- 4 Şubat 2013
- 1.561
- 1.102
- 133
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin insallah olumlu sonuclar aliriz...erken canım o yüzden çıkmamıştır.hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.rabbim şu mubarek günde edilen bütün duaları kabul etsin.
inşallah güzel sonuçlar almıştır
inşallah pozitifi göreceksin canım. estrofemi bıraktın mınasılsınız? dün transferim oldu. 2embriyo transfer edildi. 1. kalite dendi ama bakalım inş hepimizinki olur. 24 mayıs test tarihi. işin en kötüsü progestan iğnelere devam. yürürken, yatarken her şekilde acıyor. çok zor.
accessdenied çok sevindim canım. darısı kalp atışını da duymaya inş. bu mübarek gecede hepimizin güzel güzel bebişleri olması ve anne olması duasıyla....
karapek te hayırlı pozitif sonuçla gelsin hepimize umut olsun inş
kızlar keseyi gördüm çok şükür
bebek dostu canım hayırlı olsun inşallah sen de yaşa bu mutluluğu
bugün en sonunda azıcık bi rahat nefes aldım kızlar
15 gün sonra kalp atışı için tekrar gidicez o zamana kadar yeniden girerim tabii strese duyucam mı duymiycam mı diye
ama şu aşamaya gelmek bile çok mutlu ediyo insanı umarım sonuna kadar gittiğini görürüm
öptüm hepinizi kızlar
inşallah pozitifi göreceksin canım. estrofemi bıraktın mı
ben bugün bıraktım kese göründüğü için
çok mutluyum günde 4 tane içiyodum estrofem ya
dünya hormon bi ilaç
canım keseyi göreceğin dğerlerinden belli idi:) hayırlı olsun . kalp atışlarını da duyacaksın inşallah
ben bugün bıraktım kese göründüğü için
çok mutluyum günde 4 tane içiyodum estrofem ya
dünya hormon bi ilaç
cnm yok bıraktım allahtan bugüninşallah pıtlarıda duyarsın cnm..
estrofem çok fazlaymış eğer dokunuyorsa midene onun yerine geçen bantda var doktoruna sorabilirsin
ben bu kez bant kullanmıştım 3 günde değiştiriyordum
İnşallah kucağınad da alacaksın. bende 2 tane içiyorum günde estrofem. ayrıca günde 6 tane progestan fitil. ve keseyi görene kadar da kan sulandırıcı iğne devam. değerim artmış nasıl. 10 gün 153. 13. gün 824 16. gün 2666.
cnm senin acaba ikiz mi ? 3 er 3 er katlıyo maşallah
amin cnm herkesin başına :)accessdenied hayırlı olsun.darısı başımıza
florence nightingale hastanesinde canm 18mayis yazmislar bndede ama hicbisey hissetmiorum hayirlisi....
boşver takılma belirtilere hiç bir belirti olmadan hamile olan çok var allah hakkımızda hayırlısını versin..
hayırlı olsun canım rabbim o güzel haberi almayı nasip etsinnasılsınız? dün transferim oldu. 2embriyo transfer edildi. 1. kalite dendi ama bakalım inş hepimizinki olur. 24 mayıs test tarihi. işin en kötüsü progestan iğnelere devam. yürürken, yatarken her şekilde acıyor. çok zor.
kızlar keseyi gördüm çok şükür
bebek dostu canım hayırlı olsun inşallah sen de yaşa bu mutluluğu
bugün en sonunda azıcık bi rahat nefes aldım kızlar
15 gün sonra kalp atışı için tekrar gidicez zamana kadar yeniden girerim tabii strese duyucam mı duymiycam mı diye
ama şu aşamaya gelmek bile çok mutlu ediyo insanı umarım sonuna kadar gittiğini görürüm
öptüm hepinizi kızlar
cnm sen kıbrısta denemişsin sanırım diğer topicte gördüm biraz bilgi verirmisin fiyatlarlar ne teknoloji olarak burdan farklılıklar ne?ben 3. için yer araştırıyorum kıbrısta kendi yumurtamızla yaptırsak nasıl acaba yani hep duyuyoruz kıbrıs iyi falan diye
5 hafta 3 günlükken gördüm ben cnm daha erken sanırım görünmüyocanım sen kaçıncı haftada keseyi gördün. benim internetteki hesaplamalara göre 5 haftalık oldu bugün ama sayarsam 4 hafta 5 günlük falan