yok cnım ben tedavıye henuz başlamadın benım regl duzene gırmedı bıde bır kısttım oluşmuş onun gıtmesını beklıyoruz hetseyın hayırlısının diliyorum hayırlı zamnda olumlu olur ınşallah.
canım bende iyiyim ne olsun üsütüne afiyet bıraz grip oldu yatıyorum .tedavim şubat gibi olucak nasipse kilo vermeye çalışıyorum şimdi .biran önce gelsede başlasam tedaviye
cnm inşallah güzel haberler verirsin bize
günaydın cnm sana da mutlu bi gün olsun :)günaydın kızlar....
mutlu sabahlar....
meraba arkadaslar uzun zaman oldu evımde net yoktu yenı baglattık ve gırdım sıze yazıyorum ben tekrar tedvıye basladım bugun 3. gunum oldu nasıpse bu sefer olur ınsallah. sızler nasılsınız arkadaslar hamıle olan varmı aranızda degısıklık yasayan. karam cok sevındım tekrar baslamıssın hatta sona gelmıssın bıle tedavıde senın adına cok sevındım canm
kızlar grip oldum yatıyorum boğazlarım çok ağrıyo temizlik sırasında üşüttüm galiba sizler nasılsınız
kızlar hepınıze cok cok selamlar,
bayagı oldu yazamadım hep gırıp okuyorum ama zamansızlıktan ısten gucten yazamadım, sabah okul ogleden sonra ısyerı, bı yandan eşim ve aılesının sacmalıkları kavga kıyamet gidiyoruz, hakkımızda hayırlısı artık,
KARAM; hayırlı olsun canım ınsaallahhh pozıtıfı gorursun!
ACCESSS; Oh canım ya valla rahatladım, herseyın yoluna gırmıs olmasına
MERAL: canım hayırlı ugurlu olsun bebegınde evınde cık sevındım
DEAX: senınde hayırlı olsun canım tedavın
BEBEK DOSTU, AYCEN, SGKG sızlerınde hersey gonlunce olsun ınsaallah
cnm maalesef olmamış bugün negatif sonuç aldıkızlar karamdan haberi olan varmı bugün test günüydü merak etim doğrusu inşallah güzel haber verir bize
cnm nası gidiyo annelik, bence de çalışma bi süre, keyfine doyasıya var bugünlerin:)-Tugbacım canım çook teşekkür ederim iyi dileklerin için. Bende işe başlıyorum haftaya ama izin alıcam muhtemelen, çalışmayı düşünmüyorum bir süre..sen de hiç kimse için canını sıkma sinirlerini bozma canım, herkesi boşver bebeğini düşün, bu eşler ve ailesi grubu bazen saçmalıyorlar gerçektende ahh bir duymasak...
kuzum sakın canını eş ailesi için sıkma :) hani eşinle derdin olur anlarım da gerisini boşver bence. yalnız geçen hafta bişey vrdı herkes kocasıyla ailesiyle kavga ediydu enteresan yani :26:kızlar hepınıze cok cok selamlar,
bayagı oldu yazamadım hep gırıp okuyorum ama zamansızlıktan ısten gucten yazamadım, sabah okul ogleden sonra ısyerı, bı yandan eşim ve aılesının sacmalıkları kavga kıyamet gidiyoruz, hakkımızda hayırlısı artık,
KARAM; hayırlı olsun canım ınsaallahhh pozıtıfı gorursun!
ACCESSS; Oh canım ya valla rahatladım, herseyın yoluna gırmıs olmasına
MERAL: canım hayırlı ugurlu olsun bebegınde evınde cık sevındım
DEAX: senınde hayırlı olsun canım tedavın
BEBEK DOSTU, AYCEN, SGKG sızlerınde hersey gonlunce olsun ınsaallah
cnm maalesef olmamış bugün negatif sonuç aldı
cnm nası gidiyo annelik, bence de çalışma bi süre, keyfine doyasıya var bugünlerin:)
kuzum sakın canını eş ailesi için sıkma :) hani eşinle derdin olur anlarım da gerisini boşver bence. yalnız geçen hafta bişey vrdı herkes kocasıyla ailesiyle kavga ediydu enteresan yani :26:
7. ya da 8. hafta mıydı :26: hayda hatırlayamdım ama bursadaydım onu hatırlıyorum-Çok güzel canım yaaa...Kese kalp atışı telaşı var şimdi, sen kaçıncı hafta+gün duymuştun kalp atışını?
cnm normal mi doğum yapıcan sezeryan mı ? ben mecbur sezeryan olucam diye nefes egzersiziyle falan uğrşamak istemedim. sanrıım emzirme ve bebek bakımı kursunu gidicem öbür ay.korku fılmı gıbıler ben uzaklasmaya calıstıkca onlar benı ıclerıne cekıyorlar sankı!,
herneyse ya!
gebelık kursuna gıdıyorum bende! egıtım egzersız falan, bastan sacma gelmıstı fılmlerde olurya hanı nefes egzersızlerı plates falan ama bayagı ıyı geldı, tavsıye ederım! yarın eşli eğitim var bakalım nasıl olacak
günaydın kızlar... nasılsınız? pazartesi sendromuyla haftaya başladık. inş çok çabuk geçer bu hafta(
gunaydın canım evet maalefes paartesi bugün ve iş var uykum var.Bu arada ben cumarteı tedavıye başlaım. Hakkımda hayırlısı olsun. hamişler lütfen benim için ve diğer arkadaşlar için gonulden dua edin olur mu? seviyorum sizleri..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?