelik olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?