Slm kizlar bugun 2 embryo transferim gerceklesti. benim transfer olayi cok zor ve agrili geciyo sizdede oylemi? Simdi 22 temmuza kadar beklicez test icin tedavinin en zor kismi zaten su bekleme surecleri Allahim hepimize sabir versin.. Aminn
Slm kizlar bugun 2 embryo transferim gerceklesti. benim transfer olayi cok zor ve agrili geciyo sizdede oylemi? Simdi 22 temmuza kadar beklicez test icin tedavinin en zor kismi zaten su bekleme surecleri Allahim hepimize sabir versin.. Aminn
günaydın kızlar....
günaydın deax... nasılsın canım? kan vermeye gittin mi? galiba test günün bugündü! İNŞ pozitif haberlerini alırız canım. Rabbim yardımcın olsun. heyecanla seni bekliyoruz. dualarımız senin için
Meraba kızlar ben ne zamandır giremiyorum ceza almıştım:)biz iyiyiz kasık ve bel ağrılarım ayakta durunca çok fazla Artıyo ne zaman gececek acaba bunlardünde sol bacağımda kalçama doğru ağrılar hissettim.bulantı kusmam hiç olmadı benim rahatım o yönden.bende durumlar böle sizde ne var ne yok test yaptırcak kızlar hayırlı haberlerl gelsinler inş
Meraba kızlar ben ne zamandır giremiyorum ceza almıştım:)biz iyiyiz kasık ve bel ağrılarım ayakta durunca çok fazla Artıyo ne zaman gececek acaba bunlardünde sol bacağımda kalçama doğru ağrılar hissettim.bulantı kusmam hiç olmadı benim rahatım o yönden.bende durumlar böle sizde ne var ne yok test yaptırcak kızlar hayırlı haberlerl gelsinler inş
Yok canım ya sonuna kadr devam etmez heralde:26bulantı kusman olmasın amannn o cok kotu, ben mahvoldum! dogurana kadar boyle sıkıntılı gececek galıba
canım çok da dillendirme bulantım yok diye, ben 8. haftamdaydım zerre bulantım yoktu hatta hamileliğimden şüphelenmeye başlamıştım artık sonra bir başladı ooooooooooooy sorma iştahsızlık bulantı, fenaydı valla. şuanda sadece sabah bulantılarım kaldı. insallah senin hiç olmaz. haftaya bizim yavrunun cinsiyetini öğrenmeye gideceğiz bakalım...
Sagolun CANlar Allah hepinizden razi olsun.. Rabbim insallah hepimizin yuzunu guldursun su mubarek gunlerin yuzu suyu hurmetine hickimseyi evladsiz birakmasin.. Aminn buarada benim karin ve bel agrim var bu iyimi kotumu bilmiyorum hamile kalan arkadaslar bana bilgi verebilirmisiniz..
op belirtiler bende de vardı ama canım sen hiç takılma belirtilere. sadece pozitif düşün. elini göbeğine koy. ayetel kürsini oku, üfle. onu sev. gerisini düşünme. bol su iç, kuru meyveler ye. kabız olmamaya çalış.Sagolun CANlar Allah hepinizden razi olsun.. Rabbim insallah hepimizin yuzunu guldursun su mubarek gunlerin yuzu suyu hurmetine hickimseyi evladsiz birakmasin.. Aminn buarada benim karin ve bel agrim var bu iyimi kotumu bilmiyorum hamile kalan arkadaslar bana bilgi verebilirmisiniz..
bulantı kusman olmasın amannn o cok kotu, ben mahvoldum! dogurana kadar boyle sıkıntılı gececek galıba
Sagolun CANlar Allah hepinizden razi olsun.. Rabbim insallah hepimizin yuzunu guldursun su mubarek gunlerin yuzu suyu hurmetine hickimseyi evladsiz birakmasin.. Aminn buarada benim karin ve bel agrim var bu iyimi kotumu bilmiyorum hamile kalan arkadaslar bana bilgi verebilirmisiniz..
gececek canım inşalalh hepsi geçecek onemli olanda sonunda evlatların seninle olacak. ikiz annesi knd dikkat et ::)
amin canım amin inşallah.. benm ılk gebeliğimde olmamıştı. inşallh bunlar olumlu belirtilerdir.
darısı sana olsun canım en kısa zamanda çifter çifter seninde olsun inş:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?