- 15 Şubat 2013
- 24.976
- 1
- 94.679
- 798
kuzumm çok sevindim inşlh kalp atışlarınıda duyacaksın kucanada alcaksın valla gözlerim doldu çokmutlu oldum kuzumm
sağol cnm darısı başınızaselam kizlar,
access cim keseyi gormussun tebrik ederim canim..
aycen cim ins pazartesi guel haberlerle donersin :) ama benim de basima geldigi icin biliyorum, artmayi birakinca yavas yavas dusuyor, sadece kafami karsitiran iki embryo varsa biri dusup biri tutunuyorsa o zaman bu sekilde olabilir ins artar canimmmmm...
bee83 ve bahar degerleriniz cok guzel artmis masallah darisi basimiza insss..
biz de pazartesi doktora gidices ilk defa tup bebek icin konusmaya, yani biz daha yolun coooook basindayiz, bi de uzun protokol olcak, yani ebnim 2 ay sonra ins olursa bakalim...
hadi bakalim herkese hayirli kandiller... ins Rabbim en hayirlisyla gonlumuzdekini versin...
Kızlar günaydın şeyyy bizz geldik teyzeleri :))
kızlar selamlar günaydınlarrrr
yarın benım testı gunum ama yıne tık yokRabbımden hayırlısını diledim bol bol dua ettım,yarın dananın kuyruğu kopacak
canım göğüslerine dokununca onlarda ağrımıyomu yada ne bilim hiçmi karnında ağrı yok?valla senin bebişin çok uslu olcak ben sana diyeyim
Canım inanmıcaksın ama tık yok arada regl agrım oluo ama bellı belırsız benımkı gelmıcek sanırım bana Rabbım inşallah nasıp ederde hayırlısı bakalım içimde hiç olucağına dair bir hissiyat yok benımkı gizli buyuyor bence
Canım inanmıcaksın ama tık yok arada regl agrım oluo ama bellı belırsız benımkı gelmıcek sanırım bana Rabbım inşallah nasıp ederde hayırlısı bakalım içimde hiç olucağına dair bir hissiyat yok benımkı gizli buyuyor bence
regl ağrın oluyo mu ?
e hani hiç belirtin yoktu, sen de var ya beni yiyosunEvet arada ama çok az sanıyeık gelıp geçio bide sadece goguslerım şiş ama acı varmı dersen yok
canım ya daha bize belirti verecek kadar olduklarını düşünmüyorum doğrusu ilk denemem bu konuda fazlada bir bilgim yok ama ben şansımızı %50 olarak görüyorum yani öğle %80 falan değil.gönül keske olsa istiyor ama rabbimin taktiri rabbim bize hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin.benimde ara ara kasik ağrım oluyo göğüslerimide sıkınca ağrı oluyo kimindede hiç belirti olmuyo ama HAMİLEsenin gibi bakalım rabbim güzel sonuç ayarlamıştır inşallah bizim için.
e hani hiç belirtin yoktu, sen de var ya beni yiyosun
onlar bana sınek ısırığı gibi hissetmiyorumki
anladım sen karnında ki seni duvardan duvara çarpsın saçını başını yoldursun istiyosunonlar bana sınek ısırığı gibi hissetmiyorumki
anladım sen karnında ki seni duvardan duvara çarpsın saçını başını yoldursun istiyosun
anladım sen karnında ki seni duvardan duvara çarpsın saçını başını yoldursun istiyosun
Yes işte bu işte butaze anne hiç guleceğim yoktu Allahta senı guldursun inşallah yarın ben akşama doğru test yaptıracağım kocacık çalışıyorda zaten hiçte merakım yok hep dua ediyorum hayırlısını diliyorum yuce Rabbimden... canım birazda neden bole olumsuzum biliomusun okadar duygusalımki ben olumsuz bir şeyi üzerimden zor atıyorum içime kapanıyorum hayat kusuyorum bi acayip oluyorum işte sanırım kendımı şimdiden her duruma alıştırıyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?