2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

korkuyorum hemde çok

cnm ben de böyle korkuyodum senin gibi, ikiye katlamıyo diye. doktor bana hcg baktırmayı yasaklamıştı direkt keseyi görmeye gel artık demişti. muhtemelen sana da artık aynısını söylerler. bundan sonrası artık inşallah sorunsuz gidicek cnm.

Son düzenleme:
ayyyyy ne güzel canım yaaaa rabbim tamamına erdirsin sorunsuz bir hamilelik geçirirsin inşallah

allah razı olsun canım rabbim bütün arkadaşlarıma nasip etsin inşallah.ayrıca seninde değerin çok güzel artmış lütfen daha fazla düşünüp kendini sitrese sokma güzel düşün allahın izni ile herşey çok güzel olacak.

Degerlerin gayet guzel gorunuyo cnm icini ferah tut insallah saglikla kucaginada alirsin

Amin insallah cnm Rabbim hakkimizda hayirlisini nasip etsin buarada hamile kalanlar ne gibi belirtileriniz oldu..??
bende ki belirtilerin çoğu crinone dan kaynaklı diye düşünüyorum. çok uyuma ve çok idrara çıkma oldu bende.
herkesin farklı ama kiminde hiç bişey olmuyo.

gözün aydın cnm senin de

canım diyorum super bir artış olmuş inşallah 9 ay boyunca hep olumlu haberler alırsın sağlıcakla bebeğini buyutursun :)))

canım maşallah artış gayet iyi gözüküyor.Bak Rabbım sabrının mufakatını vermek uzere ınşallah 9 ayın sonunda hep birlikte sağlıklı bebeklerımıze kavusuruz...

CANIM yükselcek allahın izni ile hiç sıkıntı yapma lütfen kaldıki çok erken yaptın testi bence gayet güzel çıkıcak sonucun yarın sevinç içinde gelmek nasip olsun inşallah sana

amin canım inşallah yarın ola hayrola inan sevıncımı yaşayamıyorum bile inşallah sonu hayırlı bır hamılelık olur hepımız ıçın..

inşallah canım .11 yıllık sonunda sorunsuz önce kesyi sonra kalp atışlarını sonrada sağlıkla kucağıma almayı nasip eder .isteyen dilen herkese bu güzel duyguyu yaşatsın

bende ki belirtilerin çoğu crinone dan kaynaklı diye düşünüyorum. çok uyuma ve çok idrara çıkma oldu bende.
herkesin farklı ama kiminde hiç bişey olmuyo.
valla ben hala bir şey anlamış değilim stresten sadece belim ağrıyo onun dışında hiç bir şey yok

Degerlerin gayet guzel gorunuyo cnm icini ferah tut insallah saglikla kucaginada alirsin
aminnnnnn inşallah

banada yasakladı ama dayanamıyorum işte son cuma günü bir daha yaptır sonra yaptırma dedi.inşallah sorunsuz gider.

Son düzenleme:
Beklemek...
Gözlerini kapatarak, huzurun sıcacık nefesini yüzünde hissetmeyi dilemek...

İstemek...
Ellerini yalvarırcasına açarak, mutluluğun avuçlarına yağmasını beklemek...

Umut etmek...
Yaşanılanları bir kenara atıp, yaşanacak mutlu günleri düşünmek...

kızlar benim transferim 27 nisanda yapıldı.bugün kese için gittik dr.kese küçük dedi.betaya baktırdı.beta 274..çıktı.sizin değerleriniz nasıl.

cnm nie dış gebelik olsun ? Zaten tüp bebekte dış gebelik şansı çok zor. Kanallardan geçmiyo ki embriyo. Yani milyorda bi ihtimal ki senin transferinde embriyo yuvarlanıp kanala devam edicek. :44:

moralim çok bozuk. Bugün 20.gün değerim 6360 olmuş. 4 gün de istenilen artış değil. Ne oluyor anlamadım. Erken gittim doktora karından baktı vajinal istemedim normalde perşembe gidecektim dayanamadım, kese gözüktü ama çok küçük karından bakıldığı için kaç mm hesaplanamıyor daha. Değerim beklenen artışı yapmayınca dış gebelik düüncem daha da arttı. Dış gebelikte de yalancı kese olabiliyormuş. Normal keseden farkı tek katlıymış çevresi. Benimki tek mi çift mi göremedik. Karından olunca. Doktor. Cuma yine gel dedi. çok korkuyorum. Sanırım başlamadan çok kötü bir şekilde bitecek dış gebelik olup

24 mayıs cuma mübarek üç aylar ve cumartesi evliliğimin 11.yılı bütün bunlar tesadüf olmasın inşallah rabbim bu sefer bebeğimi bana nasip etsin dualarınıza ihtiyacım var dualarımdasınız canlarımmmm...

canım rabbim yar ve yardımcın olsun şu mübarek üç aylar hürmetine göbüşünü bebişlerle doldursun.dualarımız seninle

bahar canım nerdesin girmedin bugün inşallah kötü bir şey yoktur merak ettim

canım internet paketim bitmek üzere o yüzden giremiyorum tekrar yapınca daha rahat girerim inş..benim durum aynı kanamam az az gelmeye devam ediyo gündüzleri çok ağrı çekiyorum akşamları rahatım ağrım azalıyo bebeğim benimledir sağlıklıdır inş..sen nasılsın nasıl gidiyo hamilelik..

canım çok güzel katlanıyo inş hep böle güzel artmaya devam eder..

canım ben bugün testi tekrar ettim .belimin ağrısı dışında çok şükür bir problemim yok.
12.gün değerim 19.69
14.gün değerim 52 çıktı
16.gün değerim 74.49
18.gün değerim 186.6
20.gün değerim 345.3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…