Çok fazlaymış bunlar bitkisel içerikli şeyler mi Özlem, dr.un tavsiye ettiği var mı, hani bize zarar vermesin sonra kaş yapayım derken göz çıkarmayalım, ama bişeyler yapmam şart, benimde 4 tane yumurta oldu 2 tanesi 5. güne geldi ve transfer yapıldı, dondurulmuşum yok malesef, benim ilk denememdi bu dr. genetik testi yaptırmamı istedi sonra da üçüncü adette eğer isterseniz tekrar deneriz başka yollar izleriz hamile kalabiliyorsunuz sonuçta ama neden kimyasal oluştu neden tutunmadı bunlara bakıcaz v.s., rahimde bir sorun yoktu dediler, spermlerde çok iyiymiş geriye bi tek yumurtaların kötü kalitesi kalıyor galiba.. hemen yarın bu yazdıklarını eczaneye sorup almaya başlayım ben,
Haa merkez Brüksel
Tüp Bebek değerim 11. gün 9,5 di, 13. gün 11,5 oldu aynı gün ilaçları kestiler 15. gün 0.. bilmem kaç oldu, içim bomboş özlem Allah yardım etsin..
Cnm cogunu doktorum tavsiye etti Adam Prof. Mutlaka bildigi vardir bide cok arastirdim hepsini kullanan fayda gorenler var gormeyenlerde var tabi.. Ya benim birseyler denemem sart oldu 3. Tup bebege gidicem 8 yillik evliyim baska sansim kalmadi...kullanacagim urunlerden doktorun vermedigi kendi tercihim olan reissi mantar,hayit suyu ve bal parmagin karisimi.. Hayit suyu ve o karisim tamamen dogal ve fayda gorenler var bakalim NE olcak bekleyip diger tedavide gorcez
Sana tavsiyem mutlaka omega 3 kullan hayit suyuda iyi, folikasit zaten almamiz gerekli,digerlerini danis istersen belki doktorunun tavsiye edecegi baska seyler vardir
Merkezin iyi yucel karaman mi ilgilendi?? Genetik testi mutlaka yaptir
Inan bende cok zorumdayim caresizim care nerde bulabilirim ariyorum rabbim yardim eder insallah bize