• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

cnm benim test gunum 21 mayis 2 gun kaldi heycan doruktaa.. bu aralar fazla giremedim kinamiz vardi o nedenle birazda kafam rahat etti hamilemiyim degilmiyim belirti varmi yokmu diye dusunmekten yoruldum, baska seyler dusunmekle mesguldum 2 3 gundur ama simdi tekrar basladim dusunmeye dun baya oynadim insallah bir

Insallah olumlu haberlerle donersin cnm bnde hamileyim ama degerim biraz dusuk suan sevinemiyorumm hayirlisinidiliyorum

inşaallah canım! ben sıkıntı ve meraktan sureklı arastırma halındeyım! bıraz once 12. gun degeri 7 cıkan doktorunun kımyasal gebelık dedıgı bırının ıkız dogurdugunu okudum, şaştım kaldım! hatta biri var degerı düşmüş ilacı kesmıs doktoru sonra sıfırlandımı dıye test yapmıslar degerın yukseldıgını gorunce yıne ılaclara baslatmıs doktorru ve sımdı hersey yolunda devam edıyormus! cok tuhaf seyler okudum! 9 ay kanaması olan vs vs.

canım allahım büyük inş bizim bebeklerimizide bize bağışlıcak..değeri düşük olupta ikiz doğuranlar var gerçekten..inş bizde mucizelerimize kavuşcak..

Cnm cogunu doktorum tavsiye etti Adam Prof. Mutlaka bildigi vardir bide cok arastirdim hepsini kullanan fayda gorenler var gormeyenlerde var tabi.. Ya benim birseyler denemem sart oldu 3. Tup bebege gidicem 8 yillik evliyim baska sansim kalmadi...kullanacagim urunlerden doktorun vermedigi kendi tercihim olan reissi mantar,hayit suyu ve bal parmagin karisimi.. Hayit suyu ve o karisim tamamen dogal ve fayda gorenler var bakalim NE olcak bekleyip diger tedavide gorcez

Sana tavsiyem mutlaka omega 3 kullan hayit suyuda iyi, folikasit zaten almamiz gerekli,digerlerini danis istersen belki doktorunun tavsiye edecegi baska seyler vardir
Merkezin iyi yucel karaman mi ilgilendi?? Genetik testi mutlaka yaptir
Inan bende cok zorumdayim caresizim care nerde bulabilirim ariyorum rabbim yardim eder insallah bize

Özleeeeem listede yazdıklarını sordum bazıları yokmuş, netten alınabiliyormuş,diğerleri varmış sipariş ettim, bi de bu genetik testi neden başta yapmadılar ki diye düşündüm yarın arayıp sorucam merkezi, sana kaçıncı denemede yapıldı bu test aklıma takıldı, başta yapmaları gerekmiyor muydu, sende merkezi duymuşsun galiba Yücel Karaman iyi demişsin, her gidişimde kendisi muayene etti, opu işlemine de girdi, transferi kendisi yaptı, hani pazarlamacı gibi biri değil güven veriyor insana, baştan beri şansımız % 50 dedi hep, amaaa ben Bahçeci ile de konuşmayı düşünüyorum artık ondan sonra karar vericem ne yapıyım sende fikir ver biraz access yazmış sağolsun çok yararı oldu mesela fikir verdi bana, kafamda bişeyler şekillenmeye başladı artık.

Cnm bir cogunu doktorum onceki tedavimden once Verdi 3 ay kullandim simdi bazilarini cikarttim listemden bir iki ilavem var

Canim benim cok sagol destegin icin, Ari sutunun gercegini bulamiycam diye dusunuyorum en azindan aldigim marks icinde AZ miktarda olsa Ari sutu mevcut,acaba tabletinimi alsam dedim ondandaemin olamadim...ginseng ve arginenin caylari var AMA onada guvenemedim ,gnc diger markalarinda kapsul hep vucudada fazla kapsul yuklemek istemiyorum simdilik bunlarla idare edeyim bakalim sonuc NE olucak.. Ari sutunu SEN nerden temin ettim?? Hemen bozulan birseymis

Çok fazlaymış bunlar bitkisel içerikli şeyler mi Özlem, dr.un tavsiye ettiği var mı, hani bize zarar vermesin sonra kaş yapayım derken göz çıkarmayalım, ama bişeyler yapmam şart, benimde 4 tane yumurta oldu 2 tanesi 5. güne geldi ve transfer yapıldı, dondurulmuşum yok malesef, benim ilk denememdi bu dr. genetik testi yaptırmamı istedi sonra da üçüncü adette eğer isterseniz tekrar deneriz başka yollar izleriz hamile kalabiliyorsunuz sonuçta ama neden kimyasal oluştu neden tutunmadı bunlara bakıcaz v.s., rahimde bir sorun yoktu dediler, spermlerde çok iyiymiş geriye bi tek yumurtaların kötü kalitesi kalıyor galiba.. hemen yarın bu yazdıklarını eczaneye sorup almaya başlayım ben,
Haa merkez Brüksel Tüp Bebek değerim 11. gün 9,5 di, 13. gün 11,5 oldu aynı gün ilaçları kestiler 15. gün 0.. bilmem kaç oldu, içim bomboş özlem Allah yardım etsin..

Cnm cogunu doktorum tavsiye etti Adam Prof. Mutlaka bildigi vardir bide cok arastirdim hepsini kullanan fayda gorenler var gormeyenlerde var tabi.. Ya benim birseyler denemem sart oldu 3. Tup bebege gidicem 8 yillik evliyim baska sansim kalmadi...kullanacagim urunlerden doktorun vermedigi kendi tercihim olan reissi mantar,hayit suyu ve bal parmagin karisimi.. Hayit suyu ve o karisim tamamen dogal ve fayda gorenler var bakalim NE olcak bekleyip diger tedavide gorcez

Sana tavsiyem mutlaka omega 3 kullan hayit suyuda iyi, folikasit zaten almamiz gerekli,digerlerini danis istersen belki doktorunun tavsiye edecegi baska seyler vardir
Merkezin iyi yucel karaman mi ilgilendi?? Genetik testi mutlaka yaptir
Inan bende cok zorumdayim caresizim care nerde bulabilirim ariyorum rabbim yardim eder insallah bize

Saklama koşulları çok farklı mesala saf olarak elinde tutarsan mutlaka alüminyum folyo ile muhafaza etmelisin nette güvenilir markalar var köpük kutu içinde cam şişeyle yolluyorlar ayrıca folyo ile sarıyorlar havalar iyice ısınmadan sipariş verenilirsin veya aktarlardan alabilirsin. Kapsüller fazla dersen gnc nin kadınlar için olan multi vitamini var onu kullan çay olarak bende tavsiye etmem ben ayrıca arısütü bal polen ve ginseng kombin kapsül kullanıyordum soğan kürünü yap en önce ondan bi kurtul da diğerlerini aynı anda yapabilirsin hayıt tohumunu da kendin yap içine bol limon sık tadı gayet güzel oluyor soğan kürü rahimde bulunan ve sümüksü yapıda olan yapışkan akıntıyı söküp atıyor hiç sorunu olmadığı halde hamile kalamayanlar bu sümüksü madde yüzünden hamile kalamıyor rahimin etrafını kapladığıniçin embriyonun tutunmasını engelliyor bunun gibi daha çok faydası var. Corasprini de bırakma gerekirse dr a sor iğneye devam et bana öyle geliyor ki sen kan pıhtılaşmasından dolayı bunu yaşadın belki daha uzun kullanırsan vücut daha dirayetli olur iğne olmasa da corasprini kullan bende sorun olmadığı halde 6 ay kullandım tedaviden önce. Kan akışı da önemli diyoruz ya hep keşke imkanın olsa da akupunktur da yaptırabilsen ben transfer günü yaptırmıştım sadece transferden 2-3 saat önce ama çok gevşemiştim anlatamam

kızlar ben eczaneden balparmak arı sütü bal poleni aldım yumurta kalitesını arttırsın diye. ama bi arkadasımız arı sütü bal polenı propolis yazmıs ben propolis almadım dalgınlıgıma gelmiş yanlışmı almışım yumurtalara etkısı olmazmı yanı sımdı ?

Hamile olan arkadaşlar halen estrofem kullanıyor musunuz
canım ben hala kesyi görmedim o yüzden kullanıyorum

cnm benim test gunum 21 mayis 2 gun kaldi heycan doruktaa.. bu aralar fazla giremedim kinamiz vardi o nedenle birazda kafam rahat etti hamilemiyim degilmiyim belirti varmi yokmu diye dusunmekten yoruldum, baska seyler dusunmekle mesguldum 2 3 gundur ama simdi tekrar basladim dusunmeye dun baya oynadim insallah bir zarari olmamistir:18:

canım hayırlı olsun inşallah güzel haberler ver bize

aycen canm inşallah enkısa zamanda keseyıde görursun ...
inşallah canım ayın 27 gün verdi doktor inşallah sevinçli haberle dönerim boş gebelik yada kimyasal gebelik değildirç

Yarin kntrolum var doktor ne dicek bakalim hevesim kursagimda kaldi deger dusuk cikinca hala sevinemiyorum insallahhayirli haberler alirim..

inşallah güzel sonuçlarla gelirsin canımzaten senin 10 gün değerin 48 çıkmıştı o daha artar inşallah

inşallah canım ayın 27 gün verdi doktor inşallah sevinçli haberle dönerim boş gebelik yada kimyasal gebelik değildirç

inşallah güzel sonuçlarla gelirsin canımzaten senin 10 gün değerin 48 çıkmıştı o daha artar inşallah

Insallah canim cokk korkuyorum ya arti§ olmazsa diye bu arada regl gunu gectikten sonra dahami cok artis oluo bnm 3 gunum var ve kan testini 9gun yaptirdimm :(((

Insallah canim cokk korkuyorum ya arti§ olmazsa diye bu arada regl gunu gectikten sonra dahami cok artis oluo bnm 3 gunum var ve kan testini 9gun yaptirdimm :(((

gayet güzel artıcak inşallah kuşum :emir_bebek:9. gün kan testi için de güzeldi rakamın ayrıca

Özleeeeem listede yazdıklarını sordum bazıları yokmuş, netten alınabiliyormuş,diğerleri varmış sipariş ettim, bi de bu genetik testi neden başta yapmadılar ki diye düşündüm yarın arayıp sorucam merkezi, sana kaçıncı denemede yapıldı bu test aklıma takıldı, başta yapmaları gerekmiyor muydu, sende merkezi duymuşsun galiba Yücel Karaman iyi demişsin, her gidişimde kendisi muayene etti, opu işlemine de girdi, transferi kendisi yaptı, hani pazarlamacı gibi biri değil güven veriyor insana, baştan beri şansımız % 50 dedi hep, amaaa ben Bahçeci ile de konuşmayı düşünüyorum artık ondan sonra karar vericem ne yapıyım sende fikir ver biraz access yazmış sağolsun çok yararı oldu mesela fikir verdi bana, kafamda bişeyler şekillenmeye başladı artık.

cnm ilk tüp bebeği yaptırmadan önce gittim pıhtılaşma faktörlerine baktırdım doktor falan demedi bana ben kendim meraktan baktırdım iyiki yapmışım pıhtılaşma var heterezigotum, kromozom analizinide ikinci tüpten önce yaptırdım sorun yok şükür bence doktorun istemesini bekleme git araştırma hastanesine iste yaparlar..ben yücel karamanı hep histereskobi konusunda çok iyi olduğunu duydum merkez olarak da iyi bildiğim kadarıyla..benim ilk tüp bebeğim bahçeci umutta oldu ikinci ankara gürgan klinik.. şimdi izin problememiz var ankara çok ters istanbul 2 saat bana yani bu konuda çok sıkıntılıyım bahçeci türkiyede adını kanıtlamış bir merkez benim ilki biraz talihsizlik oldu gerçi adamlar eldeki malzemeyle yapıyorlar bu işi bide nasip diyorum şuan bende kararsızım merkez konusunda..
ilaçlardan hangilerini spariş ettin? aslında doktoruna genede danışsan iyi olurdu.. bide bunlarda marka da farkediyor neyse inşallah iyi olur herşey

Saklama koşulları çok farklı mesala saf olarak elinde tutarsan mutlaka alüminyum folyo ile muhafaza etmelisin nette güvenilir markalar var köpük kutu içinde cam şişeyle yolluyorlar ayrıca folyo ile sarıyorlar havalar iyice ısınmadan sipariş verenilirsin veya aktarlardan alabilirsin. Kapsüller fazla dersen gnc nin kadınlar için olan multi vitamini var onu kullan çay olarak bende tavsiye etmem ben ayrıca arısütü bal polen ve ginseng kombin kapsül kullanıyordum soğan kürünü yap en önce ondan bi kurtul da diğerlerini aynı anda yapabilirsin hayıt tohumunu da kendin yap içine bol limon sık tadı gayet güzel oluyor soğan kürü rahimde bulunan ve sümüksü yapıda olan yapışkan akıntıyı söküp atıyor hiç sorunu olmadığı halde hamile kalamayanlar bu sümüksü madde yüzünden hamile kalamıyor rahimin etrafını kapladığıniçin embriyonun tutunmasını engelliyor bunun gibi daha çok faydası var. Corasprini de bırakma gerekirse dr a sor iğneye devam et bana öyle geliyor ki sen kan pıhtılaşmasından dolayı bunu yaşadın belki daha uzun kullanırsan vücut daha dirayetli olur iğne olmasa da corasprini kullan bende sorun olmadığı halde 6 ay kullandım tedaviden önce. Kan akışı da önemli diyoruz ya hep keşke imkanın olsa da akupunktur da yaptırabilsen ben transfer günü yaptırmıştım sadece transferden 2-3 saat önce ama çok gevşemiştim anlatamam

valla balcıların yanına gideyim kovandan bana arı sütü versinler ne iyi olur gerçi daha önce arı sütü diye birşey almıştım böyle hikaye çıktı adamlar bir sıvının içine mum koymuşlar bizde yedik aldık geçmiş gün ama gerçeğini bulsam direk alıcam da havalarda ısındı net işi olmaz bakalım şimdilik eldekilerle idare edelim
coraspirini bırakmadım cnm devam ediyorum diğer tedaviye kadar kullanacam..iğne çok yakıyor onu artık tedavide..ya bizim bu bebiş sağlıksızmış demek sağlıklı olsa düşmezdi aslında 10 günde yaşadı benle of çok üzücü hala acıyor içim bazen benmi hata yaptım biraz harekliydim bulaşık makinesini boşalttım,düşcekmi diye çok strese girdim yemeden içmeden kesildim uyku uyuyamadım belkide beynim yüzünden oldu bilemiyor korktuğum başıma geldi yada sağlıksızdı yani asla bilemiycez ve benim acabalarım olucak
akupunktur bende istiyorum bu kez ne varsa şansı artıran herşeyi denemek istiyorum öyle işte ya canım inşallah rabbim verir bir kuzuda bana yılların özlemi diner. bana dua et çok ihtiyacım var duaya...senin de az kaldı doğuma heyecan stres başlamıştır, gerçi en başından beri vardır onun heyecanı ,inşallah sağlıkla gelir yavrun...

gayet güzel artıcak inşallah kuşum :emir_bebek:9. gün kan testi için de güzeldi rakamın ayrıca

Insallah taze anne ah gel sen bana sor yuregim pir pir Allahim bana yardim etsin dua efiyorum mucizemi bnden alma diye inan heyecanimi sevincimi ogun yasadim kac gundur yasayamiyorum bi arttigini goreyim keseyi kalp atisini cevremdeki herkes okadar sevindiki 5yil sonra gelen mucize aslinda 1yildir dusunuyorduk ama iste tedavilet falan bir asir geldii... Allahim bizleri evlatsiz birakmasin Aminn

ben daha keseyi görmeye gitmedim perşembe gideceğim .çok korkuyorum. dış gebelik olur diye. tadını çıkaramadım
cnm nie dış gebelik olsun ? zaten tüp bebekte dış gebelik şansı çok zor. kanallardan geçmiyo ki embriyo. yani milyorda bi ihtimal ki senin transferinde embriyo yuvarlanıp kanala devam edicek. :44:

Back