2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

kızlar bu arada deax ve kelebek afyondan da hiç ses seda yok. ne yapıyorlar acaba? merak ettim kızları ya!

canım benim dondurulmuş transferini 7-8 ay sonra yaptırdığım için öyle bir problem oluşmadı.biliyosun en son yaptırdığımda dış gebelik yaaşdım bende 50 gün adet oldum son 2 adettim vaktinde oldu çok şükür düzene girdi.canım ben doldurulmuş transferi öncekidki adetimde kontrole gittim vitamin verdi sonraki adetimle ise estrofemle başladım ilk 3 gün 1 adet sonraki 3 gün 2 adet sonraki 3 gün 3 adet aldım sonra 2 gün sonra kontrole gittim rahim kalınlığına baktı iyi dedi sabah kan verdim e2 bakıldı o gün crino jel başlattırdı. 3 gün sonra benim transfer gerçekleşti. sonrada malum bekleme süresi canım inşallah problemsiz her şey istediğin gibi sonuçlanır.bu sefer yüzün güler.

günaydın kızlar! nasılsınız bu sabah? burada serin bir sabahla uyandık. güzel bir rüzgar esiyor. sonbahar hissettiriyor sanki kendini:)

günaydın canım evet hava çok güzel gerçekten sen nasılsın

ben de iyiyim canım sağol. havalar serinleyince daha iyi oldu cidden. genç yaşta hamile kalmayınca bu yaşlarda zor oluyor. sanki bedenim sürekli tetikte bir arıza vermek için. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

nasılsınız bakalım.dün doktora gıttım kontrol oldum kucuk bır kıst oluşmuş diğer regl gider dedi ayrıca regl duzensız olduğu için bir ay daha bekleyelim dedi. doktorum ekımde yurtdışında olucak.sanırım benım transfer kasıma kaldı Allahın ıznıyle haber bermek ıstedım. hepınızı cok optum kendınıze dıkkat edın :)

Hayırlısı olsun canım acele etme.herşeyin düzene girsin.benim doktorumda küçük bi kist için 3aya yakın beklemişti tüpe başlamamıştık.için rahat olur kafanda soru işareti kalmaz.doktorun para delisi biri olsaydı o kisti hiç umursamazdı.sabah akşam soğan suyu iç canım çook etkili kistlerde

ben de iyiyim canım sağol. havalar serinleyince daha iyi oldu cidden. genç yaşta hamile kalmayınca bu yaşlarda zor oluyor. sanki bedenim sürekli tetikte bir arıza vermek için. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Sonbahar benimde en sevdiğim mevsim kızlar:))ama gök gürlemesin hiç:18:

aynen canım kafamda obur turlu tılkıler dolaşırdı valla olumlu olup olmayacağını bilemiyorum bundada bır hayır vardır. ama diretseydım doktora olumsuz olduğunda keşke adetımın duzelmesını bekleseydım keşke kıst gıtmesını bekleseydım v.s. der dururdum. uzuldum zaman uzadığı için ama napalım bunada alışıcaz. artık diğer arkadaşlarımız tedavılerını takıp ederız ınşallah hepsı bu sefer olumlu sonuçlar alır. canım soğan suyunu nasıl yapıcam ve ne zaman ıcıcem

Tatlım 1 orta boy soğanı 4 e bölüp,kaynamakta olan 2 su bardağı klorsuz suda 5 dk kaynatıyosun.sabah akşam taze yapıp iç.15 gün içeceksin kist falan kalmıyo

doktora gitmen iyi olmuş. ekim değil kasım olsun ne farkeder. önemli olan sonucu olumsuz etkileyecek bir sıkıntı olmasın. Kasımda hamilelik başkadır deriz:) inş bu tedavinde bebişine kavuşursun canım. ben de seni öpüyorum. kendine iyi bak...

Tatlım 1 orta boy soğanı 4 e bölüp,kaynamakta olan 2 su bardağı klorsuz suda 5 dk kaynatıyosun.sabah akşam taze yapıp iç.15 gün içeceksin kist falan kalmıyo
tamam canım ben bunu bir deneyeyim içebilecek miyim diye çok teşekkürler ikiz annesi :)) jelybnsdf şimdi ilk gunlerını hatırlıyorumda transferde ne kadar panıktın her sabah topiği açtığımda senın yazınlar karşılaşıp guluyordum valla şimdi Allahın izniyle bebeklerın buyudu bile dikkat et kendıne canım 3 canlı seni :)

aynen canım gıtmem çok ıyı oldu. doğru birşey farketmez sonu guzel ve hayırlı olumlu olsun.kasımda aşk başkadır ama ınşallah benım için hamilelik başkadır olur sende kendıne ve bebeğine dıkkat et a.e.ol

Sorma canım ne günlerdi:)herkes hamile kalır ben kalamam diyodum o kadar umutsuzdum.allah insanı öyle umutsuz olduğu bi anda sevindiriyoki,sende göreceksin bak.sanada ikiz nasip etsin inş:)aslında bazen acaip korkuyorum ilk kez anne olcam hemde iki bebeğin,ne yapcam nasıl başetcem korkuyorum...ama sonra onların hareketini hissedince ultrasonda görünce bütün korkular gidiyo...sanada hiç uzak değil bu duygular.bu sefer olcak..

harbiden ne günlerdi dimi... insan birşeye ulaşmaya çalışınca her olasılığı düşünüyor korkuyor umutsuzluğa kapılıyor..hiç korkma canım rabbım onlara sana eşine sağlık uzun omur versın mutlu huzurlu olun ıkı bebeğede bakarsın Allahın ıznıyle. ınşallah rabbim banada sağlıklı hayırlı ıkzı nasıp eder bende cok ıstıyor umarım Rabbım bu sefer cok bekletmeden muradımı verır canım yavrularımı ınşallah...

canım üzülme vardır bunda bir hayır inşallah sabrının mükafatını rabbim güzel sonuçlandırır inşallah

canım üzülme vardır bunda bir hayır inşallah sabrının mükafatını rabbim güzel sonuçlandırır inşallah

yok canım uzmuyorum tabıkı bunda da bır hayır vardır Allahım çaresız bırakmasın bız beklerız her şekilde.umarım guzel sonuçlar alırım bu kadar beklemenın sonunda

hadi hayırlı olsun şimdiden!
dualarım senınle, inşaallah bu sefer hersey gonlunce olur

hadi hayırlı olsun şimdiden!
dualarım senınle, inşaallah bu sefer hersey gonlunce olur

amin inşallah ,çok teşekkürler dualarınızdan benı de eksık etmeyın kader arkadaşlarım... ınşallah hersey gonlumce olur ıkızlerım benımle yolda devam eder bu sefer...

yok canım uzmuyorum tabıkı bunda da bır hayır vardır Allahım çaresız bırakmasın bız beklerız her şekilde.umarım guzel sonuçlar alırım bu kadar beklemenın sonunda

skgk canım bende ocak veya şubat gibi düşünüyorum ama zaman sanki hiç geçmiyomuş gibi geliyo. canım ben yeniden başlayacağım tedaviye allahım hayırlısı ile rabbim minik minik bebişler verir bize.inanın bıktım cevredeki insanların sorular sormalarından insanlara neyse benim çocuk doğurup doğurmamam .bir gün bir yerde birine çok kötü patlıyacağım acaba şansız kim bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…