eray hoca yaptı benim tüp bebeği de. ben de 1 tane bulabildim şimdilik. tanıdık eczanelere hep tembihliyoruz. bulunca ayırın diye. olmadı dr clexan'a geçer
20 haftanin icinde canım. İkizler benim bebisler. Dogumu henüz konuşmadık. Ama bu hafta gebelik eğitimi baslatmislar. 2 kişilik gruplar yapmislar. Egitime benimle katılan arkadaş konusmus. Korfezdeki marmara hastanesi ya da Umuttepe de yapıyorum demis. Ben şimdilik Umuttepe de düşünüyorum. Yenidoğan yogun bakimi da varOrkide telefondan giriyorum sayfaya o yuzden goremiyorum, kac haftalik senin bebegin? Tekmi? İkizmi? Dogumu hangi hastanede yapacaksin? Konustunuzmu eray beyle?
20 haftanin icinde canım. İkizler benim bebisler. Dogumu henüz konuşmadık. Ama bu hafta gebelik eğitimi baslatmislar. 2 kişilik gruplar yapmislar. Egitime benimle katılan arkadaş konusmus. Korfezdeki marmara hastanesi ya da Umuttepe de yapıyorum demis. Ben şimdilik Umuttepe de düşünüyorum. Yenidoğan yogun bakimi da var
Allah tamamini erdirsin! Cok soru sordum kusura bakma! Egitim icin benide aradilar ama ben kararsiz kaldim! Nasil sence gidilmeli mi? Ucreti ne kadar? Birde bu soyledigin iki yerden baska hastanede yapmiyormuymus dogumu? Cok sordum tekrar kusura bakma :) merak ediyorum cok!
kızlar bebek turp gibi ellerinizden öperbu yeni doktoru çok sevdim acaip rahat adam, saçımı boyatimama bile izin verdi. iyi bi dr olduğunu duymuştum zaten, içime sindi. bebeği yarım saat ayrıntılıda inceledi. kızlar bebişim güldü 3 boyutluda babası da farketti. ağzı burnu bana benziyo. yirm onu. bi de fotosunu verdi 3 boyutlu bakıp bakıp duruyorum :)
bu arada hala 4 gün geriden geliyo ama bu doktorda bunun normal olduğunu söyleyince taam dedim takmicam bunu artık kafaya.
keyfim yerinde yanihepinizi öperim kızlar.
kızlar bebek turp gibi ellerinizden öperbu yeni doktoru çok sevdim acaip rahat adam, saçımı boyatimama bile izin verdi. iyi bi dr olduğunu duymuştum zaten, içime sindi. bebeği yarım saat ayrıntılıda inceledi. kızlar bebişim güldü 3 boyutluda babası da farketti. ağzı burnu bana benziyo. yirm onu. bi de fotosunu verdi 3 boyutlu bakıp bakıp duruyorum :)
bu arada hala 4 gün geriden geliyo ama bu doktorda bunun normal olduğunu söyleyince taam dedim takmicam bunu artık kafaya.
Canım inşallah darısı başınıza. Aaşehir memorialda arda lembete gittim cnm. gayet memnun kaldım.ayyyy canım allaha binlerce şükürler olsun çok sevindimeminim çok güzel bir duygudur bebeiğini görmek .bak annesi sana gülücüklerde atmış maşallah nazlı bebiş.rabbim bir daha sıkıntı yaşatmasın bundan sonra. hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin.bu arada hangi doktora gidiyosun .
cnm inşallah senin de iyi geçer. güzel haberlerle gelşrsin.Canim benim çok mutlu oldum. Gozunaydin. Ins hep böyle gülücükler atmaya devam eder. Yarın da benim kontrolüm var bakalım ins bizim bebiş de iyidir. Sen de artık kafana takma. Herşey guzel olacak inş.
merhaba kızlar! nasılsınız? ben de muayeneden geldim. kızım 19 cm olmuş, 263 gr olmuş:)) ancak beyinde kist varmış. bu kist tek başına anlam ifade etmiyormuş. geçmesi bekleniyormuş. tabi ben yine de endişelendim. 22 haftalıkken detaylı usg icin istanbula gideceğiz. İVF gebeliklerde malformasyonlar daha fazla olduğu için detaylı tarama usg öneriyorum dedi. çok şaşırdım ya. hiç böyle bir şey duymamıştım. siz biliyormusunuz? tabi ki bu da beni üzdü. risk tabiki Allah muhafaza! detaylı usg yi siz nerede yaptırdınız? ve fiyatını öğrenebilirmiyim kızlar?
merhaba kızlar! nasılsınız? ben de muayeneden geldim. kızım 19 cm olmuş, 263 gr olmuş:)) ancak beyinde kist varmış. bu kist tek başına anlam ifade etmiyormuş. geçmesi bekleniyormuş. tabi ben yine de endişelendim. 22 haftalıkken detaylı usg icin istanbula gideceğiz. İVF gebeliklerde malformasyonlar daha fazla olduğu için detaylı tarama usg öneriyorum dedi. çok şaşırdım ya. hiç böyle bir şey duymamıştım. siz biliyormusunuz? tabi ki bu da beni üzdü. risk tabiki Allah muhafaza! detaylı usg yi siz nerede yaptırdınız? ve fiyatını öğrenebilirmiyim kızlar?
Canim cok gecmis olsun! Sabirli olmaliyiz bendede aminiotik bant varmis bebege uzak suan ama yakinlasirsa risk var! Sabirla bekleyecegiz! Sen nerde yasiyorsun? Hangi ilde? Yokmu bulundugun yerde usg?[/QUO
sağol canım. tekirdağda yaşıyorum. burada yokmuş. istanbula gönderiyorum dedi. hepimiz içn inş sağlıkla kucağımıza alırız. ama bu riskler cidden çok kötü. düşünmemeye çalışıyorum
sağol acsess canım! ben de memorialde düşünüyorum. sen benden daha çok araştırıyorsun senin tavsiyelerine güveniyorum canım. eşimle konuştum. yoksa içim rahat etmeyecek. acaba 22. haftayı beklemek gerekiyor mu? ben 19. haftanın içindeyim. sen kaçıncı haftada yaptırdın canım?Bebek dostu;
Access yazamiyor oyuzden onun tavsiyesini ben yaziyorum sana! Birkac gun once oda ayrintili usg yaptirmis! Cok arastirmis ve en iyisi oldugunu soyluyor, atasehir memorial de arda lembet e yaptirmis cok memnun kalmis (540 tl civari) ama isini bilen biriymis, cok basariliymis acibadem kadin dogumunu ve amerikada baska hastanelerin kadin dogumunu idade etmis! İnternetten sende bir arastir istersen! Acsesde cok gecmis olsun diliyor!
Eksik yanlis yazdimsa affola! Elciye Zeval olmazmis :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?