-Ben o minik turpun her yerinden öperim. İnşallah bi daha seni korkutmadan sağlıkla doğar.:)kızlar bebek turp gibi ellerinizden öperbu yeni doktoru çok sevdim acaip rahat adam, saçımı boyatimama bile izin verdi. iyi bi dr olduğunu duymuştum zaten, içime sindi. bebeği yarım saat ayrıntılıda inceledi. kızlar bebişim güldü 3 boyutluda babası da farketti. ağzı burnu bana benziyo. yirm onu. bi de fotosunu verdi 3 boyutlu bakıp bakıp duruyorum :)
bu arada hala 4 gün geriden geliyo ama bu doktorda bunun normal olduğunu söyleyince taam dedim takmicam bunu artık kafaya.
keyfim yerinde yanihepinizi öperim kızlar.
-Canım inş. bebeğin iyidir. biliyosun acces araştıran ve yeni dr. kontrolü yaptırmış bi arkadaş, bence fazla aramadan onun gittiği dr. git, için rahat olur... Allah bebeğini ve seni korusun.merhaba kızlar! nasılsınız? ben de muayeneden geldim. kızım 19 cm olmuş, 263 gr olmuş:)) ancak beyinde kist varmış. bu kist tek başına anlam ifade etmiyormuş. geçmesi bekleniyormuş. tabi ben yine de endişelendim. 22 haftalıkken detaylı usg icin istanbula gideceğiz. İVF gebeliklerde malformasyonlar daha fazla olduğu için detaylı tarama usg öneriyorum dedi. çok şaşırdım ya. hiç böyle bir şey duymamıştım. siz biliyormusunuz? tabi ki bu da beni üzdü. risk tabiki Allah muhafaza! detaylı usg yi siz nerede yaptırdınız? ve fiyatını öğrenebilirmiyim kızlar?
kızlar nasılsınız......................?
canım çok su mu içiyorsun????Kızlar nerdeyse 45 dkya bi çişim geliyohiç düzelmeyecek heralde bu tuvalet işi
canım çok su mu içiyorsun????
ben günde 2 lt ye yakın su içiyorum daha doğrusu içmeye çalışıyorum o yüzden sıkca gidiyorum , doktorum bir muayene sırasında wc ye sık gidiyormusun dedi bende su içince gidiyorum dedim tamam ozaman dedi, sık gidip yanma hissi olsaydı tahlil isteycektim dedi.
merhaba kızlar! nasılsınız? ben de muayeneden geldim. kızım 19 cm olmuş, 263 gr olmuş:)) ancak beyinde kist varmış. bu kist tek başına anlam ifade etmiyormuş. geçmesi bekleniyormuş. tabi ben yine de endişelendim. 22 haftalıkken detaylı usg icin istanbula gideceğiz. İVF gebeliklerde malformasyonlar daha fazla olduğu için detaylı tarama usg öneriyorum dedi. çok şaşırdım ya. hiç böyle bir şey duymamıştım. siz biliyormusunuz? tabi ki bu da beni üzdü. risk tabiki Allah muhafaza! detaylı usg yi siz nerede yaptırdınız? ve fiyatını öğrenebilirmiyim kızlar?
merhaba canım. ben iyiyim ama kızlardan ses seda yok. bu arada detaylı usg yi sordum(memorial arda lembet, atıl yüksel) 600 liraya yapıyorlarmış. bahçecide bora cengiz diye biri yapıyormuş 475 liraya ama perinatoloji uzmanı yazmıyor. en mantıklısı arda lembet. onda da perinatoloji yazmıyor ama çalıştığı bölüm yüksek riskli gebelikler kliniği. kendi doktorumla görüşmeyi bekliyorum. 22. haftayı beklemeden gitmek için. hayırlısı inş.
bu arada sen nasılsın canım? diyetin ne alemde? kilo vermen devam ediyor mu canım?
herkese selam,
aycen, bebek dostu, sgkg, jelbonn :) hepınıze kucak dolusu selam1
umarım hersey gonlunuzce olsun
merhaba canım. ben iyiyim ama kızlardan ses seda yok. bu arada detaylı usg yi sordum(memorial arda lembet, atıl yüksel) 600 liraya yapıyorlarmış. bahçecide bora cengiz diye biri yapıyormuş 475 liraya ama perinatoloji uzmanı yazmıyor. en mantıklısı arda lembet. onda da perinatoloji yazmıyor ama çalıştığı bölüm yüksek riskli gebelikler kliniği. kendi doktorumla görüşmeyi bekliyorum. 22. haftayı beklemeden gitmek için. hayırlısı inş.
bu arada sen nasılsın canım? diyetin ne alemde? kilo vermen devam ediyor mu canım?
Kızlar nerdeyse 45 dkya bi çişim geliyohiç düzelmeyecek heralde bu tuvalet işi
herkese selam,
Or-Ahayim Özel Balat Hastanesi
Erasmus Kadn ve reme Sal Merkezi
USG için bu doktorda iyiymiş kuzenım dedi. ayrıca perinatoloji uzmanı
sanada selam canım nasılsın
skgk canım nasılsın neler yapıyosun tedaviye başladın mı
merhaba canım. nasılsın? bebişimiz nasıl? rahat geçiyor mu günlerin? benim karnımın alt kısımlarından ve her iki yandan sıkıştığımı hissediyorum. ağrılı. çok öne eğilemiyorum. ama genel olarak iyiyim çok şükürherkese selam,
Or-Ahayim Özel Balat Hastanesi
Erasmus Kadn ve reme Sal Merkezi
USG için bu doktorda iyiymiş kuzenım dedi. ayrıca perinatoloji uzmanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?