- 15 Şubat 2013
- 24.973
- 1
- 94.658
- 798
korkuyorum hemde çok
ayyyyy ne güzel canım yaaaa rabbim tamamına erdirsin sorunsuz bir hamilelik geçirirsin inşallah
canlar valla ben çarşamba günü tekrar test yaptıracaktım ama dayanamadım bugün bir daha yaptırdım
12.gün değerim 19.69
14.gün değerim 52 çıktı
16.gün değerim 74.49
18.gün değerim 186.6
20.gün değerim 345.3
sice nasıl ?
bende ki belirtilerin çoğu crinone dan kaynaklı diye düşünüyorum. çok uyuma ve çok idrara çıkma oldu bende.Amin insallah cnm Rabbim hakkimizda hayirlisini nasip etsin buarada hamile kalanlar ne gibi belirtileriniz oldu..??
KIZLARRRRR aradılar çok şükür değerim yükselmiş 11.gün 167 13.gün 440 iyi dedi.allaha çok şükür.bakalım bundan sonrasıda allahın izni ile iyi olur.4 haziranda randevum var kıs ondanda para almıcaklarmışilaçlara devam sakın bırakma dedi acaba bunları kaçıncı aya kadar kullancam:44:öğrencez artık
KIZLARRRRR aradılar çok şükür değerim yükselmiş 11.gün 167 13.gün 440 iyi dedi.allaha çok şükür.bakalım bundan sonrasıda allahın izni ile iyi olur.4 haziranda randevum var kıs ondanda para almıcaklarmışilaçlara devam sakın bırakma dedi acaba bunları kaçıncı aya kadar kullancam:44:öğrencez artık
canlar valla ben çarşamba günü tekrar test yaptıracaktım ama dayanamadım bugün bir daha yaptırdım
12.gün değerim 19.69
14.gün değerim 52 çıktı
16.gün değerim 74.49
18.gün değerim 186.6
20.gün değerim 345.3
sice nasıl ?
CANIM yükselcek allahın izni ile hiç sıkıntı yapma lütfen kaldıki çok erken yaptın testi bence gayet güzel çıkıcak sonucun yarın sevinç içinde gelmek nasip olsun inşallah sana
inşallah canım .11 yıllık sonunda sorunsuz önce kesyi sonra kalp atışlarını sonrada sağlıkla kucağıma almayı nasip eder .isteyen dilen herkese bu güzel duyguyu yaşatsıncanımdiyorum super bir artış olmuş inşallah 9 ay boyunca hep olumlu haberler alırsın sağlıcakla bebeğini buyutursun :)))
inşallah canım hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin rabbim
canım maşallah artış gayet iyi gözüküyor.Bak Rabbım sabrının mufakatını vermek uzere ınşallah 9 ayın sonunda hep birlikte sağlıklı bebeklerımıze kavusuruz...
amin canım inşallah yarın ola hayrola inan sevıncımı yaşayamıyorum bile inşallah sonu hayırlı bır hamılelık olur hepımız ıçın..
valla ben hala bir şey anlamış değilim stresten sadece belim ağrıyo onun dışında hiç bir şey yokbende ki belirtilerin çoğu crinone dan kaynaklı diye düşünüyorum. çok uyuma ve çok idrara çıkma oldu bende.
herkesin farklı ama kiminde hiç bişey olmuyo.
aminnnnnn inşallahDegerlerin gayet guzel gorunuyo cnm icini ferah tut insallah saglikla kucaginada alirsin
cnm ben de böyle korkuyodum senin gibi, ikiye katlamıyo diye. doktor bana hcg baktırmayı yasaklamıştı direkt keseyi görmeye gel artık demişti. muhtemelen sana da artık aynısını söylerler. bundan sonrası artık inşallah sorunsuz gidicek cnm.
cnm nie dış gebelik olsun ? Zaten tüp bebekte dış gebelik şansı çok zor. Kanallardan geçmiyo ki embriyo. Yani milyorda bi ihtimal ki senin transferinde embriyo yuvarlanıp kanala devam edicek. :44:
ben erdemlide oturuyorum iyi dileklerin için sağol canım ben geçen ay gittim küçük bir kist var dedi ve doğum kontrol hapını verdi kullandım bitti 2 gün sonra adet oldum 3.gün randevu verdiler kist erimiş ve iki hapla başladım biri vitamin diğeride rahim hazırlamak için pazartesi tekrar gidecem yazarım gelişmeleri bende merak ediyorum nolcak ben çalışmıyorum canım mersin merkezde misin sen bu arada erdemli diyorumda burayı biliyorsundur sanırım[/Q
canım bu hapları ne kadar süre kullanıcan.bi de iğne falan var mı acaba çok merak ediyorum.buraları biliyorum canım ben yenişehirdeyim.canım senin transferin mayıs sonunda olur sanırım.canım sen aşama aşama yaz gittikçe.hayırlı olsun şimdikten canım
canım ya iğne yok şimdilik hapları 7 gün kullandım bu gün 8. gün tedaviye başlayalı jelede başladım sabah akşam jel kullanacam haplarada devam edecem cumaya transferim var hayırlısıyla aklına takılan olursa sor bende çok merak ediyordum öğrendim çok şükür dondurulmuş biraz kolay oluyor iğne falan olmayınca ama stresi aynı grşrz
24 mayıs cuma mübarek üç aylar ve cumartesi evliliğimin 11.yılı bütün bunlar tesadüf olmasın inşallah rabbim bu sefer bebeğimi bana nasip etsin dualarınıza ihtiyacım var dualarımdasınız canlarımmmm...
canım rabbim yar ve yardımcın olsun şu mübarek üç aylar hürmetine göbüşünü bebişlerle doldursun.dualarımız seninle
kizlar cok heycanliyim yarin sabah 8de kan aldircam buyuk gun geldi insallah hayirli sonuclar alirim ama korkuyorum yine negatif diyecekler diye rabbim hakkimizda hayirlisi ne ise onu nasip etsin
bahar canım nerdesin girmedin bugün inşallah kötü bir şey yoktur merak ettim
12.gün değerim 19.69
14.gün değerim 52 çıktı
16.gün değerim 74.49
18.gün değerim 186.6
20.gün değerim 345.3
sice nasıl ?
canım çok güzel katlanıyo inş hep böle güzel artmaya devam eder..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?