hadi inşaallah hakkında hayırlısı olsun!
ınsaallah bu sefer yuzun guler arkadasım!
Canım çok teşekkürler. Bir hamile duası daha aldım:)) Allah yavrunu sana bağışlasın...
merhaba kızlar... nasılsınız? ben bu sabah kötüydüm. karın ağrılarım, mide bulantısı... öğleden sonra druma gittim. bebeğimin beyninde gördüğü kistler geçmiş:)) herhangi bir problem yok dedi. yaşadığımız ağrılar normalmiş. karında kasılma(karında gerginlik olup sonra gevşemesi) erken doğum belirtisiumiş. büyük ihtimal böbrekler de genişliyor seni rahatsız ediyor dedi. ev işi yapma, kendini yorma dedi. bebeği sıkıntıya sokuyormuş. kistlerin geçmesine çok sevindim. jellybonsdf canım sen de merak etme. geçiciymiş. bu arada ben de eve temizlik için bir destek almaya karar verdim. gerçekten çok yoruluyorum. hem iş hem ev işleri... ne kendimle ne kızımla ilgilenemiyorum.
canım çok şükür bir şeyin yokmuş bebeklerinde iyimiş sanını sıkma kendinede dikkat et olurmuızlar dün gece kasık sancısıyla doktora gittim.tek taraflı sancıydı sağ tarafımda...kan idrar tahlili yapıldı.temiz cıktı sadece kanım düşük...öylr berbat bi hastaneki burdaki hastaneler.ultrasonla bakmadılar.kanama olmadıkça bakmıyolarmış!!!sabah üniversite hastanesine gittik ult baktılar herşey normal apandist falanda yok,ondan şüphelenmişlerdi...serum ile sıvı takviyesi aldım çıktık ordan.tekrar kendi doktorumu aradım ankaradakini.bilgi verdim.sancı belki erken doğum habercisi olabilir bi iğne söliycem onu yaptır dedi,yarına yine sancın olursa gel dedi.proluton iğne yaptırdık.sancım pek yok şimdi allahım sağlıkla kucağıma alammı nasip etsin.herkesin
Günaydın kızlar, yarın transferim var,dualarınızı eksik etmeyin nolur....
amin canım inş bizde arkanızdan geliriz bebişlerimizle..tatilden döndük çok iyi geldi bana rahatladım sakinim huzurluyum inş tedaviye başlayıncada böle olabilirim..
saol canım amin inş..ben arada girip okuyorum sizleri takip ediyorum ama fazla yazmıyorum artık kk ya.kendimle ilgili gelişmeleri yazarım inş güzel haberler verebilirim inş sizlerde kazasız belasız bebişlerinize kavuşursunuz..
merhaba kızlar... nasılsınız? ben bu sabah kötüydüm. karın ağrılarım, mide bulantısı... öğleden sonra druma gittim. bebeğimin beyninde gördüğü kistler geçmiş:)) herhangi bir problem yok dedi. yaşadığımız ağrılar normalmiş. karında kasılma(karında gerginlik olup sonra gevşemesi) erken doğum belirtisiumiş. büyük ihtimal böbrekler de genişliyor seni rahatsız ediyor dedi. ev işi yapma, kendini yorma dedi. bebeği sıkıntıya sokuyormuş. kistlerin geçmesine çok sevindim. jellybonsdf canım sen de merak etme. geçiciymiş. bu arada ben de eve temizlik için bir destek almaya karar verdim. gerçekten çok yoruluyorum. hem iş hem ev işleri... ne kendimle ne kızımla ilgilenemiyorum.
bu arada SKGK ve bahar inanıyorum topiğimizin en güzel anneleri olacaksınız inş. bir de aycen var tabi. Bir hamile furyadı var ve sizler de bu furyaya katılacaksınız inş
kızlar bende bu arada perşembeden şehir dışına çıktım hem kuzenimin düğünü vardı hemde bizim ikizleri çok özlemiştim onları hgördüm güzel geçti haftasonum bu arada 78 den 75.2 düşmüşüm çok şükür durman yok allahın izniyle hedefim 60 inşallah gerçekleşir
bu arada SKGK ve bahar inanıyorum topiğimizin en güzel anneleri olacaksınız inş. bir de aycen var tabi. Bir hamile furyadı var ve sizler de bu furyaya katılacaksınız inş
Kızlar doktordan çıktım.rahim ağzı normal dedi,4 cm.bi tehlike yok şimdi dedi.ama yinede haftalık iğne verdi erken doğumu önlüyomuş..24.haftadan sona herkese kullandırıyomuş bende bir ay erken başladık ama olsun onlar iyi olsunda.
canım allah yardımcı olsun dualarımız senınle RABBIM GONLUNDEKINI BU SEFER NASIP ETSIN İNŞALLAH...
YUCE rABBIM evlat hasreti çeken herkese bizlerde dahil olmak uzere evlatlarımızı bize nasıp etsın.acayıp bir sene resmen doğurganlık senesı ınşallah bızede nasıp olur elımı attığımı hamıle unluler bile
canımmm çok ama çok sevındım bızım bebeklerımız her zorluğa gogus gerecek kadar guclu anneleri gibi inşallah bundan sonra hayatında ve gebeliğinde hiçbir olumsuzluk olmaz.dınlen bol bol kolay hamıle kalamıyoruz hersey hallolur ev işi yemek diğer işler. bundan sonra aman dıkkat
amin canım şuanda sizler birer melek taşıyorsunuz ve melek annelersiniz bizlere bol bol dua edin bizde size yetişelim.seviyorum sizleri
oh super haberlerle geldınız kızlar bundan sonra kendınıze dıkat edın lutfen.. jelybınsdf heleden sen ıkıkat dıkkat et ıkızlerımızde sende onemlısın bıızm ıcın...
Canım çok sağol inşallah olur bu sefer. inşallah sende, bende, anneliği isteyen tüm herkes bebeklerine kavuşur. Katılıyorum sana resmen doğurganlık senesi, umarım bize de bulaşır. İnşallah Allah bize de nasip eder canım:))
Canım çok sağol inşallah olur bu sefer. inşallah sende, bende, anneliği isteyen tüm herkes bebeklerine kavuşur. Katılıyorum sana resmen doğurganlık senesi, umarım bize de bulaşır. İnşallah Allah bize de nasip eder canım:))
-Canım evet sabah saate baktım 11.22 bıraktı içime miniklerimi bende izledim, geçen sefere göre çok rahat geçti işlem, geçen çooook sıkışıktım şiddetli ağrılıydım acıdan başka bişey hissetmemiştim ama bugün güzeldi canım, inşallah sonu müjde olur, bu arada 2 embriyo transfer edildi:)))meral transferin oldu mu? nasıl geçti canım? kaç embriyo transfer edildi? çok soru oldu ama merak ettim. Allah yardımcın olsun . inş müjdeli pozitif haberini verirsin bize
-Canım benim şok oldum çok üzüldüm, Allah sabır versin, bir daha böyle acı yaşatmasın. Seni teselli edecek söz yoktur biliyorum. Ama çok zordur çokkkk..İkizlerimi kaybettim 6 aylik erken dogumla miniklerim beni biraktiiii.rabbim kimseye yasatmasinn 1 ay oldu kuzularim beni birakali
İkizlerimi kaybettim 6 aylik erken dogumla miniklerim beni biraktiiii.rabbim kimseye yasatmasinn 1 ay oldu kuzularim beni birakali
İkizlerimi kaybettim 6 aylik erken dogumla miniklerim beni biraktiiii.rabbim kimseye yasatmasinn 1 ay oldu kuzularim beni birakali
allah sabah versin cnm ne desek seni teselli edemeyiz biz. allah sana kaybını dolduracak canlar versin yeniden inşallah onlarla teselli bul. inanılmaz zor bi durum çok üzüldümİkizlerimi kaybettim 6 aylik erken dogumla miniklerim beni biraktiiii.rabbim kimseye yasatmasinn 1 ay oldu kuzularim beni birakali
allah sabır versın, ne desek ne söylesek boş şimdi sana, umarım en kısa zamanda yuzun güler! rabbım bunu unutturacak daha buyuk acılar yasatmasın!İkizlerimi kaybettim 6 aylik erken dogumla miniklerim beni biraktiiii.rabbim kimseye yasatmasinn 1 ay oldu kuzularim beni birakali
-Canım evet sabah saate baktım 11.22 bıraktı içime miniklerimi bende izledim, geçen sefere göre çok rahat geçti işlem, geçen çooook sıkışıktım şiddetli ağrılıydım acıdan başka bişey hissetmemiştim ama bugün güzeldi canım, inşallah sonu müjde olur, bu arada 2 embriyo transfer edildi:)))
amin amin amin ınşallah canım... bulaşsın canım hiçbişeyin bu kadar cok bulaşmasını istemezdık herhaldeaman transfe oldu hayırlısı ıle stres sakın ama sakın apma rabbıme sığın kendını rahat bırak zor biliyorum ama yapmaya çalış lutfen bız kendımız stresede soksak kendımızı parçalasakta hersey olucağına varır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?