cnm geçmiş olsun, çok mu şiddetliydi sancın. benim de oluyo ara sıra regl sancısı gibi kasıklarımda. ne derecesi normal anlayamıyorum. cnm kendini fazla yorma ve çok ayakta kalma sakın. bol bol dinlen. ikizlere hamile olmak çok daha fazla yük bindiriyodur vücuduna. kendine çok dikkat et. inşallah tekrarlamaz sancın.ızlar dün gece kasık sancısıyla doktora gittim.tek taraflı sancıydı sağ tarafımda...kan idrar tahlili yapıldı.temiz cıktı sadece kanım düşük...öylr berbat bi hastaneki burdaki hastaneler.ultrasonla bakmadılar.kanama olmadıkça bakmıyolarmış!!!sabah üniversite hastanesine gittik ult baktılar herşey normal apandist falanda yok,ondan şüphelenmişlerdi...serum ile sıvı takviyesi aldım çıktık ordan.tekrar kendi doktorumu aradım ankaradakini.bilgi verdim.sancı belki erken doğum habercisi olabilir bi iğne söliycem onu yaptır dedi,yarına yine sancın olursa gel dedi.proluton iğne yaptırdık.sancım pek yok şimdi allahım sağlıkla kucağıma alammı nasip etsin.herkesin
cnm geçmiş olsun, çok mu şiddetliydi sancın. benim de oluyo ara sıra regl sancısı gibi kasıklarımda. ne derecesi normal anlayamıyorum. cnm kendini fazla yorma ve çok ayakta kalma sakın. bol bol dinlen. ikizlere hamile olmak çok daha fazla yük bindiriyodur vücuduna. kendine çok dikkat et. inşallah tekrarlamaz sancın.
Günaydın kızlar, yarın transferim var,dualarınızı eksik etmeyin nolur....
canım çok geçmiş olsun. kendine dikkat et. aynı hatayı yapıyoruz kendimize hiç dikkat etmi,yoruz. ev işi hiç bitmiyor. o kadar emek veriyoruz, acı çekiyoruz, masraf ediyoruz, Allah korusun bebişlerimizi muhafaza etsin. benim tek olmasına rağmen karnımda hep ağrılar olmaya başladı. acsesin dediği gibi normal mi değil mi bilmiyorum bile. senin bir de ikiz. çok dikkat et canım. Allah yardımcın olsun. Rabbim bebişlerimiz sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş.ızlar dün gece kasık sancısıyla doktora gittim.tek taraflı sancıydı sağ tarafımda...kan idrar tahlili yapıldı.temiz cıktı sadece kanım düşük...öylr berbat bi hastaneki burdaki hastaneler.ultrasonla bakmadılar.kanama olmadıkça bakmıyolarmış!!!sabah üniversite hastanesine gittik ult baktılar herşey normal apandist falanda yok,ondan şüphelenmişlerdi...serum ile sıvı takviyesi aldım çıktık ordan.tekrar kendi doktorumu aradım ankaradakini.bilgi verdim.sancı belki erken doğum habercisi olabilir bi iğne söliycem onu yaptır dedi,yarına yine sancın olursa gel dedi.proluton iğne yaptırdık.sancım pek yok şimdi allahım sağlıkla kucağıma alammı nasip etsin.herkesin
hayırlı olsun canım. sonunda büyük gün geldi. beslenmene, istirahatine(evin içinde kendini yormadan yürü) ve banyonu 3-4 gün sonra ve ılığa yakın suyla yap. inş bu defa bebişin seni,nle olur. bol dua oku. dualarımız seninle.Günaydın kızlar, yarın transferim var,dualarınızı eksik etmeyin nolur....
canım çok geçmiş olsun. kendine dikkat et. aynı hatayı yapıyoruz kendimize hiç dikkat etmi,yoruz. ev işi hiç bitmiyor. o kadar emek veriyoruz, acı çekiyoruz, masraf ediyoruz, Allah korusun bebişlerimizi muhafaza etsin. benim tek olmasına rağmen karnımda hep ağrılar olmaya başladı. acsesin dediği gibi normal mi değil mi bilmiyorum bile. senin bir de ikiz. çok dikkat et canım. Allah yardımcın olsun. Rabbim bebişlerimiz sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş.
hayırlı olsun canım. sonunda büyük gün geldi. beslenmene, istirahatine(evin içinde kendini yormadan yürü) ve banyonu 3-4 gün sonra ve ılığa yakın suyla yap. inş bu defa bebişin seni,nle olur. bol dua oku. dualarımız seninle.
Kızlar ben çıktım doktordan.herşeyimiz normal allaha şükür...beyindeki o sıvı birikintisi büyük ihtimal kaybolacaktır dedi.ama niyeyse ben onları kucağımda sapasağlam görmedikçe rahatlamıycam..
ızlar dün gece kasık sancısıyla doktora gittim.tek taraflı sancıydı sağ tarafımda...kan idrar tahlili yapıldı.temiz cıktı sadece kanım düşük...öylr berbat bi hastaneki burdaki hastaneler.ultrasonla bakmadılar.kanama olmadıkça bakmıyolarmış!!!sabah üniversite hastanesine gittik ult baktılar herşey normal apandist falanda yok,ondan şüphelenmişlerdi...serum ile sıvı takviyesi aldım çıktık ordan.tekrar kendi doktorumu aradım ankaradakini.bilgi verdim.sancı belki erken doğum habercisi olabilir bi iğne söliycem onu yaptır dedi,yarına yine sancın olursa gel dedi.proluton iğne yaptırdık.sancım pek yok şimdi allahım sağlıkla kucağıma alammı nasip etsin.herkesin
Günaydın kızlar, yarın transferim var,dualarınızı eksik etmeyin nolur....
canım gozun aydın senın adına çok sevındım şımdı bundan sonra rahat ol tamamı bebeklerınıde kendınıde uzme bak doktor kaybolucak demiş..
canım senın tek gebelığe gore sanırım ıkı kat daha falza dınlenmem lazım dıkkat e kendıne lutfen yolun sonuna az kaldı bebişler birazcık sabırsız ı ney
canım allah yardımcı olsun dualarımız senınle RABBIM GONLUNDEKINI BU SEFER NASIP ETSIN İNŞALLAH...
YUCE rABBIM evlat hasreti çeken herkese bizlerde dahil olmak uzere evlatlarımızı bize nasıp etsın.acayıp bir sene resmen doğurganlık senesı ınşallah bızede nasıp olur elımı attığımı hamıle unluler bile
hadi inşaallah hakkında hayırlısı olsun!Günaydın kızlar, yarın transferim var,dualarınızı eksik etmeyin nolur....
Amin inş canım.aynen hiç dikkat etmiyoz.hamile kalmadan önce neler diyodum,bi hamile kalıyjm 9 ay yatcm kalkmıycam ev işi falan hiç önemli değil diyodum ama öle olmadı işte.bundan sona dikkat etcem haftada bir birisini cağırıp ev işini ütüyü yaptırcam.yemek işinide kendşmi yormadan yaparım olmadı hazır yeriz.hiç bişey bizden önemli değil kızlar bunu unutmayın sizde dikkat edin sonucta bizim bebekler masraflı bebekler:)evim pis diye beni kınayan olursa hiç gelmesin daha iyi.yeyin için keyfinize bakın.
canım ınsaallah bu sefer hersey yolunda gıder sende evladına tez zamanda kavusursun! elınde degıl ama sen yınede umutsuz olma, sakın olmaya calıs! tatılde sana ıyı gelır ınsaallah
amin canım. inş Rabbim bu tedaviyle çocugunu kucağına almayı nasip eder. kolaylıkla geçen olumlu bir tedavi olur inş. bu arada seni burada görmek güzel. hoşgeldin canım.
canım inşallah bu sefer her şey yolunda gider ve beğini yada bebelerini kucağına alırsın.tatide bol bol dilen stres at ve tedavine bomba gibi başla .bu arada bebeğinizde hayırlı olsun canım rabbim sağlıklı huzur bir ömür nasip etsin hayırlı evlat eylesin sanada gönlündekini versin.
Sağol canım, bende dinlenmeyi planlıyorum umarım rahat geçer. Sana da geçmiş olsun kendine dikkat et:))Allah yardımcın olsun canım trans sona bol bol dinlen.hatta hamile kalıncada dinlen:)bana bişey olmaz deme.ben öyleydim.bir sürü masraf edip kavuşuyoruz bebeklerimize.dikkatli olmak lazım
canım çok geçmiş olsun. kendine dikkat et. aynı hatayı yapıyoruz kendimize hiç dikkat etmi,yoruz. ev işi hiç bitmiyor. o kadar emek veriyoruz, acı çekiyoruz, masraf ediyoruz, Allah korusun bebişlerimizi muhafaza etsin. benim tek olmasına rağmen karnımda hep ağrılar olmaya başladı. acsesin dediği gibi normal mi değil mi bilmiyorum bile. senin bir de ikiz. çok dikkat et canım. Allah yardımcın olsun. Rabbim bebişlerimiz sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş.
hayırlı olsun canım. sonunda büyük gün geldi. beslenmene, istirahatine(evin içinde kendini yormadan yürü) ve banyonu 3-4 gün sonra ve ılığa yakın suyla yap. inş bu defa bebişin seni,nle olur. bol dua oku. dualarımız seninle.
merhaba kızlar... nasılsınız? ben bu sabah kötüydüm. karın ağrılarım, mide bulantısı... öğleden sonra druma gittim. bebeğimin beyninde gördüğü kistler geçmiş:)) herhangi bir problem yok dedi. yaşadığımız ağrılar normalmiş. karında kasılma(karında gerginlik olup sonra gevşemesi) erken doğum belirtisiumiş. büyük ihtimal böbrekler de genişliyor seni rahatsız ediyor dedi. ev işi yapma, kendini yorma dedi. bebeği sıkıntıya sokuyormuş. kistlerin geçmesine çok sevindim. jellybonsdf canım sen de merak etme. geçiciymiş. bu arada ben de eve temizlik için bir destek almaya karar verdim. gerçekten çok yoruluyorum. hem iş hem ev işleri... ne kendimle ne kızımla ilgilenemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?