2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

canım ümidini kırma hemen. bizim kızlar marka vermek yanlış mı oluyor bilmiyorum ama belli markaların temizlik ürünleri, kozmetik vb. satıyorlar. çok yorulmadan kendi çevrelerine satıyorlar. dediklerine göre memnunlar. tabi çevrenin olması önemli. maddi sorunlar bizde de aynen. eşim bu da olmasa bir daha yapamayız diyor. her defasında 6-7 milyar para gidiyor. kendi şehrimizde de öyle bir merkez yok. anlayacağın hep aynısorunlar. rabbim hayırlı kapılar açsın inş. kendini sıkboğaz etme. elinden gelmeyen şeyler için üzme kendini. bunları unutacağınız günleri en kısa zamanda yaşamanız dileğiyle

Kizlaarr cok uzgunum dayanamadim az once test yaptim ama NEGATİF umarim sali gunu kanda pozitif cikar kendimi cok kotu hissediyorum

Mubarek kandilimiz kutlu olsun canlarımmmmmm...bu mubarek günde rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah sesimizi duysun yaradanım hayırlısıyla bi an önce evlatlarımıza kavuştursun sanada hayırlı bir iş nasip etsin kelebeğim dualarımdasınız...

Kizlaarr cok uzgunum dayanamadim az once test yaptim ama NEGATİF umarim sali gunu kanda pozitif cikar kendimi cok kotu hissediyorum

inşaallah canım pozitif çıkar. bu geceyi iyi geçir. bol bol dua et. ayrıca daha 4 gun var. moralini bozma. inş. sana sıkmsıkı tutunur ve seni hiç bırakmaz. içini ferah tut canım.

inşaallah canım pozitif çıkar. bu geceyi iyi geçir. bol bol dua et. ayrıca daha 4 gun var. moralini bozma. inş. sana sıkmsıkı tutunur ve seni hiç bırakmaz. içini ferah tut canım.

Bu gece dualarim herkesle hatta ben basladim bile Rabbim bu mubarek gunde dualarimizi kabul eder insAllah umarim tutunur bebegim bana nekadarda ilk defada tutmayanioi diye kndimi kandirmaya calissamda yinede icimde hep bir umit var umarim bosa cikmaz((

çok erken yapmamış mısın canım. ben test günüme 2 gün vardı yaptım çok silik çıkmıştı. boşuna üzme. benim 7. günde çizgi hiç yoktu

selam kizlar,
access cim keseyi gormussun tebrik ederim canim..
aycen cim ins pazartesi guel haberlerle donersin :) ama benim de basima geldigi icin biliyorum, artmayi birakinca yavas yavas dusuyor, sadece kafami karsitiran iki embryo varsa biri dusup biri tutunuyorsa o zaman bu sekilde olabilir ins artar canimmmmm...

bee83 ve bahar degerleriniz cok guzel artmis masallah darisi basimiza insss..

biz de pazartesi doktora gidices ilk defa tup bebek icin konusmaya, yani biz daha yolun coooook basindayiz, bi de uzun protokol olcak, yani ebnim 2 ay sonra ins olursa bakalim...
hadi bakalim herkese hayirli kandiller... ins Rabbim en hayirlisyla gonlumuzdekini versin...

Canim Rabbim ol derse olur kendini uzme lutfen herseyin hayirlisi bisitede okudum kadin 11gu evde gebelik testi yapmis negatif cikmis cok uzulmus ertesi gun kan yaptirmis pozitif Cikmis demis hani zaten kanda cikti evde bidaha gebelik testi yapcam yine negatif cikmis o yzden testi yapana kdr yipratma kndni sen bnden bi gun once transfer olmustun ama senin 21test tarihin benim 18mayis insallah bu mubarek kandil gecesinde Rabbim cumlemizin dualarini kabul eder evlatlarimizi bize nasipeder. AMINN

Amin canim tedavin hayirli olsun sonu bebisli olsun insallah...Allah yardimcin olsun

kuzumm çok sevindim inşlh kalp atışlarınıda duyacaksın kucanada alcaksın valla gözlerim doldu çokmutlu oldum kuzumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…