2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

günaydın kızlar kimler var. valla havada bu saatlerde çok sıcak her halde öğlen gibi dayanılmaz olur kimse dışrı çıkmasın bugün
helede siz hamişler

günaydın canım! ben varım. burası da çok sıcak. ben de çok kötü grip oldum. dr rapor verdi. evdeyim. bence de bu havalarda dışarı çıkmamak en iyisi. sen nasılsın canım? diyetin nasıl gidiyor?

acses canım bebeğinin sağlığı iyidir inş. sıkma canını. eşini de takma kafayı. bebişlerimiz yüksek sesli konuşmaları ve gürültüleri duyuyormuş. huzurlu bir hamilelik huzurlu bir bebek demek. inş. bebişlerimiz de bizimle beraber üzülmüyordur
sen kendine dikkat et canım. gerisini boşver. cuma günü kontrolün iyi geçer inş

bugün aşırı sıcaktı gerçekten. pazar günü hava serinlemeye başlıyo resmen onu bekliyorum gün sayıyorum ben de. başladın mı hissetmeye bebişi?

bende pazarı bekliyorum, bugun dundende sıcak! pazar serınleyecekmıs! birseyler hissediyorum ince ince ama emin olamıyorum bebekmı degılmı? senınkı ne yapıyor? kıpırdıyor mu?
bu arada ben hergun ınnohep kan sulandırıcı ıgne kullanıyorum, 5 tane kalmıstı dun carsıya gıtmısken alayım dedım, bakmadık eczane kalmadı yok, yok! sordurmadık ecza depoları kalmadı, izmitte edirnede istanbulda neyseki 1 kutu bulmus babam içinde 10 tane var,
üretimdenmi kalmış ne olmus herkes baska bırsey soyluyor, neyse pazartesi gunu dr gıdıp soracam bakalım, ne dıyecek

neyse ki bulmuş baban. mutlaka bi muadili vardır cnm verir doktor, daha ne kadar kullanıcaksın iğneyi, zor oluyodur sürekli iğne :44: hakikaten annelik zor bişey babaların iş ne kolay böyle bakınca.
benim kız kıpırdamak az kalır tepiniyo artık. ayakları idrar torbama dönük sürekli ittiriyo akşam üstü başlıyo. sürekli çişe koşuyorum. yarım saat tepişip kesiyo. cnm ben birden hissetmeye başladım. c. tesi günü başladı işte. senin de öyle olucak bi anda hissetmeye başlıycan, sonra zaten gerisi geliyo. ben doktora sormuştum 2 hafta önce neden hissetmiyorum diye, yatış pozisyonu yüzünden demişti o zman yan yatıyodu, c. tesi bi döndü ayaklar aşağı, o günden beri resmen tekme yiyorum.
çok garip bi his ama netleşsin bakalım sen nası hissedicen :)

cnm valla doğru diyosun. bazen düşünüyorum bu bebk sinir yumağı gibi doğup sürekli ağlayacak benim stresim yüüznden gibi geliyo.
inşallah öyle olmaz ya.

Muadili muhakkak vardirda iste ben biraz evhamli bi karakterim (annemden miras) icim rahat etmez simdi benim! Neyse bakalim ne diyecek pazartesi dr! Senin kiz arayi kapatiyor bence tepindigine gore massallah!
Biz babamizi gormuyoruz bile! 1 haftadir cok gec geliyordu, yeni projeye basliyor sorunlar var, dun gece hic gelmedi :)

yaaaa bu şeker ilacı ne kötü bir şey artık afedersinizde öğürmekten bir hal oldum .midem çok bulanıyo bu akşamda yemeğe misaifirm gelecek bana dua edin

merhaba tuğba sanırım seninle aynı dr' da takip oluyoruz. ben de baya aradım innohep piyasada yok. en son eşim derince eğitim araştırma hastanesi çevresinde eczanelerden bulmuş

-canım inş. korktuğun gibi olmayacak, moralini ve enerjini yüksek tut, seni çok pozitif biri gibi hissettim hep, hatırlıyorum transferin ilk başlarında da öyleydin, hep herkesi motive eden bi yönün vardı, gerçi hala da öylesin, ama bu pozitif enerjiyi bugünlerde kendin içinde kullan. İnşallah bi sorun çıkmayacak.))

valla doğru diyosun nette çok okumaktan mı oldum niye böyle evham oldum ben de anlamadım
yarın 2 de ayrıntılı ultrasonum var bana dua edin de iyi bişeyler desinler şu ruh hastası paranoyak moddan çıkayım

valla doğru diyosun nette çok okumaktan mı oldum niye böyle evham oldum ben de anlamadım
yarın 2 de ayrıntılı ultrasonum var bana dua edin de iyi bişeyler desinler şu ruh hastası paranoyak moddan çıkayım
-Dua etmeye başladım bile. İnş. dr. çok olumlu konuşur da sen de dolayısıyla bebeğin de huzura erersiniz, çocuk içerde söyleniyordur, annem psikopata bağladı diye.))

-Dua etmeye başladım bile. İnş. dr. çok olumlu konuşur da sen de dolayısıyla bebeğin de huzura erersiniz, çocuk içerde söyleniyordur, annem psikopata bağladı diye.))
çocuk acaba çıkmasam mı bu ruh hastasıyla mı uğraşıcam diyo da olabilir yazık çocuğa ama napiim zamanla alışır
inşallah mutlu mesut dönerim kuşum valla

canım inşallah hayırlı sonuçlarla geleceksin ben şimdi sana dua edicem arkadaşım

merhaba tuğba sanırım seninle aynı dr' da takip oluyoruz. ben de baya aradım innohep piyasada yok. en son eşim derince eğitim araştırma hastanesi çevresinde eczanelerden bulmuş

Merhaba?siz nerde yaptirdiniz tup bebegi? Eray beymi yapti? Kactane bulabildiniz peki innohep?

Merhaba?siz nerde yaptirdiniz tup bebegi? Eray beymi yapti? Kactane bulabildiniz peki innohep?

eray hoca yaptı benim tüp bebeği de. ben de 1 tane bulabildim şimdilik. tanıdık eczanelere hep tembihliyoruz. bulunca ayırın diye. olmadı dr clexan'a geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…