- 4 Şubat 2013
- 1.561
- 1.102
- 133
inşallah canım her şeye hazırlıklıyım rabbim ne nasip ederse hayırlısını nasip etsin
12.gün 19.64
14.gün 52
16.gün 74.49
bu artış biraz daha az olmuş ama genede rabbimden ümit kesilmez ben değeri durup devam edenleride okudum bu sayfalarda
ama genede sakın kaptırma kendini sonra canı çok yanıyor insanın elde değil biliyorum herşeye hazırlıklı olmak lazım
merkezden döndüler mi?
aycen canım bu mübarek günde dualarım seninle... bu değerler diğerleri gibi yüksek olmasa da sonuçta bir hmileliğe işaret ediyor. reklamda okul yaptıran babanın; doktor olmak isteyen kızının içten ve çok samimi işşaallah deyişi gibi ben de inşaallah diyorum bu hamilelik nur topu gibi sağlıklı ve hayırlı bir evlatla neticelenir. inanarak ilaçlarını kullan. pozitif ol. pazartesiye kadar için içini yemesin canım. şimdiden acı çekmenin anlamı yok. hepimiz için dua ediyorum
KIZLAR BEN BUGUN BİRAZ ÜZGÜNÜM İŞ BAŞVURUSUNDA BULUNMUŞTUM ÖZEL BİR KREŞE TEDAVİYE GİTMEDEN ÖNCE BENİ ÇAĞIRMIŞ BAŞLAMAMI İSTEMİŞLERDİ AMA MALESEF TEDAVİ İÇİN BAŞLAMAYAMAMIŞTIM.YİNE BAŞVURDUM TEDAVİMİN TUTMADIĞINI ÇALIŞMAK İSTEDİĞİMİ SÖYLEDİM 2 GÜNDÜR BEKLİYORUM ARAMALARINI ARAMADILAR SANIRIM OLMAYACAK ELİM BOMBOŞ KALDI NE İŞİM VAR NEDE EVLADIM.ÇOK SIKILDIM EVDE ÇALIŞMAK İSTİYORUM NE OLUR BANA DUA EDİN KIZLAR İNSALLAH CEVAP GELİR YOKSA NE YAPARIM EVDE BİLMİYORUM.TEDAVİDEN SONRA MADDİ OLARAK YIKILDIK EŞİME YARDIMCI OLMAM LAZIM ÇOK ZORLANIYOR RABBİM BİR ÇIKIŞ KAPISI GÖNDERSİN İKİ GÜNDÜR ÇOK ÜZGÜNÜMİÇİMDEN AĞLAMAK GELİYOR NE BİLEYİM İŞTE OFFF OFFF EFKARLANDIM BİR SANAL SİGARA YAKAYIM.........
Kizlaarr cok uzgunum dayanamadim az once test yaptim ama NEGATİF umarim sali gunu kanda pozitif cikar kendimi cok kotu hissediyorum
evet canım beklemek çok zor helede böyle bir durumda hakkımda neyse hayırlısı olsun inşallahcanım hastaneden aradılar pazartesiye kadar ilaçları kullan pazartesi tekrar testi tekrarlıyacagız dediler rabbim hayırlısını nasi
ya bu hcg değerleri herkesin çok farklı oyüzden doktorlar net bir şey diyemiyorlar bu konuda
ama sürekli test yaptırmalar insanı yıpratıyor hele test sonucunu beklemek çok zor oluyor
rabbim inşallah bu bebeğini nasip eder sana bol bol dua et sağlıklıysa zaten devam edicek
sağlıksızsa bir şekilde vucut onu atacak..herşeyin hayırlısı..
aminnnnnnnn inşallah tek dileğim sağlıklı sıhhatli olmasıaycen canım bu mübarek günde dualarım seninle... bu değerler diğerleri gibi yüksek olmasa da sonuçta bir hmileliğe işaret ediyor. reklamda okul yaptıran babanın; doktor olmak isteyen kızının içten ve çok samimi işşaallah deyişi gibi ben de inşaallah diyorum bu hamilelik nur topu gibi sağlıklı ve hayırlı bir evlatla neticelenir. inanarak ilaçlarını kullan. pozitif ol. pazartesiye kadar için içini yemesin canım. şimdiden acı çekmenin anlamı yok. hepimiz için dua ediyorumKod:
Kizlaarr cok uzgunum dayanamadim az once test yaptim ama NEGATİF umarim sali gunu kanda pozitif cikar kendimi cok kotu hissediyorum
canım erken yaptırmışsın benim kanda cıktıgı halde idrarda yaptırdığım teste hala cıkmıyo umudunu kaybetme lütfen her şeyin hayırlısı
evet canım beklemek çok zor helede böyle bir durumda hakkımda neyse hayırlısı olsun inşallah
aminnnnnnnn inşallah tek dileğim sağlıklı sıhhatli olması
canım erken yaptırmışsın benim kanda cıktıgı halde idrarda yaptırdığım teste hala cıkmıyo umudunu kaybetme lütfen her şeyin hayırlısı
Ayyy insAllah oyle olur cnm kendimi zor tutuyorum bu mubarek gecede bol bol dua etcem hepimize hatta coktan basladim bile Rabbim dualarimizi kabul eder insAllah((
inşaallah canım pozitif çıkar. bu geceyi iyi geçir. bol bol dua et. ayrıca daha 4 gun var. moralini bozma. inş. sana sıkmsıkı tutunur ve seni hiç bırakmaz. içini ferah tut canım.
ben erdemlide oturuyorum iyi dileklerin için sağol canım ben geçen ay gittim küçük bir kist var dedi ve doğum kontrol hapını verdi kullandım bitti 2 gün sonra adet oldum 3.gün randevu verdiler kist erimiş ve iki hapla başladım biri vitamin diğeride rahim hazırlamak için pazartesi tekrar gidecem yazarım gelişmeleri bende merak ediyorum nolcak ben çalışmıyorum canım mersin merkezde misin sen bu arada erdemli diyorumda burayı biliyorsundur sanırım[/Q
canım bu hapları ne kadar süre kullanıcan.bi de iğne falan var mı acaba çok merak ediyorum.buraları biliyorum canım ben yenişehirdeyim.canım senin transferin mayıs sonunda olur sanırım.canım sen aşama aşama yaz gittikçe.hayırlı olsun şimdikten canım
selam kizlar,
access cim keseyi gormussun tebrik ederim canim..
aycen cim ins pazartesi guel haberlerle donersin :) ama benim de basima geldigi icin biliyorum, artmayi birakinca yavas yavas dusuyor, sadece kafami karsitiran iki embryo varsa biri dusup biri tutunuyorsa o zaman bu sekilde olabilir ins artar canimmmmm...
bee83 ve bahar degerleriniz cok guzel artmis masallah darisi basimiza insss..
biz de pazartesi doktora gidices ilk defa tup bebek icin konusmaya, yani biz daha yolun coooook basindayiz, bi de uzun protokol olcak, yani ebnim 2 ay sonra ins olursa bakalim...
hadi bakalim herkese hayirli kandiller... ins Rabbim en hayirlisyla gonlumuzdekini versin...
Arkadaslar idrar testi yaptim cikmadi erkenmi oldu acaba test cumartesi
kızlar keseyi gördüm çok şükür
bebek dostu canım hayırlı olsun inşallah sen de yaşa bu mutluluğu
bugün en sonunda azıcık bi rahat nefes aldım kızlar
15 gün sonra kalp atışı için tekrar gidicez o zamana kadar yeniden girerim tabii strese duyucam mı duymiycam mı diye
ama şu aşamaya gelmek bile çok mutlu ediyo insanı umarım sonuna kadar gittiğini görürüm
öptüm hepinizi kızlar
kuzumm çok sevindim inşlh kalp atışlarınıda duyacaksın kucanada alcaksın valla gözlerim doldu çokmutlu oldum kuzumm
Cift emriyo kondu ama oylesine yapmistim 3 liralik alete inanmiyorum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?