2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

güzelmiş ahanda seninki böylemi yaptırsın istiyorsun SKGK

aynen supersınız kızlar bugun guluyımde bol bol yarına Allah kerım iyiki varsınız...

aynen taze anne çok guzel olayı ozetlemişsin.. yarın ola hayrola demekten başka çarem yok ama inanki dunyadaki en değerli şeyleri verseler gozumde yok hiçbişey bu olayları yaşadıktan sonra hayata insanlara bakış açım çok değişti olgunlaştım sanırım... sen bebeğinle kendine çoook dikkat et olur mu

ay canım çok sevindim rabbim kucağına almayı nasip etsin rabbim bizlerede nasip etsin inşallah.evet canım belirtileri ve değerini alalım şimdik

Kızlar çok sağolun ben hala şoktayım ne bileyim insan bi tuhaf hissediyor kendini :)) değerim 136 çıktı. benim göğüslerimde hiç belirti olmadı ama adet olcak gibi kasıklarımda ve belimde ağrım oluyodu. bişey kasıklarıma vurup geçiyodu böyleydi benim

ahanda ben hamileyim beni tarif etti bugün bol bol eğleneyım stresten uzak durayımda yarın bakalım neler olacak....

cnm gözün aydın dün bütün gün girmeyince allah dedim karapek negatifi aldı moral bozukluğundan girmiyo nete
bugün görünce pozitifi çok sevindim cnm :) allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm
sen bahçecideydin di mi ?

anladım sen karnında ki seni duvardan duvara çarpsın saçını başını yoldursun istiyosun

:)))))))))))) güldürdünüz beni kızlar allahta sizi güldürsün yaa:)))))) karnımdaki şey benide duvardan duvara vursun istiyorum ama vurmuyo:)))))) sadeceregl ağrılarım başladı bide göğüslerime dokunamıyorum uçları acıyo...
bu arada bugün transfer gününü saymazsak 8. gün..

hayırlı olsun canım en güzel gecede almıssın güzel haberini allah bizede nasip etsin inşallah bebeğine ve sana nazar değmesin canım kucağına aldığın günleride görcez inşallah..

ahanda ben hamileyim beni tarif etti bugün bol bol eğleneyım stresten uzak durayımda yarın bakalım neler olacak....

Aynen canım. stres en büyük düşman unutma. Allahın izniyle güzel haberle dönersin inşallah.. Ayrıca hamile olup 2 aylık olana kadar hiç belirti yaşamayan kişilerde var yani illa belirti arama inş kanda çıksın gerisi mühim değil

Evet canım Bahçecideyim Gürkan beyin hastasıyım ben.

ayyy kıslar orkide hamile çok şükür çok sevindim bu ay bol bereketli bir ay oldu inşallah bizler içinde öyle olur

kızlar selamlar günaydınlarrrr

yarın benım testı gunum ama yıne tık yok Rabbımden hayırlısını diledim bol bol dua ettım,yarın dananın kuyruğu kopacak
canım az kaldı dayan biraz daha sabır inşallah bizlere güzel haberler verirsin

Kızlar günaydın şeyyy bizz geldik teyzeleri :))

ohhhhh maşallah canım rabbim kucağına almayı nasip etsin değmesin

hahaha bende çok guldum valla halada guluyorum

hayırlı olsun canım en güzel gecede almıssın güzel haberini allah bizede nasip etsin inşallah bebeğine ve sana nazar değmesin canım kucağına aldığın günleride görcez inşallah..

Tebrik ederim , allah kucağına almayı da nasip eder inşallah

Allah razı olsun arkadaşlar.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin dualarım sizlerle...

KISLAR ben çıkıyorum hepinizi öpüyorum yarın ben ve sonuç alacak bütün arkadaşlarımın allah yüzünü güldürsün hayırlısı ile inşallah

hayırlısı olsun canım ne dıebilirim ki Allahım ınşallh tez zamanda bebeklermizi bize nasıp eder uzgunum ((

KISLAR ben çıkıyorum hepinizi öpüyorum yarın ben ve sonuç alacak bütün arkadaşlarımın allah yüzünü güldürsün hayırlısı ile inşallah

amin canım inşallah hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun... inşallah guzel haberler yazarız buraya

arkadaşlar dünden beri kanamam var karnım ağrıyo bugün doktora gittik kan verdim 1616.68 çıktı keseyide gördük ama düşük riskim var inş bebeğim beni bırakmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…