2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

çabuk yorulma ve çarpıntı bende de var. daha son 3 e bile girmedik. şimdiden böyle olduk ben son 3 ten korkuyorum gerçekten. çarpıntıdan ölücem heralde son aylarda.

Öyle canım allahın işine karışılmaz rabbim hepimize hayırlı sağlıklı ewlatlr nasip etsin sen nasılsın canım

cnm ne zaman doğdu yeğenin ? hangi hastanede doğdu ? allah uzun ömür ve sağlık versin :)

canım benım yığenım 2yasında doğalı cok oldu profilimde resımlerı var sarı boceğımın :)

Öyle canım allahın işine karışılmaz rabbim hepimize hayırlı sağlıklı ewlatlr nasip etsin sen nasılsın canım

amın canım amın ıkızler sapasağlam doğacak Rabbımın ıznıyle aklına kotu seyler getırme olur mu bılıyorum yasadıgın durum cok zor bıze soylemesı kolay.... ben ıyıyım canım nasıl olayım ınsaşşal bnde sızın gıbı bebeklerıme kavusurum cok ıstoyorum bu ara annelık hormonum patladı sanırım bebekte bebek dıyorum hep onu hıssetmek onu sevmek onunla uyuyup onunla uyanmak ıstıyorum yavrum ınsallah tez zamanda bana da saglıklı hayırlı gelır...

Az kaldı canım sabrının mükafatını alcaksın sende..hele birde ikiz olsun uyumaya fırsatın olcakmı sanıyosunben kendimi herşeye hazırladım başıma gelecekleri biliyorum:)zombi gibi dolaşacam ortalıktaa.onlar sağlıkla doğsunda razıyım:)

inşallah canım bu sefer sonunda kadar sağlıklı hayırlı gider gebeliğim tum kalbımle ıstıyorum sağlıklı evlatlarımın olmasını bende uykusuz kalmaya razıyı sağlıklı gelsınlerde hepsı umrumda değil uyku v.s. bunca zaman uyuduklarıma sayarım

kızlar hepinize selamlar!
ben ölüyorum yorgunluktan, dün akşam eşimin erkek kardeşinin nişanı vardı, cok yoruldum. 3 hafta oncede abımın oglunun sunnetı vardı, pazar gunude dayımın kızının düğünü var! ya 6 yılda zoraki bi çocuk doguracam herkes sıraya gırdı! :)

canım bak sana kılo aldırmamak için uğraşıyorlar daha ne sen kendıne dıklat et herkes ışını gucunu yapsın sen geri planda kal bebiş çok oynak olucak valla cocuk muzıklerle oyunlarla buyuyor

canım bak sana kılo aldırmamak için uğraşıyorlar daha ne sen kendıne dıklat et herkes ışını gucunu yapsın sen geri planda kal bebiş çok oynak olucak valla cocuk muzıklerle oyunlarla buyuyor

:)) yok yok ben hiç iş yapmıyorum, zaten ben oldum olası iş yapmam da bebek olunca hiç yapmıyorum, bendeki yorgunluk ne gıysem yorgunlugu alışverişde bir başlıyor, tören boyunca hiç oturmam oynamayı oyle sevıyorum hanı kapı gıcırtısına oynayan tıpler varya onlardanım. dun gece herkesın ödü patladı aman düşecek aman bişe olacak diye ama şükür ayaklarım agrıyor sadece!
herkes aynı seyı soyluyor valla dansöz doğurcan bu gıdısle dıye takılıyorlar

zaten duğunler mesele değil kıyafet mesele bız bayanlar ıcın gordum canım resımlerını baya bır dokturmussun

canım benim bence çok oynayıp kendini yorma. daha doğrusu ayakta çok durma.ben ayakta durunca bel ve bacak ağrısı çok çekiyorum.

canım benim bence çok oynayıp kendini yorma. daha doğrusu ayakta çok durma.ben ayakta durunca bel ve bacak ağrısı çok çekiyorum.
bebekcim biz ikimiz çürük çıktık heryrimiz dökülüyo ben bugün manikür pedikür yaptırmaya gittim aslında yaptırmamak lazım ama dayanamadım artık. oturduğum yerdde uyuyakalmışım valla. tuğbada göbekler oyunlar full enerji maşallah böyle devam eder hamileliği inşallah bizim gibi perte çıkmadan. sabah gidip dişimi de hallettim o çıktı aradan kafam rahatladı.

zaten duğunler mesele değil kıyafet mesele bız bayanlar ıcın gordum canım resımlerını baya bır dokturmussun
evet en sıkıntısı kıyafet birde hamıleyken çok daha zor oluyor! darısı inşaallah senin başına, hamile kalıp kıyafet sıkıntısı cekersın ınsaallah :)))

aslında cok fazla kilo aldım ama çok şükür öyle çok agrılarım olmuyor sımdılık, massaaallah dıyımde kendıme, ınsaallah boyle devam eder.
bende başağrısı felaket! bir başladımı 3 gun devam ettıgı oluyor resmen

aminnn :))) ınsaallah boyle devam eder! insaallah sizlerde sıkıntılı gunlerı kısa zamanda arkada bırakırsınız! ne yaptılar dısıne? çektımı? uyuşturma konusu? benimde gecmıstı ama bugun hafıften sızlamaya basladı

çekti cnm çok minnacık uyuştırdu, yani ben eve döndüğümde yarım saatlik yolda bütün uyuşma geçmişti. çekti evet ama zaten diş sallanıyodu kolay oldu o yüzden cnm. lokal anestezinin bi zararı yok kuzum. yaptıracaksan şimdi yaptır 7 yi bekleme tuğba.
7 den sonra dişçiler ellemiyo maalesef. bi de netten bakındım azıcık erken doğuma neden bile olabiliyo diş çekimi falan.

ben gideyim ozaman randevu alıpda, gecmıs olsun arkadasım sanada

meralcim nası gidiyo tedavi ? başlıycam demiştin merak ediyorum, yaz arada.

-Canım tedavim iyi gidiyor, bugün 8. günü iğnelerimin, bu sefer değerlerim daha iyi gidiyor geçen sefere göre. Arı sütü, antioksidanlar, bal tarçın gerçekten işe yaradı. 13-14 ü opu olabilir, bir arkadaşımda kalıyorum bu aralar pek giremiyorum, ama opudan sonra otele geçicez eşimle, ayakları uzatıp dinlenicem 1 hafta kadar, umarım sonu güzel olur. Bu sefer daha olumluyum, daha rahatım. Sen nassın, turpun nasıl ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…