asyahayatın sonuç pozitiiiiiiiiif:119::119::119::119::118::118::118::118:
bugün transferin 9. günü ve benim test sonucum 0.100 negatif malesef arkadaşlar
bugün transferin 9. günü ve benim test sonucum 0.100 negatif malesef arkadaşlar
Oyy oyyy valla ne desek simdi seni teselli edemeyizki Allahim ne olur cumlemize evlat nasip et tez zamanda umarim canim Rabbim cok ugrastirmadan normal yoldan verir cok uzgunum.
canım daha erken sen gününde tekrar yaptır canım bence
kızlar bugün testi tekrar ettim
12.gün değerim 19.69
14.gün değerim 52 çıktı
16.gün değerim 74.49
18.gün değerim 186.6 çıktı (rabbim hayırlısını nasip etsin) çarşamba testi tekrar yaptıracağım bakalım hayırlısı
Aycencim hayirli olsun canim! Boyle olmakda cok zor! Buda bizim sinavimiz demekki! Uzulsek olmaz sevinsek olmaz! Umutlansan hamileyim desem olmaz demesen olmaz! Benim doktorum yatmami dinlenmemi yorulmamami soyledi! Sende cok dikkat et canim kendine! Hakkimizda hayirlisi artik! Saglikla kucagimiza alacagimizi konusacagimiz gunlerde gelir insaaallah!
evet çok üzgünüm ama yılmak yok yola devam ..
hala inanamıyorum negatif olduğuna nedense..
canım sen raporlumu yaptırdın tedavini?
tuğbacım senin kanaman geçtimi birde nekadar geliyodu çok ağrın oluyomuydu
evet canım dediğin gibi bu da bizim sınavımız .hakkımızda hayırlısı .öyle yapmaya çalışıyorum ama bu hafta işe dönmek zorundayım gerçi 2 gün gittiğim yer 25 dk.yürüme mesafesinde diğer 1 gün yarım saat otobüsle gidiliyor ne yapıcagımı hiç bilmiyorum
iyi olmaya çalışıyorum cnm yha toparlayamadım bugün dışarı çıkdım ölü gibiydim yüzüm gülmemişken bana sorulan soruları denilen sözleri bile duymadım algılayamadım ya toparlanmak istiyorum toparlancamda ama sanırım bunun ilacı zaman aklımın almadı neden tutmadı hiç bi sorun yokken iki tane dondurulmuşum var onlarla yola çıkcam acaba nekadar tutma şansı onların tazesi tutmadı dondurulmuşu nekadar etkili hep bu sorular beynimde dönüp duruyorkaramm nasılsın canım kendini toparladın mı kuzum
cnm benim rezervle ilgili sorunum yok..önceki tedavimde embriyo gelişiminde sorun olmuştu 5. günde,bende hep acaba bende bir sorun mu var diye düşünmeye başladım yumurta kalitesizliği gibi belki sadece o ayın yanıtı öyleydi bilmiyorum ama kötü bir başlangıç olmuştu benim için ikinci tedavimde yumurtalarda problem olmadığını söylediler 3. gün transferim oldu bu kez ama gene donmuşum yok o yüzden hala aynı kanıdayım bende görünmeyen birşeyler olduğunu düşünüyorum gerçekten bizde elle tutulur bir sebep yok ama 2 tedavimdede donmuş yok elimde... ben bu tedavi öncesi yumurta kalitesini artırmak için 3 ay süreyle bazı şeyler kullandım hala devam edicem bazılarına onlar; dong puai, evening primose,colastrum, omega 3, dhea 2 ay günde 1,folic asit,hayıt suyu, öğütülmüş üzüm çekirdeği belki bunların faydası oldu ben ondan hamile kaldım kim bilir..
şimdi kullanacaklarım dong puai, kesinlikle omega 3,hayıt suyu, reissi mantar(ganoderma) diye birşey var bunu dr tavsiye etmedi ama çok övdüler bana tamamen hücre yenileyici diye bende şans belki fayda olur diye buna başlıycam bide access arkadaşımızın tavsiyesiyle balparmağın arı sütü-propolis karışımı,, öğütülmüş üzüm çekirdeğine devam edicem bunlar var cnm yani elimden gelen herşeyi yapmaya çalışcam faydanın nerden olacağı belli olmaz tabi önce rabbim izin verirse
merkez konusunda karar veremedim cnm biran önce karar verip 2 ay sonra başlamak istiyorum
sen nerde tedavi olmuştun?değerin kaç gün sonra düştü ?
canım bende istemiyorum bakalım rapor almaya çalışacağım inşallah alırımBaharcim gecen cumartesi (transferin 21, gunu) kanamam oldu adet kanamasi gibiydi! Progeston igne 1 taneydi 2 ye cikardi dr, ertedi gun kanama kesildi! Ama lekelenme olarak devam ediyor cok acik pembe akintilar halinde artik! Agrilarim cok degil, sol kasik ve karin agrilarim oluyor! Sen nadil oldun?
Hadi ya! Izin rapor falan alamiyormusun? Canindan kiymetli degilya! Alabiliyorsan mutlaka al!
iyi olmaya çalışıyorum cnm yha toparlayamadım bugün dışarı çıkdım ölü gibiydim yüzüm gülmemişken bana sorulan soruları denilen sözleri bile duymadım algılayamadım ya toparlanmak istiyorum toparlancamda ama sanırım bunun ilacı zaman aklımın almadı neden tutmadı hiç bi sorun yokken iki tane dondurulmuşum var onlarla yola çıkcam acaba nekadar tutma şansı onların tazesi tutmadı dondurulmuşu nekadar etkili hep bu sorular beynimde dönüp duruyor(
cnm benim rezervle ilgili sorunum yok..önceki tedavimde embriyo gelişiminde sorun olmuştu 5. günde,bende hep acaba bende bir sorun mu var diye düşünmeye başladım yumurta kalitesizliği gibi belki sadece o ayın yanıtı öyleydi bilmiyorum ama kötü bir başlangıç olmuştu benim için ikinci tedavimde yumurtalarda problem olmadığını söylediler 3. gün transferim oldu bu kez ama gene donmuşum yok o yüzden hala aynı kanıdayım bende görünmeyen birşeyler olduğunu düşünüyorum gerçekten bizde elle tutulur bir sebep yok ama 2 tedavimdede donmuş yok elimde... ben bu tedavi öncesi yumurta kalitesini artırmak için 3 ay süreyle bazı şeyler kullandım hala devam edicem bazılarına onlar; dong puai, evening primose,colastrum, omega 3, dhea 2 ay günde 1,folic asit,hayıt suyu, öğütülmüş üzüm çekirdeği belki bunların faydası oldu ben ondan hamile kaldım kim bilir..
şimdi kullanacaklarım dong puai, kesinlikle omega 3,hayıt suyu, reissi mantar(ganoderma) diye birşey var bunu dr tavsiye etmedi ama çok övdüler bana tamamen hücre yenileyici diye bende şans belki fayda olur diye buna başlıycam bide access arkadaşımızın tavsiyesiyle balparmağın arı sütü-propolis karışımı,, öğütülmüş üzüm çekirdeğine devam edicem bunlar var cnm yani elimden gelen herşeyi yapmaya çalışcam faydanın nerden olacağı belli olmaz tabi önce rabbim izin verirse
merkez konusunda karar veremedim cnm biran önce karar verip 2 ay sonra başlamak istiyorum
sen nerde tedavi olmuştun?değerin kaç gün sonra düştü ?
Baharcim gecen cumartesi (transferin 21, gunu) kanamam oldu adet kanamasi gibiydi! Progeston igne 1 taneydi 2 ye cikardi dr, ertedi gun kanama kesildi! Ama lekelenme olarak devam ediyor cok acik pembe akintilar halinde artik! Agrilarim cok degil, sol kasik ve karin agrilarim oluyor! Sen nadil oldun?
Hadi ya! Izin rapor falan alamiyormusun? Canindan kiymetli degilya! Alabiliyorsan mutlaka al!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?