2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

totalde kaç kilo aldın ? ben de rahat yatamıyorum geceleri ne tarafa dönsem rahat değilim. hamile yastığı alsam mı diye düşünüyorum onla çok rahat eden okudum. ben 15 kilo aldığım için şişmanlıktan hareket edemiyorum. ve hala iştahım yok zorla yemek yiyorum. bi de üstüne iştahım açılsa nolurum bilmiyorum

Kızlar ben çıktım doktordan.herşeyimiz normal allaha şükür...beyindeki o sıvı birikintisi büyük ihtimal kaybolacaktır dedi.ama niyeyse ben onları kucağımda sapasağlam görmedikçe rahatlamıycam..

Tatlım sen neden o kadar kilo aldınki.tedavi süresindemi aldın kiloları?

canım ben 64 kg ile hamile kaldım ama ilk üç ay çok kötüydüm 60 a düştüm, 1 aydır hızlı kilo almaya başladım şuanda 65 e çıktım aç karnına sen çok almışsın gibi sanki, ama ben öncesinde kiloluydum bu hafta insanlar hamile olduğumu farkettiler ilk dönemde baya zayıfladığım için.. hamile yastığı değilde ben normal yastıklardan birini koyuyorum yanıma o da rahat oluyor

Son düzenleme:

ay ne güzel benim gibi biri daha var. acses de öyle. ben de hızlı bir kilo alımına girdim. bu aralar abuk subuk yiyorum. ve beni korkutuyor. yatakta sağa sola dönerken zorlanıyorum. merdiven ve yokuş çıkarken acayip çarpıntı ve tıkanma oluyor. dr bebeği sıkıntıya sokma. sürekli arada dinlenerek çık dedi. ben de 5 kilo aldım ama bu kiloyu son dönemde aldım. göbeğim çok büyük geliyor bana.

Günaydın canım:)yoldayım ben ayrıntılı ult gidiyorum inş hayırlı haberlerle döncem

inş canım hayırlı haberlerle dön. merak ettim valla sonucunu. ben de gideceğim ama dr beni bekletiyor. çok huzursuzum. hayırlısıyla bunu da atalatalım. öpüyorum.

ah be canım yazını yeni gördüm. çok sevindim iyi çıkmış. sen de rahat ol artık. benim dr da bana büyük ihtimalle geçecek dedi. belki 22. haftaya kadar geçecek mi diye bekletiyor. gerçi kesin gideceğiz usg için.

ben hormon tedavisiyle birlikte başladım şişmeye aslında, hamile kalamadan almıştım nisan ayında 4 5 kilo. dün alyansımı çıkardım artık o kadar sıktı beni. tansiyon çarpıntı baş dönmesi her bişey yapıyo bende bu kilo.

Tatlım sen neden o kadar kilo aldınki.tedavi süresindemi aldın kiloları?

cnm zaten çok acayip zayıftım ben 50 kiloyu geçmedim hayatım boyunca. büyük kısmı ödem gibi geliyo bana çünkü çok şiş elim ayağım. şu son ayları bi atlatsam bişey istemiyorum, yavaş yavaş veririm kendimi biliyorum. bi de reflü çom rahatsız etmeye başladı beni 5. aya girdiğimizden beri. zaman geçtikçe zorlaşıyo sanki herşey.
gözün aydın cnm güzel geçmiş ultrasonun. dediğin gibi sağlıkla kucağa almadıkça hep soru işaretleri olucak kafamızda. heralde bütün hamileler böyle gibi geliyo bana.

Senin bebeğindedemi öyle bi durum var canım.inş usg de hiç bişey görünmez canım

Hmm anladım canım.bebekler sağlıklı olsunda kilo önemli değil hiç.sporla yürüyüşle verilir.

cnm bence bi 2 3 gün eğer mecbur değilsen yola çıkma. ben evde sürekli yatmadım, ama arada bol bol uyudum. hep dinlendim. riske atma yola çıkmak zorunda değilsen.
-cnm nassın, bebiş nasıl? 12 sinde opu oldum. 8 yumurta alındı, şu anda 6 tanesi devam ediyo, durumları gayet iyiymiş, 17 si transfer günüm. Ben transferden sonra 10 gün dinlenicem, ama karayoluyla mı gitsem (6 saat), uçakla mı karar veremiyorum. Hangisinin riski daha azdır. öperim canım:))

amin canım, Allah hepimizin dualarını duyar inş. sen nassın kuzucuk:))

Çok sağol canım umarım pozitif olur bu kez. Bizim merkez otele yarım saat, 10 gün otelde yatmayı planlıyorum, zaten o zamana kadar idrar testi yaparım, sence sonrasında karadan mı gitsem yoksa havadan mı, yol mu kötü hava basıncımı karar vermedim bi türlü;(((

cnm 6 saat eğer arabanın arkasında uzanarak bol bol mola vererek gidiceksen bence arabada olabilir. arkadaşım kabin amiri ve doğuma 2 ay kalana kadar uçtu. uçağında sakıncası olduğunu düşünmüyorum. aslında uçakla daha kolay ulaşım. 17 sine hiç bişey kalmamış bu arada. bende öperim kuzum

-Çok hızlısın canım sağol. Ben de uçukla gidicektim aslında, ama bugün bi arkadaşım basınç daha kötü deyince aklım karıştı. Bu bebek olayında herkesin her dediği önemli oluyor benim için. Zaman yaklaştıkça bende nasıl, neden, nerede, ne zaman başladı artık susmaz bu iç sesler...ne güzel dimi:)

Senin bebeğindedemi öyle bi durum var canım.inş usg de hiç bişey görünmez canım
evet canım bebeğimin beyninde 2 tane kist gördü. başka bir belirti olmadığı için geçmesini bekliyoruz dedi. hayırlısı bakalım. inş hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız.

cnm inşallah sen gidene kadar kapanmış olacak, içini ferah tutmaya çalış kuzum.
inş canım çok mutlu olacağım valla

meral canım inş bebişlerin sana sımsıkı tutunur ve bırakmaz. bence uçakla gitmen en iyisi. bir arkadaş adanadan tum kontrolleri dahil hep istanbula uçakla gitmiş. rahat ol bir zararı olmaz Allah ın izniyle... inş bundan sonraki taze annemiz sen olacaksın

-canım yaaaa ne güzel demişsin taze anne diye inşallah öyle olur bu son olur. Ayrıca bebeğin sağlıkla doğacak merak etme. dr.ların bu anne karnındaki teşhisleri %100 değil inan, çevremizde hep duyuyoruz ve babeler sağlıkla geliyorlar. Kendini strese sokma))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…