2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

okudum bu arkadaşın yazısını rabbimin mucizesi işte, inşalllah bize de bir mucize verir

günaydın kızlar... doktordan geldim. usg kontrolünü yaptırdık. keseyi gördü. inşaallah haftaya kalp atımı için çağırdı. inş hepimize Rabbim nasip eder.

canım senın adına çok sevındım ınşallah Rbbım kalp atışlarınıda duymayı nasıp eder herşey yolunda gıder...

haklısın senin de çok zor olmuş. bence de bundan sonra bekleme.biz kadınlar için zaman çok cömert değil ve erkekler bunu anlamıyor. benim de bir erkek kadar bekleme lüksüm yokki. hayırlısı herşeyin.
özlemciğim ismen dua ettiğim insanlar arasındasın. tez zamanda bebeğini kucağına almanı diliyorum canım. evliliğin ilk ayları en tehlikeli aylarmış gerçekten. dün değil ondan önceki gece boşanmayı o kadar çok istemiştim ki, bırakıp gitmeyi. hatta buraya da yazdım sonra hepsini sildim. çocuk yapmakla hatamı yapıyorum diye. yani hala ağlıyorum. dediğin gibi kavga olmasın diye tartışmalardan vazgeçiyorum. susuyorum. inş herşey düzelir

canım senın adına çok sevındım ınşallah Rbbım kalp atışlarınıda duymayı nasıp eder herşey yolunda gıder...

inş canım sağol. senin de güzel haberini perşembe günü alacağız inş. rahat ol. duanı eksik etme canım.

cnm dediğim gibi evliliği ilk zamanları hep problemdir çok canını yakan şeyler yoksa mümkün mertebe tartışmadan uzak dur inan kim olursa olsun kafasındaki değiştiremiyorsun en iyisi tartışmamak bak zamanla herşey oturcak inan, sen onu görmezden geleceksin oda seni böylece kavgalar azalıyor.. biz ilk yıl çok kavga ediyorduk zamanla oturdu birbirimizi benimsedik artık şimdi artık sözlere o kadar takılmıyoruz oysa ilk yıl hop havada kapıyorduk birbirimizi
sabır herşeyin ilacı şimdi hamilesin çok şükür yarın kucağına alınca dahada değişir hiç canın sıkma rahat hamileliğin tadını çıkar

okurken gözyaşlarımı tutamadım allahım mucizesini bizede gösterir inş..bende yarın kürtaj için randevu aldım kaderde bunuda görmek varmış ama allahım ol derse herşeye rağmen olur..keseyi görmüşsün çok sevindim inş kalp atışlarınıda duyarsın allah sağlıklı sıhatlı kucağına almayı nasip etsin bebeğini..

kızlar ya sat 1 mayıstı..27 mayıs beta:10,69
29 mayıs beta:33,00
2 haziran beta: 115
4 haziran beta: 146 çok az artıyo ya çok üzülüyorum :2::2::2::2:

daha önce böyle olanınız varmı veya sizce sağlıklımı

4 hazirana kadar normal artmış görünüyo böle olan arkadaşlar var inş bi sorun olmaz allah bebeğini sana bağışlasın

canım örnekleme yapmak ıstemıyırum herkesın bunyesı durumu farklı o yuzden ne desek boş ınşalah Rbbım yazmışsa sağlıklı bır şekılde gelışır evladın canını sıkma olur mu rahat ol dua et Rabbıme... sonuçta uzulsekte canımızı sıksakta olacağı oluyor değişmiyor

gözün aydın canım inşallah kalp atışını da duyacaksın:)
sağol canım. inşaallah sağlıklı bir şekilde devam eder:)

ben de dün gece 2 kez okudum ve ben de ağlamaklı oldum. inş Rabbim bu mucizelerini sana ve çocuk isteyen herkese yaşatır. bunları okudukça çok umutlanıyorum. güzel dileklerin için tşk ediyorum canım

benim ilk denemem 13 ile başladı sonra kimyasal gebelik olarak sonlandı. genelde böyle düşük değerler düşükle sonlanıyor ama dün gece forumda okuduğum örneklere bakınca düşük değerle ikiz doğuranlar var. hem de betahcg değeri gün aşırı 2 ye katlamadan. Allah'ım nasip etmişse inş olur canım. bol bol dua et. kimyasal gebelik ihtimalini de gözardı etme. çok üzülmemen için

13le başladı sonra artması nasıldı benm gibimiydi yoksa hiçmi artmadı

iyiyim valla kızlar hala annemdeyim bu perşembe kontrole gidicem. kasık ve bel ağrısı acaip var bende bi kaç gündür, ama mesela hiç göğüs hassasiyetim kalmadı. bakalım ne dicekler perşembe. sizler anlatın nassı son durumlar, inşallah herkes iyi durumdadır. ülke karıştı, habire ona baktım nette tv de falan hiç bakamadım buraya.

taze anne bndende tık yok keseyı gormee gıttık bekledıgınden kucukmus kese doktorun dediğine göre bakalım perşembe kontrolum var ne olacağı hakında hıc bır bılgım yok agrılarım da yok sadece bugun adet agrısı gbı agrım var hafıf kasıklarda falan goguste hıcbısey yok sanırım bebegım benımle kalmak ıstemıyorum kendımı alıştırmaya çalışıyorum doktor herseye hazırlıklı ol dedı olumluda olumsuzda

haydaaaa :44:e nedene olabilirmiş peki ? belki geç tutundu. bence kesenin küçük olması çok önemli değil sonradan atağa geçer bebişin üzülme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…