2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

işte bende durum tam tersi , canımı iste uykusuzluk deme bana neyse artık idare edicez bi süre, istersem etmiyim ama çok yorgun ve uykusuz ve de sinirli olucam bi süre orası kesin yani

riske atamadım, zaten mecburen sezaryen olacağı için, herşeye değer bu minikler için:)

işte bende durum tam tersi , canımı iste uykusuzluk deme bana neyse artık idare edicez bi süre, istersem etmiyim ama çok yorgun ve uykusuz ve de sinirli olucam bi süre orası kesin yani

Nasıl başlarsan öyle gider sakin olbi doğsalardı:)o zaman daha çok şey paylaşcaz burdan.benimkilerin beşikleri bile hazır:)hastane cantamız kaldı sadece hazır olmayan

Nasıl başlarsan öyle gider sakin olbi doğsalardı:)o zaman daha çok şey paylaşcaz burdan.benimkilerin beşikleri bile hazır:)hastane cantamız kaldı sadece hazır olmayan
ya hastane çantası deyince aklıma geldi hastaneye nası gecelik pijama götürüceksiniz kızlar ? ben 2 takım gecelik aldım ama ikisi de kısa kollu penye, kadın uzun kollu alma hastaneler çok sıcak oluyo dedi bilemedim aldım penyeleri üşür müyüz ya kış ortası olucak sonuçta

Sen o kadına bakma tatlım.lohusa kadınsın sıcak tutman gerek kendini,doğumda bir sürü kan kaybedecen üşürsün...ben lohusa takımı almadım zaten.normal önden düğmeli bi pijama takımı alcam.birde uzun gecelik alcam elbise şeklinde.ewde giymek içinde polar eşofman takımı alcam.sıcak tutmamız lazım kendimizi.birde benim sezeryan olcak daha dikkat etmem lazım

bence de doğru bir karar. zaten denersin. baktın olmadı o zaman bir destek alırsın. Rabbim yardımcın olsun inş.

henüz ikisini de yaptrmadım ama ikisinin bir arada yapılmasının zararı yok diye biliyorum.

kızlar günaydın;
ben sabah şeker yüklemesi yaptırdım canım cıktı! 3 kez kan verdım 1 er saat arayla, kollarım agrıyor resmen!
oglen gıbı cıkacak sonuclar ınsaallah olumsuz bıse yoktur!
çok zor biliyorum. hamileliğin başından beri bu şeker yüklemesi ve de eritilen ilaç ve şuruplardan korkuyorum. içemiyorum. öğürüp duruyorum. ne kadar zor geliyor bir bilseniz. neyse inş sonucun iyi çıkar canım. bu eziyete değsin.

ay geçmiş olsun kuzum, şeker yüklemesi bende baktırıcam haftaya ama nası içecem o zıkkım şekeri bilmiyorum şekerli şeyleri sevmiyorum, hamileleiğimde bile bi kere aşermedim pasta mastaya
ben şekeri severim ama bu şekilde değil. fobi oldu resmen. acaba yapmasak sorun olur mu ki?

Çok zor canım ama allaha hep şükrediyorum bizi evlatsız bırakmadı diye..4,5 aylık olmama rağmam koca bi karnım var yürüyüşüm bile değişti
Allahım hayırla kucağına almayı nasip etsin canım. benim 2 tane dondurulmuş embriyom daha var, kısmetse bunu kucağıma aldıktan kısa süre sonra 2 miniğimi de almayı düşünüyorum, bakarsın ikisi de tutar aslında çok istiyorum ikizim olmasını ama korkuyorum da hem hamilelik dönemi daha zor hemde doğduktan sonra bakımı

kızlar anneler hepınıze kocaman gunaydın. hayırlı cumalar bugün biz anne olmak isteyen arkadalarınıza bol bol dua edın olur mu? bu arada bebişlerin kıyafetlerini odalarının resimlerini heyecanla bekliyorum. kendınıze dıkkat edın

canım dualarım senınle! inşaallah en kısa zamanda bende senın bebişinin kıyafetlerını bekleyecegım burdan!
ben daha hiç birşey almadım, teyzemın kızı ve annemın komususu 1 er tane hırka örüp göndermiş okadar!
hala korkuyorum elımde degıl o yuzden agırdan alıyorum

cok tesekkur ederım canım. ah inşallah nerde o gunler buyuk bır zevkle paylaşırım canım Allahım bu sefer ınşallah nasıp eder.bende sıze yetışırım :)) inşallah Allahın ıznıyle bundan sonra hıç bırsey olmaz olumsuz sen neler atlattın tuğbacım...

Kollarim tutmuyor! Dun tetanoz asisi oldum, onceki gunde 4 kez kan verdim seker yuklemesi testi icin! Kollarimda igne saplayacak yer kalmadi artik!
Ayyy ne cileliymis kizlar! Normal hamile kalanlarada ayni testler yapiliyor fakat biz tup bebekte hamile kalmadan once basliyoruzya o yuzden bize daha zor geliyor!

kızlar inanılmaz cnm sıkkın günlerdir doktor doktor geziyorum. bebeğimin gelişmesi 9 gün geri gitmiş. kordosentez dedi 2 doktorda ama 50 bebekten birini kaybetme riski var. dünya başıma yıkılmış gibi çok ağladım 2 gündür.

Topiği açarken aklımda sen vardın.okuyunca şaşırdım ama.gelişim geriliği derken ne demek canım?hemen kötü düşünme ayrıntılı usg ye girdinmi sen?

Topiği açarken aklımda sen vardın.okuyunca şaşırdım ama.gelişim geriliği derken ne demek canım?hemen kötü düşünme ayrıntılı usg ye girdinmi sen?
girdim cnm 3 hafta önce. sorun yoktu yani sadece 4 gün gerideydi kilosu. şmdi ara açılmış. 600 değil 500 gr civarındaymış. kafa vs ölçümleri de 9 gün geriden geliyomuş büyüklük olarak.

girdim cnm 3 hafta önce. sorun yoktu yani sadece 4 gün gerideydi kilosu. şmdi ara açılmış. 600 değil 500 gr civarındaymış. kafa vs ölçümleri de 9 gün geriden geliyomuş büyüklük olarak.
-canım çok üzüldüm, benimde aklımdaydın bikaç gündür girmediğini fark ettim. Dr. lar ne diyorlar tam olarak, hatta gittiğin en uzmanını nasıl seçtin, tam olarak durum ne, biz ailede böyle bir şey yaşadık, bebeğin görüntülerini anne karnında kameraya çekip, uzmanlardan oluşan bi kurula izletmişti orda değerlendirmişlerdi dr.lar, ondan sonra karar verilmişti. Sen kendini çok hırpalamadan iyi bir dr. seçmeye çalış canım..bebeğin sağlıkla doğacak,üzme kendini.

canım cok uzuldum, ne dıyecegımı bılemıyorum! umarım düzelir hersey,
belkı sana umut olur dıye yazayım;
biri eşimin personeli geçen ay çocugu dogdu, 3 lü testte bebek özürlü çıktı, gitmedik profesor kalmadı hepsi bebegi aldır dedi, aldırmadılar gunah dıye, bebek dogdu sapasaglam hala gözlerine inanamıyorlar,
birde abımın arkadası vardı; onada aynı sekılde ozurlu dıye aldırmasını onerdıler, onlar aldırdı bebegı ve sonra pısman oldular cunku doktorlar bebegı alınca kontrol etmısler ve cok kucuk bı sorun varmıs dogduktan soınra ufak bı tedavıyle cozulebılecek bı sorunmus;
umarım senın gıttıgın doktorlarda yanılıyorlardır,
senin doktorun vardıya hanı cok memnun kalmıstın arda lembet tı sanırım adı, ona gıttınmı? o ne dıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…