2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

-Amin canım, inşallah, teşekkürler iyi dileklerin için:)))

ya olsun sen yinede strese sokma kendını olur mu çok ama çok zor biliyorum rabbım bayrma oncesı sana evladını hediye eder inşallah...[/QUOTE]
-Sağol canım, rahat olmaya çalışıyorum, kitap okuyorum aklım dağılsın diye ama biliyosun sende, insan uyuduğu zaman bile aklı onlarda oluyor, en zoru bu zaten, beklemek...

ya olsun sen yinede strese sokma kendını olur mu çok ama çok zor biliyorum rabbım bayrma oncesı sana evladını hediye eder inşallah...
-Sağol canım, rahat olmaya çalışıyorum, kitap okuyorum aklım dağılsın diye ama biliyosun sende, insan uyuduğu zaman bile aklı onlarda oluyor, en zoru bu zaten, beklemek...[/QUOTE]
hamile miyim diye düşünme :) hamileyim diye düşün. inşallah bu sefer oldu meral ya :) bol bol yatarak dinlen. ben valla yere düşen çatalı bile almamıştım ilk hafta kan kusturmuştum eşime, oh canıma değsin sen de keyfini çıkar uzat ayağını hizmet bekle :)

İkizlerimi kaybettim 6 aylik erken dogumla miniklerim beni biraktiiii.rabbim kimseye yasatmasinn 1 ay oldu kuzularim beni birakali

canım inan çok üzüldüm şimdi sana ne kadar üzülme desemde boş inan bana rabbimin bir bildiği vardır .rabbim bir kapıyı kapatınca diğer kapıyı mutlaka acar

slm canım test gününü düşündükçe bi tuhaf oluyorum inşallah rabbim nasip etmiştir, bu ilk günler stresle başetmek kolayda 7. gün falan ne yaparım bilmem, artık sizin kafaları şişircem aklıma başka bişey gelmedi))[/QUOTE]

canım hayırlısı ile hayırlı sonuçlar alda başımızı şişir hiç önemli değil

Son düzenleme:
İkizlerimi kaybettim 6 aylik erken dogumla miniklerim beni biraktiiii.rabbim kimseye yasatmasinn 1 ay oldu kuzularim beni birakali

canım çok üzüldüm allah sabır versin inş en yakın zamanda tekrar nasip eder hamile kalmayı inş bu sefer kucağınada aldığın günleri görürsün...

günaydın arkadaşlar... topiğimiz kaçıncı sıralara düşmüş öyle.... hemen bir kurtarayım dedim. hadi sizler de bir el atın. öpüyorum... kendinize iyi bakın:)))

-Sağol canım, rahat olmaya çalışıyorum, kitap okuyorum aklım dağılsın diye ama biliyosun sende, insan uyuduğu zaman bile aklı onlarda oluyor, en zoru bu zaten, beklemek...
hamile miyim diye düşünme :) hamileyim diye düşün. inşallah bu sefer oldu meral ya :) bol bol yatarak dinlen. ben valla yere düşen çatalı bile almamıştım ilk hafta kan kusturmuştum eşime, oh canıma değsin sen de keyfini çıkar uzat ayağını hizmet bekle :)[/QUOTE]
-Tavsiyelerine zevkle uyacağımdan emin olabilirsin..valla yazık etmişsin adama diyemiycem, çünkü böyle fırsatlar her zaman ele geçmiyor, e değerlendirmek lazım tabii:)) sen idrar testini kaçıncı gün yapmıştın canım?

günaydın arkadaşlar... topiğimiz kaçıncı sıralara düşmüş öyle.... hemen bir kurtarayım dedim. hadi sizler de bir el atın. öpüyorum... kendinize iyi bakın:)))

Günaydın kızlar.kafaya koydum kızlar:)kaç gündür düşünüyorum bebeklerime yalnız bakcam:)inş rabbim güç kuvvet verir..onlarda biraz akıllı uslu olsun inş:)ilk zamanlar bir ay kadar yardım alırım ama sona kendim bakmak istiyorum ikisinede

günaydııııııın.... şeker yüklemesi yaptıran varmı kızlar? pazartesi tetanoz aşımın 2. dozunu olcam şeker yüklemesini aynı gün yaptırsam zararı olurmu diye tedirgin oldum. Ah bu minikleeeeer.... biran önce sağlıkla kucaklasaydık:26:

Şeker yükleme 25. Haftadan sona yapılıyo gliba canım.aşıyıda ekimin başında yaptırcam ben.kaç doz oluyoki?

Şeker yükleme 25. Haftadan sona yapılıyo gliba canım.aşıyıda ekimin başında yaptırcam ben.kaç doz oluyoki?
şeker yüklemesi 24-28. haftalarda yapılıyor yani arasında, ama benim dr beni bu konuda hiç uyarmadı ben kendim arayıp soruyorum. her neyseeeeee tetanozun 5 doz yapıldığı yazıyor internette pazartesi aile hekimime gittiğimde sorarım 5 doz çok yaaaw:26:

kızlar günaydın;
ben sabah şeker yüklemesi yaptırdım canım cıktı! 3 kez kan verdım 1 er saat arayla, kollarım agrıyor resmen!
oglen gıbı cıkacak sonuclar ınsaallah olumsuz bıse yoktur!

-Tavsiyelerine zevkle uyacağımdan emin olabilirsin..valla yazık etmişsin adama diyemiycem, çünkü böyle fırsatlar her zaman ele geçmiyor, e değerlendirmek lazım tabii:)) sen idrar testini kaçıncı gün yapmıştın canım?[/QUOTE]

10. gün yapmıştım ben kuzum ama idrar testinin olayı kanda ki hamilelik hormonu oranına göre doğru sonuç veriyo. benim 12. gün değerim nerdeyse 500 dü galiba yüksekti yani bayağı. o yüzden erken yaptırıp görememe riski var aman panik yapma.

kızlar günaydın;
ben sabah şeker yüklemesi yaptırdım canım cıktı! 3 kez kan verdım 1 er saat arayla, kollarım agrıyor resmen!
oglen gıbı cıkacak sonuclar ınsaallah olumsuz bıse yoktur!
ay geçmiş olsun kuzum, şeker yüklemesi bende baktırıcam haftaya ama nası içecem o zıkkım şekeri bilmiyorum şekerli şeyleri sevmiyorum, hamileleiğimde bile bi kere aşermedim pasta mastaya

ben tetanoz yaptırmıycam, isteğe bağlıymış gebelikte, olursa evde doğum yaparsak paslı bişeyle göbek bağı keslirse falan gibi şeylere tedbir amaçlı. evde doğurmayı düşünmüyorum extra eziyet çekmek istemiyorum tetanozla

jely seni çok cesur gördüm ben en az 6 ay biri bana yardım etsin istiyorum, korkuyorum bebeği yıkamaya falan. bi yandan ev işi bi yandan uykusuzluk altından kalkamam gibi geliyo. sana helal olsun kuzum

jely seni çok cesur gördüm ben en az 6 ay biri bana yardım etsin istiyorum, korkuyorum bebeği yıkamaya falan. bi yandan ev işi bi yandan uykusuzluk altından kalkamam gibi geliyo. sana helal olsun kuzum

Tatlım bakarsın ya.benim ağrım sancım olmasın uykusuzluğu pek dert etmem ben.nazlı değilim pek:)bide ewde başkası olunca ne biliyim kocamla bile doğru düzgün yalnız kalamamo yöndende düşünüyorum:)akşam o gelince oda yardımcı olur.altından kalkarız inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…