2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

haydaaaa :44:e nedene olabilirmiş peki ? belki geç tutundu. bence kesenin küçük olması çok önemli değil sonradan atağa geçer bebişin üzülme

bilmiyorum açıklama yapmadı gostedı tutunmuş dedi sonra içeride konuşuruz dedi kese beklediğimizden küçk dedi belki buyuyebılı belkı buyumeyebılır dedı bıde kaç mm olduğunu bıle bılmıyorum kağıtta yazmıyordu bende orda fılm koptuğu için bişeyde soramadım Perşembe ola hayrola bekliyorum ama agrıların da olmaması benı ıyıce olumsuzluğa alıştırıyor.Hayırlısını dileyip dua etmeten başka hiç bişey gelmiyor elimden...

canım benim de kaç gündür ağrım yok. o kadar çok belim ağrıyordu ki şimdi tık yok. kasıklarımda garip garip batmalar oluyordu. o da geçti. mide bulantım vardı geçti. göğüs hassasiyetim geçti. ne bileyim önceki gibi şeyler yok. bence bunlara takılma ya! ben de dün acaba kötü bir şey mi belirtilerin geçmesi diye düşünüyordum ama bak sorun yok işte. kesenin büyümemesi için sebep yok. içini ferah tut.

canım bende başlıyacağım temizliğe ama şu olayı bir bitirelim allahın izniyle zaten temuzzun sonunda tatile giriyoruz.

günaydın kızlar... doktordan geldim. usg kontrolünü yaptırdık. keseyi gördü. inşaallah haftaya kalp atımı için çağırdı. inş hepimize Rabbim nasip eder.
ayyyyy canımmmm hadi gözün aydın maşallah

canım benimde eşim pek istemiyor son kez yapıcaz daha yok diyo inşallah bu gerçekten olumlu olurda son olur

diyorumya canım RABBIMDEN EN BAŞINDAN BERI SAGLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASIP ET DIYE DUA ETTIM O YUZDEN VERENDE ALANDA ALLAH BEN GERÇEKTEN ELIMDEN GELENI YAPTIĞIMI DUŞUNUYORUM VICDANIM RAHAT OLUMSUZ BIRSEY OLURSA PERŞEMBE GUNU EVE T ÇOK UZULURUM TOPARLANMAM ZOR OLUR AMA YAPACAAĞIM HİÇ BİŞEYİM YOK SABIRLA DUA EDIP BEBEĞİMİN BANA NASIP OLACAĞI GUNU BEKLEMEKTEN BAŞKA DEMET AKALININ ŞARKISINI DINLIYORUM BIZIN SENINLE DOĞMAYI BEKLEYEN BIR OĞLUMUZ VAR DIYE......

selam bayanlar

3 ay önce tüp bebek denemesi olumsuz olan bir arkadaşımın bugün normal yoldan 2,5 aylık hamile oldugunu öğrendim :):)
Rabbim sen çok büyüksün herkese bu güzelliği nasib et ..

kızlar bende de kaçç gündür ağrı yoktu belim kasığım berbat şimdi de 3 4 gündür
bence bu belirtiler sabit değil inip çıkıyo yani normal bence

okudum bu arkadaşın yazısını rabbimin mucizesi işte, inşalllah bize de bir mucize verir
inşallah özlemcim inşallah rabbim göndercek bize mucizesini ben inanıyorum

bahar canım inan ne diyeceğimi bilemiyorum şimdiden çok geçmiş olsun rabbim bu yaşadıklarımızı cabuk atlatmamızı nasip eder ve sağlıklı hayırlı bebişler nasip eder bize

canım var ama böyle değerlerde olup bebeiğini sağlıklı bir şekilde kucağına alanda var.bol bol dua et

kızlar bugün test yaptırdım değerim 1.860 dan 1.532 düşmüş inşallah hayırlısı ile sıfırlanır cumartesi tekrar test yaptıracağım kanamamda durdu

Ah canım ya sen yüz yüz kuyruğuna gel sona böle olsun.inş rabbim bebeğini sana bagışlar canım arkadaşlarında dediği gibi çok anormal bi durum değilmiş bak sen gönlünü ferah tut yarın kandil dua et

canım sen kendini rahat bırak bebeğin seninle inşallah stres yapma lütfen biliyorum çok zor yapmamak elde değil ama lütfen biraz daha relax

selam bayanlar

3 ay önce tüp bebek denemesi olumsuz olan bir arkadaşımın bugün normal yoldan 2,5 aylık hamile oldugunu öğrendim :):)
Rabbim sen çok büyüksün herkese bu güzelliği nasib et ..

benim de arkadaşım öyle oldu. doktor tüp bebekte bile şans tanımıyordu. yumurta rezervi çok azmış ve kötüymüş. tüp bebek yaptı olmadı. 1-2 ay içerisinde spontan hamile kalmış. şimdi kızı 2 aylık:) kız kardeşinin ise eşinde hiç ilk tahlilde sıfır sperm, 1. de çok düşük sayıda çıkmış. aynı şekilde tüp bebekte bile başarı şansı düşük denirken onlar iyi bir merkez araştırıyorlardı. attardan bir ilaç almış. adam garanti demiş ve kız şimdi hamile. aradan 2-3 hafta geçmiştir en fazla. sebep noktasında bunlar var yoksa Rabbim nasip edince ister beta hcg 10 olsun ister kese küçük olsun. Kimse umudunu kaybetmesin. inanarak dua edelim. acizliğimizi hissederek. cevapsız kalan dua yok. inşaallah hepimiz anne oluruz kızlar. en büyük duam:)

inşallah kızlar gerçekten çok yoruldum inşallah tedaviye gerek kalmadan nasip etsin

kızlar yarın akşam birbirimize çok dua edelim Müslümanın Müslümana ettiği dua kabul olurmuş

Insallah bakalim canim gorucez persembe herseyi insallah pozitif sonuc alirsin...

günaydın kızlar... kandiliz mübarek olsun. bu mübarek gece hayatımızı da bir kandil gibi aydınlatsın inş. bu gecenin yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul etsin. herşey hayırlısıyla gönlünüzce olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…