- 15 Şubat 2013
- 24.953
- 1
- 94.427
- 798
ay harika ya çok sevindim. bu sefer olucak inşallah-Canım tedavim iyi gidiyor, bugün 8. günü iğnelerimin, bu sefer değerlerim daha iyi gidiyor geçen sefere göre. Arı sütü, antioksidanlar, bal tarçın gerçekten işe yaradı. 13-14 ü opu olabilir, bir arkadaşımda kalıyorum bu aralar pek giremiyorum, ama opudan sonra otele geçicez eşimle, ayakları uzatıp dinlenicem 1 hafta kadar, umarım sonu güzel olur. Bu sefer daha olumluyum, daha rahatım. Sen nassın, turpun nasıl ?
-Bu sefer daha rahatım kuzum, kendimi yıpratmak istemiyorum. Mutlaka yazarım, yarın kontrol var yine, ne kadar büyüdüler merak ediyorum. Canım ben pedikürde gıdıklanırım hep, sen de gıdıklandıysan minnak coşmuştur, bu kadın bi yerinde durmuyor ne iş bunlar demiştir :)))ay harika ya çok sevindim. bu sefer olucak inşallahrahat ol strese girme böyle devam :) 13 ü 14 ü diosun pek bişey kalmamış. yaz çıkınca mutlaka bize. ben iyiyim, diş çektirdim, manikür pedikür yaptırdım. pedikür yaptırırken bebi coştu uçan tekmelerle daldı bana. ya hoşuna gitti ya gıcık oldu çözemedim bi saniye durmadı ama.
yıpratma kuzum, strese girmemek tüp bebekte iyi bişey. yaz merak ediyorum çok, öperim cnm.-Bu sefer daha rahatım kuzum, kendimi yıpratmak istemiyorum. Mutlaka yazarım, yarın kontrol var yine, ne kadar büyüdüler merak ediyorum. Canım ben pedikürde gıdıklanırım hep, sen de gıdıklandıysan minnak coşmuştur, bu kadın bi yerinde durmuyor ne iş bunlar demiştir :)))
yıpratma kuzum, strese girmemek tüp bebekte iyi bişey. yaz merak ediyorum çok, öperim cnm.
cnm bence bi 2 3 gün eğer mecbur değilsen yola çıkma. ben evde sürekli yatmadım, ama arada bol bol uyudum. hep dinlendim. riske atma yola çıkmak zorunda değilsen.-canım ya sen transferden sonra kaç gün yatmıştın? Biz ne kadar sonra yola çıksak diye düşünüyoruz da.
bebekcim biz ikimiz çürük çıktık heryrimiz dökülüyoben bugün manikür pedikür yaptırmaya gittim aslında yaptırmamak lazım ama dayanamadım artık. oturduğum yerdde uyuyakalmışım valla. tuğbada göbekler oyunlar full enerji maşallah böyle devam eder hamileliği inşallah bizim gibi perte çıkmadan. sabah gidip dişimi de hallettim o çıktı aradan kafam rahatladı.
-Canım tedavim iyi gidiyor, bugün 8. günü iğnelerimin, bu sefer değerlerim daha iyi gidiyor geçen sefere göre. Arı sütü, antioksidanlar, bal tarçın gerçekten işe yaradı. 13-14 ü opu olabilir, bir arkadaşımda kalıyorum bu aralar pek giremiyorum, ama opudan sonra otele geçicez eşimle, ayakları uzatıp dinlenicem 1 hafta kadar, umarım sonu güzel olur. Bu sefer daha olumluyum, daha rahatım. Sen nassın, turpun nasıl ?
ben de iyiyim canım. çok çabuk yoruluyorum. çarpıntılarım var. bunun haricinde bir sıkıntı yok. lokal anestezinin bbeğe geçtiğini sanmıyorum ama sen yine de teyid et. en güvenilir yöntemi uygula. inş. sorun çıkarmaz canım . öpüyorum
geçmiş olsun aycen. ilaçlarına ve diyetine dikkat et canım. diyet çok önemli. ve stres tabiki. Rabbim şifa versin. kendine dikkat et.
sorma canım ya resmen çürüğe çıktım. inş. en iyi şekilde geçiririz hamileliğimizi. benim de maniküre ihtiyacım var. ben de yaptırayım en iyisi. dişin için de geçmiş olsun canım. çok iyi yaptın valla. sonradan problem çıkarırdı sana. öpüyorum.bebekcim biz ikimiz çürük çıktık heryrimiz dökülüyoben bugün manikür pedikür yaptırmaya gittim aslında yaptırmamak lazım ama dayanamadım artık. oturduğum yerdde uyuyakalmışım valla. tuğbada göbekler oyunlar full enerji maşallah böyle devam eder hamileliği inşallah bizim gibi perte çıkmadan. sabah gidip dişimi de hallettim o çıktı aradan kafam rahatladı.
canım ben transferden 2-3 saat sonra 3 saatlik yola çıktım. ama çıkmamanı tavsiye ederim. insanın içi daha rahat oluyor. evde de bol uyu, dinlen. iyi beslen. kafan rahat olsun. stres olma sakın. inş pozitif haberlerini bekliyoruz canım. Allah a emanet ol-canım ya sen transferden sonra kaç gün yatmıştın? Biz ne kadar sonra yola çıksak diye düşünüyoruz da.
ayyyy kızlar topik ne kadar ilerlemiş maşallah .kızlar biz bugün eşimle bir çılgınlık yaptık eskişehire gittik günübirlik az önce döndük çok güzeldi mütiş geçti.valla stres attım.yaaaa bu arada birbirinizi nerden görüyorsunuz ?
canım nasılsın ne zamandır girmiyodun neler yapıyosun tedaviye başladın mı?
iyi olmaya çalışıyorum canım tedaviye kısmet olursa eylülün sonuna doğru başlıcaz herşey yolunda giderse...son adetimde kontrole gitmiştim kist çıktı doktor doğum kontrl hapı verdi onu kullanıyorum..moral olarak pek iyi değilim tedavi yaklaştıkca stres oluyo bende kendimi yorgun bitkin güçsüz hissediyorum..perşembe tatile gidicez kuşadasına inş daha iyi bi şekilde dönerim..dün görümcem doğum yaptı tatlı bi oğlu oldu inş allahım bizlerede nasip eder..
iyi olmaya çalışıyorum canım tedaviye kısmet olursa eylülün sonuna doğru başlıcaz herşey yolunda giderse...son adetimde kontrole gitmiştim kist çıktı doktor doğum kontrl hapı verdi onu kullanıyorum..moral olarak pek iyi değilim tedavi yaklaştıkca stres oluyo bende kendimi yorgun bitkin güçsüz hissediyorum..perşembe tatile gidicez kuşadasına inş daha iyi bi şekilde dönerim..dün görümcem doğum yaptı tatlı bi oğlu oldu inş allahım bizlerede nasip eder..
günaydıııın.... 1 haftada alınmış 2 kilo ile güne uyandım, öncesinde iştahım yoktu ama simdi doymak bilmioyrum:) haftamın erken olmasına ve az kilo almama rağmen hareketlerim ağırlaştı, zorlanıyorum yatakta dönerken, çorap giyerkeen, merdiven çıkarkenherkese günaydın... nasılsın kızlar... hadi bugün ses verin artık:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?