cnm bende de vardı kasılma, 10 gündür magnezyuma başladım geçti gibi şimdi. magnezyumun faydasını görürsün umarım sen de. iştahın nasıl ? bi de mideni rahatsız ediyo mu rahim yukarı çıktıkça, reflü falan. sen gene de kasılmalara dikkat et cnm, malum ikiz bebişlere daha dikkatli ve uyanık olmak lazım, 32. yi de görürsün inşallah daha fazlasını bile görürsün :)
ben yatmadan hemen önce alıyorum cnm, aç tok bişey demediler bana. geceleri bacaklarıma acaip kramp giriyodu, o yüzden yatmadan önce içmeye çalışıyorum ben. iştah bende berbat ama ilk 3 ay müthiş iştahım vardı, maalesef bi daha olmadı o iştah, belki de o yüzden yiyemedim, büyümedi bebek. neyse zorluyorum yemeye çalışıyorum artık :) doğunca büyür biraz da :)İştahım yerinde canım pek değişmedi aslında hamile kalmadan önce nasılsa aynı gibi...midem ağrıyo bazen ya,özellikle akşam yemeğinde...dikkat ediyorum canım pimpirikli oldum çıktım:)magnezyum günde 1 kullancam ben...senin nasıl?bide aç tok farkediyomu
ben yatmadan hemen önce alıyorum cnm, aç tok bişey demediler bana. geceleri bacaklarıma acaip kramp giriyodu, o yüzden yatmadan önce içmeye çalışıyorum ben. iştah bende berbat ama ilk 3 ay müthiş iştahım vardı, maalesef bi daha olmadı o iştah, belki de o yüzden yiyemedim, büyümedi bebek. neyse zorluyorum yemeye çalışıyorum artık :) doğunca büyür biraz da :)
kızlar nasılsınız ? nedir bayram programları :) bu arada tuğba iyice kayboldu ortadan :44:
biz de düşündük arabayla yakın bi yerlere gitsek mi diye, 5 adım atsam yoruluyorum ben de, otelden çıkamıycaz diye vazgeçtik. :) bugün kontrole gittik bu arada. bebiş 900 gram olmuş ama hala bir hafta geride, ben kapatamıycam galiba bu açığıdoktor da boşuna takıntı yapma bunu diyo ama elimde değil, en azından eskisi kadar üzülmüyorum.
senin nası gidiyo hamilelik jely? bebişler nasıl ?
Koca göbeğimle zor yürüyom ben valla:)hiç gezme falan düşünemem ewde yatıp dwd izliycez mısırda patlatırım:)
oooohhhh keyfine bak canım boşver
Tek derdin o olsun canım ya eli ayağı düzgün sağlıklıya varsın azıcık zayıf olsun...ben iyice ağırlaştım canım ya karnım 7aylık tek bebek gibi:)2 gündür kasılma sandığım şeyler vardı göbeğim sivriliyo yamuluyodu...ben onu bebek hareketi sanarkn bazıları kasılma olabilşr dedi korktum doktorumu aradım yurtdışındaymış 10 gün yokmuş...magnezyum başlayımmı dedim başla dedi eşim alsın gelsin hemen başlıycam:)inş en az 32. Haftayı görmeyi umut ediyorum
inşallah sağlıkla gelir gerçekten aycencim :) ikizleri benim içinde mıncır :) zaman geçmiyo sanki bana, midem berbat yemek yemek eziyet. haftaya annem geliyo, onu bekliyorum ben de gelip bana yemek yapsın diye. topiğimiz ne kadar sessiz bugünlerde.canım ne olsun aynı bende bayramda istanbuldayım.ben kayınvalidemle aynı binadayım ve eşimin anneanneside aynı apartmada 1-2 gün gelen giden çok fazla oluyo malum yardım etmem lazım. 3 günde anneme giderim ablam ve ikizler gelecek biraz mıncıklıcam onları özledim burnumda tütüyorlar.oooo maşallah kızcene teyzesi yer onu demek 900 gram olmuş hiç canını sıkma bak sağlıklı bir şekilde alıcan kucağına bebişini .canım bu arada bak ablamında ikizlerden bir tanesi 1 hafta geriden geliyodu çok şükür hiç bir şey olmadı maşallah çok sağlıklı o yüzden üzülme
inşallah sağlıkla gelir gerçekten aycencim :) ikizleri benim içinde mıncır :) zaman geçmiyo sanki bana, midem berbat yemek yemek eziyet. haftaya annem geliyo, onu bekliyorum ben de gelip bana yemek yapsın diye. topiğimiz ne kadar sessiz bugünlerde.
canm yemeye çalışıyorum zorluyorum kendimi, elimden geldiğince yiyorum, ama bu hamilelik bittiğinde bana en zor gelen neydi deseler yemek yemek ve mide sıkıntım derim. sayılı gün.bitsin sağlıkla da önemli olan o, gerisini çekicem napalım :)senin yerinede mıcırlarım canım çok sevimli olmuşlar.bugün kameradan konuşuyoruz soruyorum onlara siz teyzeyi ne kadar seviyosunuz hem ellerini kocaman acıyorlar hemde tok (çok demek istiyorlar) tabi benim içimin yağları eriyo.canım ama yemeğine dikkat etmen lazım zorlada olsa yemen lazım bebişin için.az kaldı zaten biraz daha sabır .valla annelerin yerini kimse dolduramaz ne eş ne kayınvalide hiç kimse. tez zamanda kavuşursun annene .evet kimseler uğramaz olmuş topiğimize bende pek giremiyorum valla akşam geliyorum eve o kadar yorgun oluyorum ki eşim gelene kadar ancak dinleniyorum sonra yemek hazırla çay yap sonra ertesi güne hazırlık yap hayat hep böyle akıp gidiyo .
canm yemeye çalışıyorum zorluyorum kendimi, elimden geldiğince yiyorum, ama bu hamilelik bittiğinde bana en zor gelen neydi deseler yemek yemek ve mide sıkıntım derim. sayılı gün.bitsin sağlıkla da önemli olan o, gerisini çekicem napalım :)
jelynin dediği gibi hamileliğine kadar tadını çıkar canım sen de gez toz bayramda, ne kadar şekerler ya ikiz olunca daha bi komik ve tatlı geliyo bana, jely şanslı o açıdan, inşallah sen de ikiz kuzuların annesi olursun aycencim.
kızlar öperim hepinizi şimdiden iyi bayramlar herkese.
canm yemeye çalışıyorum zorluyorum kendimi, elimden geldiğince yiyorum, ama bu hamilelik bittiğinde bana en zor gelen neydi deseler yemek yemek ve mide sıkıntım derim. sayılı gün.bitsin sağlıkla da önemli olan o, gerisini çekicem napalım :)
jelynin dediği gibi hamileliğine kadar tadını çıkar canım sen de gez toz bayramda, ne kadar şekerler ya ikiz olunca daha bi komik ve tatlı geliyo bana, jely şanslı o açıdan, inşallah sen de ikiz kuzuların annesi olursun aycencim.
kızlar öperim hepinizi şimdiden iyi bayramlar herkese.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?