canım bak ne güzel rabbim hayırlısı ile kucağınada almayı nasip etsin .(bizlerede inşallah)
-Amin canım inşallah, hepimiz için dua ediyorum hep:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bak ne güzel rabbim hayırlısı ile kucağınada almayı nasip etsin .(bizlerede inşallah)
geççmiş olsun canım...başlıyoruz canımda sonunu göremiyoruzki tedavim iptal oluyo yine kötü gitmesinden sonuçlanmasından korkuyorum..inş bu sıkıntıların mükafatını enyakın zamanda alırız inş...
iyiyim canım sağol. bende tekrar grip belirtileri başladı. zaten atlatalı 2-3 hafta olmuştu. bakalım inş kötü olmaz.
canım benim inş kötü sonuçlanmaz. rahat olmaya çalış. Allah ın izniyle inş bu defa pozitif sonuçlarını alırız. bu arada bahar senin de evliliğin benimki gibi yeni. sen de yaştan dolayı mı tüp yaptırdın beklemedin. ben 36 yaşıma girdim.
aycencim iyiyim cnm sen nası oldun geçti mi gribin ? ben de yattım 2 3 gün h. sonu berbattım kötü üşüttüm, havalar garip, en kötü zaman işte grip mevsimi açılış yaptı.
allah razı olsun canım
iyiyim canım sağol. bende tekrar grip belirtileri başladı. zaten atlatalı 2-3 hafta olmuştu. bakalım inş kötü olmaz.
canım benim inş kötü sonuçlanmaz. rahat olmaya çalış. Allah ın izniyle inş bu defa pozitif sonuçlarını alırız. bu arada bahar senin de evliliğin benimki gibi yeni. sen de yaştan dolayı mı tüp yaptırdın beklemedin. ben 36 yaşıma girdim.
cnm bu topikte anne olmayan kalmayacak sen kendine bebeğine güven, olumlu düşün, sıradan gidiyoruz işte.
cnm çok sevindim, bu sefer herşey güzel olucak, sonu güzel bitecek inanıyorum. sen de inan ve pozitif düşün, zaten söz verdin bize hep güzel düşünceksin bu sefer bizim bütün iyi dileklerimiz ve dualarımız zaten senle.
canım benim benim yakın arkadaşımın da rezervi bitmek üzereymiş. rezerv olarak 40 küsür yaşında bir kadınınki gibiymiş. ona da tüp bebekte dahi şans tanımadılar. tüp yaptı ama negatif. tüpten 2-3 ay sonra doğal yoldan hamile kaldı. şimdi 6 aylık minik bir kızı var. inş sen,in de olur canım. pes etme hiçbir zaman. moralini de bozma. inanıyorum iyi olacağına.inş canım ya..benim yaştan değil canım 29 yaşındayım evliliğimin 8. ayında öğrendim bu sorunumu ozamandan beride mücadele ediyorum.. erken menopoz başlangıcı var yumurta rezervim az bitiyo acil tüp bebek dediler doğal yoldan şans vermedi doktorlar tüpte bile şansım çok az uzun yıllar mücadele edecek kadar şansım yok belki bikaçsene zamanım var sadece..2. tedavimde 1 tane yumoşum vardı. gelişmedi iptal oldu tedavim..şimdi 3.tedavi için hazırlanıyorum..allah yardımcımız olsun..
canım benim benim yakın arkadaşımın da rezervi bitmek üzereymiş. rezerv olarak 40 küsür yaşında bir kadınınki gibiymiş. ona da tüp bebekte dahi şans tanımadılar. tüp yaptı ama negatif. tüpten 2-3 ay sonra doğal yoldan hamile kaldı. şimdi 6 aylık minik bir kızı var. inş sen,in de olur canım. pes etme hiçbir zaman. moralini de bozma. inanıyorum iyi olacağına.
ne güzel allah bağışlasın canım..çok var böle olupta evlat sahibi olan..onlar umut oluyo bana..inş benim mucizemde en yakın zamanda gelir....elimden geldiği kadar moralimi yüksek tutmaya çalışyıroum canım bazen yapamasamda..sonuna kadar mücadeleye devam edicem allahım güç kuvvet sabır ve bebek versin inş..
kızlar günaydın nasılsınız?
günaydın canım! uykusuz bir gecenin ardından güne başladık. 9 günlük tatilin heyecanıyla dayanmaya çalışıyorum işe:))) senin nasıl gidiyor canım?
günaydın canım. hamilelik ilerledikçe vücudum ağırlaştı. geceleri uyurken dahi sanki hep uyanığım gibi. doğum iznine ekstra bişey olmazsa aralık sonu gibi ayrılmayı düşünüyorum. işler yoğunlaştı. sen de yoğun çalışıyorsun zor oluyor. diyetinde değişikliğe git canım. metabolizmanı şaşırt. yemek saatlerini değiştir. tekrar zayıflamaya başlarsın. arkadaşım öyle yapıyordu:)canım tabi bebeğin büyüdükçe vucudunda ağırlaştı .artık geceleri uyuyamıyosun dimi .ablamdan biliyorum.allah kolaylık versin artık dayancan biraz daha sağlıklı olsunda bebişin.bayramda güzel güzel dilenirsin.doğum iznine ne zaman çıkıyorsun?bende ne olsun canım işim yoğun geciyo bu arada diyete devam bu 2 haftadır durdu kilo vermem ama inşallah devam eder verebilirim
kızlar nasılsınız ? nedir bayram programları :) bu arada tuğba iyice kayboldu ortadan :44:
Koca göbeğimle zor yürüyom ben valla:)hiç gezme falan düşünemem ewde yatıp dwd izliycez mısırda patlatırım:)
biz de düşündük arabayla yakın bi yerlere gitsek mi diye, 5 adım atsam yoruluyorum ben de, otelden çıkamıycaz diye vazgeçtik. :) bugün kontrole gittik bu arada. bebiş 900 gram olmuş ama hala bir hafta geride, ben kapatamıycam galiba bu açığı doktor da boşuna takıntı yapma bunu diyo ama elimde değil, en azından eskisi kadar üzülmüyorum.
senin nası gidiyo hamilelik jely? bebişler nasıl ?
cnm bende de vardı kasılma, 10 gündür magnezyuma başladım geçti gibi şimdi. magnezyumun faydasını görürsün umarım sen de. iştahın nasıl ? bi de mideni rahatsız ediyo mu rahim yukarı çıktıkça, reflü falan. sen gene de kasılmalara dikkat et cnm, malum ikiz bebişlere daha dikkatli ve uyanık olmak lazım, 32. yi de görürsün inşallah daha fazlasını bile görürsün :)Tek derdin o olsun canım ya eli ayağı düzgün sağlıklıya varsın azıcık zayıf olsun...ben iyice ağırlaştım canım ya karnım 7aylık tek bebek gibi:)2 gündür kasılma sandığım şeyler vardı göbeğim sivriliyo yamuluyodu...ben onu bebek hareketi sanarkn bazıları kasılma olabilşr dedi korktum doktorumu aradım yurtdışındaymış 10 gün yokmuş...magnezyum başlayımmı dedim başla dedi eşim alsın gelsin hemen başlıycam:)inş en az 32. Haftayı görmeyi umut ediyorum