güzelmiş ahanda seninki böylemi yaptırsın istiyorsun SKGK
cnm bende senin gibiyim, başkalarına hep olumlu konuşup moral vermeye çalışırım ama iş kendime geldi mi, hep önümü kış tutarım yaz çıkarsa bahtıma. yoksa acaip yıkılıyorum ben de. anlıyorum ben nasıl hissettiğini.
kuşum hakkımızda hayırlısı yaw :)
canımmm cokkk sevındım dunden beri senı çok merak ediyordum hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla kucağına alırsın inşallah senden haber çıkmayınca olumsuz oldu sandımemir_bebek neler di belirtilerin bahset bakalım değerin kaç çıktı.
ay canım çok sevindim rabbim kucağına almayı nasip etsin rabbim bizlerede nasip etsin inşallah.evet canım belirtileri ve değerini alalım şimdik
Kızlar çok sağolun ben hala şoktayım ne bileyim insan bi tuhaf hissediyor kendini :)) değerim 136 çıktı. benim göğüslerimde hiç belirti olmadı ama adet olcak gibi kasıklarımda ve belimde ağrım oluyodu. bişey kasıklarıma vurup geçiyodu böyleydi benim
Kızlar çok sağolun ben hala şoktayım ne bileyim insan bi tuhaf hissediyor kendini :)) değerim 136 çıktı. benim göğüslerimde hiç belirti olmadı ama adet olcak gibi kasıklarımda ve belimde ağrım oluyodu. bişey kasıklarıma vurup geçiyodu böyleydi benim
anladım sen karnında ki seni duvardan duvara çarpsın saçını başını yoldursun istiyosun
ahanda ben hamileyim beni tarif ettibugün bol bol eğleneyım stresten uzak durayımda yarın bakalım neler olacak....
cnm gözün aydın dün bütün gün girmeyince allah dedim karapek negatifi aldı moral bozukluğundan girmiyo nete
bugün görünce pozitifi çok sevindim cnm :) allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm
sen bahçecideydin di mi ?
canım az kaldı dayan biraz daha sabır inşallah bizlere güzel haberler verirsinkızlar selamlar günaydınlarrrr
yarın benım testı gunum ama yıne tık yokRabbımden hayırlısını diledim bol bol dua ettım,yarın dananın kuyruğu kopacak
Kızlar günaydın şeyyy bizz geldik teyzeleri :))
:)))))))))))) güldürdünüz beni kızlar allahta sizi güldürsün yaa:)))))) karnımdaki şey benide duvardan duvara vursun istiyorum ama vurmuyo:)))))) sadeceregl ağrılarım başladı bide göğüslerime dokunamıyorum uçları acıyo...
bu arada bugün transfer gününü saymazsak 8. gün..
Aynen canım. stres en büyük düşman unutma. Allahın izniyle güzel haberle dönersin inşallah.. Ayrıca hamile olup 2 aylık olana kadar hiç belirti yaşamayan kişilerde var yani illa belirti arama inş kanda çıksın gerisi mühim değil
doğru soyluyorsun canım çok hakısında gelde sen kalbime beynime söz geçir bakem dinlemiyorlarki beni hiçinşallah yarın guzel haberler vermek nasıp olur sizere..
ayyy kıslar orkide hamile çok şükür çok sevindim bu ay bol bereketli bir ay oldu inşallah bizler içinde öyle olur
onunda yarın değilmiydi tahlili hayılrlı uğurlu olsun canım çok sevındım,darısı bizlere inşallah
canım az kaldı dayan biraz daha sabır inşallah bizlere güzel haberler verirsin
amin canım inşallah tek temennım oooo ınşaallah senınde guzel haberlerını almaya devam ederız değerlerin katlanır ...
Kizlar test yaptin malisef yok
hayırlı olsun canım en güzel gecede almıssın güzel haberini allah bizede nasip etsin inşallah bebeğine ve sana nazar değmesin canım kucağına aldığın günleride görcez inşallah..
Tebrik ederim , allah kucağına almayı da nasip eder inşallah
Kan testi canim
KISLAR ben çıkıyorum hepinizi öpüyorum yarın ben ve sonuç alacak bütün arkadaşlarımın allah yüzünü güldürsün hayırlısı ile inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?