2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

-Ben o minik turpun her yerinden öperim. İnşallah bi daha seni korkutmadan sağlıkla doğar.:)

-Canım inş. bebeğin iyidir. biliyosun acces araştıran ve yeni dr. kontrolü yaptırmış bi arkadaş, bence fazla aramadan onun gittiği dr. git, için rahat olur... Allah bebeğini ve seni korusun.

kızlar nasılsınız......................?

merhaba canım. ben iyiyim ama kızlardan ses seda yok. bu arada detaylı usg yi sordum(memorial arda lembet, atıl yüksel) 600 liraya yapıyorlarmış. bahçecide bora cengiz diye biri yapıyormuş 475 liraya ama perinatoloji uzmanı yazmıyor. en mantıklısı arda lembet. onda da perinatoloji yazmıyor ama çalıştığı bölüm yüksek riskli gebelikler kliniği. kendi doktorumla görüşmeyi bekliyorum. 22. haftayı beklemeden gitmek için. hayırlısı inş.
bu arada sen nasılsın canım? diyetin ne alemde? kilo vermen devam ediyor mu canım?

Kızlar nerdeyse 45 dkya bi çişim geliyohiç düzelmeyecek heralde bu tuvalet işi
canım çok su mu içiyorsun????
ben günde 2 lt ye yakın su içiyorum daha doğrusu içmeye çalışıyorum o yüzden sıkca gidiyorum , doktorum bir muayene sırasında wc ye sık gidiyormusun dedi bende su içince gidiyorum dedim tamam ozaman dedi, sık gidip yanma hissi olsaydı tahlil isteycektim dedi.

Bende içmeye calışıyorum canım.ama özellikle bugün kasıklarımda dolgunluk hissediyorum.

canım hiç canını sıkma Rabbımın ıznıyle hıc bırsey olmayacak bebeğinde olumsuz..

pişt bende burdayım okuyorum ama yorum yapmıyorum pek. canım bu arada kuzenımın de usg çektırdıgı yer var sana onu yazacağım istersen araştırısın ıyı ve uzman bır doktormuş. perınatolojı uzmanıymış.kuzenımde 6,5 aylık hamıle

herkese selam,
aycen, bebek dostu, sgkg, jelbonn :) hepınıze kucak dolusu selam1
umarım hersey gonlunuzce olsun

canım evet acendss arkadaşımızın doktoru galiba çok memnun kalmış gitmende yarar var .bence hemen git en azından için rahat eder .
ben 20-25 gün annemle köye gittim verdiğim kiloları tekrardan geri aldım malesef şimdi tekrardan başladım 1 haftadır yapıyorum güzel gidiyo canım inşallah yılbaşına kadar veririm .bu arada işin başlamasını bekliyorum ekim 1 iş başı sıkıldım evde oturmaktan başlasa hayırlısı ile bir an önce

aycencim acsesden ileti sana telin şarjı bitmiş görmemiş sen yazınca görmüş isterse yarın arasın müsaitim dedi cnm benim

skgk canım nasılsın neler yapıyosun tedaviye başladın mı

iyiyim canım teşekkürler ben henuz tedavıye başlamadım düşükten sonra 2 ay 40 gun sonra regl oldum yani düzene girmedi. bakalım doktorumuz muayene edince ne diyecek. senınde dondurulmuşları transfer etmeden once gecıkme olmuşmuydu .. dondurulmuş tedavı nasıl oluyor aycenım bıraz anlatabılır mısın

herkese selam,
aycen, bebek dostu, sgkg, jelbonn :) hepınıze kucak dolusu selam1
umarım hersey gonlunuzce olsun
merhaba canım. nasılsın? bebişimiz nasıl? rahat geçiyor mu günlerin? benim karnımın alt kısımlarından ve her iki yandan sıkıştığımı hissediyorum. ağrılı. çok öne eğilemiyorum. ama genel olarak iyiyim çok şükür
Or-Ahayim Özel Balat Hastanesi

Erasmus Kadn ve reme Sal Merkezi

USG için bu doktorda iyiymiş kuzenım dedi. ayrıca perinatoloji uzmanı

az önce okudum canım. yazdığını. araştırayım ben de. sen nasılsın canım? gerçi kızımız tatilde:)) çok hoş çıkmışsın. bulunduğunuz mekan da çok güzelmiş. çok beğendim valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…