2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

kızlar ben geldim değerim 16.gün 75 cıktı çok düşük doktorumu aradım ama yurtdışında eğitime gitmiş geri dönüş yapacaklar haber bekliyorum bakalım ilaçları kesecekler mi
aycen baharında böyle olmadı mı ? bak şimdi değerlerine maşallah. inşallah senin de güzel artıcak. bi önce ki artış kaç gün önceydi ve kaçtı değerin ?

kızlar ben geldim değerim 16.gün 75 cıktı çok düşük doktorumu aradım ama yurtdışında eğitime gitmiş geri dönüş yapacaklar haber bekliyorum bakalım ilaçları kesecekler mi

Canim uzulme sakin insallah katlanarak artmaya devam eder rabbim yardimcin olsun hic uzulme en axindan katlaniyor dusus yokki dimi ama

aycen baharında böyle olmadı mı ? bak şimdi değerlerine maşallah. inşallah senin de güzel artıcak. bi önce ki artış kaç gün önceydi ve kaçtı değerin ?
inşallah canım her şeye hazırlıklıyım rabbim ne nasip ederse hayırlısını nasip etsin
12.gün 19.64
14.gün 52
16.gün 74.49

Canim uzulme sakin insallah katlanarak artmaya devam eder rabbim yardimcin olsun hic uzulme en axindan katlaniyor dusus yokki dimi ama

inşallah canım her şeyin hayırlısı

inşallah canım her şeye hazırlıklıyım rabbim ne nasip ederse hayırlısını nasip etsin
12.gün 19.64
14.gün 52
16.gün 74.49

inşallah canım her şeyin hayırlısı

cnm benim de katlamadı biliyosun ama bugün keseyi gördük. alah herşeyin hayırlısını versin. inşallah doktorlar kesmez ilacını biraz daha şans verirler nası ilerlediğini görmek için. sonuçta düşmüyo aycen yani. beklemek çok zor off.

KADERDAŞLARIM KANDİLİNİZ MUBAREK OLSUN.RABBİM GÜNAHLARIMIZI AFFETSİN TÖVBELERİMİZİ KABUL ETSİN.DULARIMIZ KABUL ETSİN İNSALLAH.BİZLEREDE ANNE OLMAYI HAYIRLISIYLA NASİP EYLESİN (aMİN)GELELİM GÜZEL HABERLERE ACCEND CANIM ÇOKKKKKKKKKKKKKKKKK SEVİNDİM YA ÇOK GÜZEL MAŞALLAH SANA NE GÜZEL BİR DUYGUDUR EMİNİM PITPITLARIDA DUYARSIN İNSALLH.KIZ TAZE ANNE BİZEDE DUA ET KUZUM RABBİM BİZEDE NASİP ETSİN.AYCEN HAKKINDA HAYIRLISI NE İSE O OLSUN CANIM.TRANSFERİ OLAN ARKADAŞIM RABBİM MUBAREK GÜNDE EVLADINI SANA GÖNDERMİŞTİR İNSALLAH.GÜZEL HABERLERİNİ ALIRIZ İNSALLH.KARAPEK BUGUN TEST YAPTIRACAKTI İNSALLH ODA GÜZEL HABERİ ALMIŞTIR.RABBİM HEPİMİZN HAKKINDA HAYIRLISINI VERSİN.BUGUN SİZLER VE KENDİM İÇİN RABBİMİN KAPISINA GİDECEĞİM YALVARACAĞIM ONA..DUALARIMIZ KABUL EDER İNSALLAH.AMİNNN

amin cnm :) nasısın kelebeğim ?

KIZLAR BEN BUGUN BİRAZ ÜZGÜNÜM İŞ BAŞVURUSUNDA BULUNMUŞTUM ÖZEL BİR KREŞE TEDAVİYE GİTMEDEN ÖNCE BENİ ÇAĞIRMIŞ BAŞLAMAMI İSTEMİŞLERDİ AMA MALESEF TEDAVİ İÇİN BAŞLAMAYAMAMIŞTIM.YİNE BAŞVURDUM TEDAVİMİN TUTMADIĞINI ÇALIŞMAK İSTEDİĞİMİ SÖYLEDİM 2 GÜNDÜR BEKLİYORUM ARAMALARINI ARAMADILAR SANIRIM OLMAYACAK ELİM BOMBOŞ KALDI NE İŞİM VAR NEDE EVLADIM.ÇOK SIKILDIM EVDE ÇALIŞMAK İSTİYORUM NE OLUR BANA DUA EDİN KIZLAR İNSALLAH CEVAP GELİR YOKSA NE YAPARIM EVDE BİLMİYORUM.TEDAVİDEN SONRA MADDİ OLARAK YIKILDIK EŞİME YARDIMCI OLMAM LAZIM ÇOK ZORLANIYOR RABBİM BİR ÇIKIŞ KAPISI GÖNDERSİN İKİ GÜNDÜR ÇOK ÜZGÜNÜMİÇİMDEN AĞLAMAK GELİYOR NE BİLEYİM İŞTE OFFF OFFFEFKARLANDIM BİR SANAL SİGARA YAKAYIM.........

sanal sigarana senin kuzum efkarlanma bi orası yok sonuçta iş verecek. orası olmaz 3 gün sonra başka yer çıkar karşına. bekle daha dün 1 bugün 2 diyosun. sen gene bakın bu arada başka yerlere, eğer burası olmazsa diye işini sağlama al. allah yardım etsin kuzum nasraflı işler bu tedaviler.

AH CANIM BENİM SORUNDA ORADA ZATEN BURDA TOPLASAN 5 KREŞ VE ÖZEL ANOKULU VAR HEPSİNE BAŞVURMUŞTUM İLK GELDİĞİMİZDE bu başvuruduğum yer bu yıl yeni açılmıştı.biz sizi ararız dediler ne arayan soran var ne bileyim ya.nefret ediyorum bu şehirden artık iş olanağı fazla yok malesef keşke ankara yada izmire gitseymişiz insallah gideriz burdan hayırlısıyla çok sıkıldım artık.oysa ankarayı nede çok sevdim.tedavi bittikten sonra gönlüm oralarda kaldı

var mı öyle bi şansınız ankaraya taşınmak gibi ?

inşallah canım hayırlısı olsun hastaneden aradılar pazartesiye kadar ilaçları kullan pazartesi tekrar testi tekrarlıyacagız dedi.

canım rabbim bir kapıyı kapatır bir kapıyı açar biraz sabır arkadaşım hiç ummadığın anda bir mucize gelir

aycen çok sevindim demek hala şans var, inşallah umutlar boşa çıkmasın.
özlemin dediği de doğru herşeye hazırlıklı olmak lazım. ama gene de kes ilacı dememeleri daha herşey bitmedi demek.
inşallah güzel sonuçlansın aycen

inşallah canım zaten cok kaptırmıyorum kendimi benim için rabbim biliyor sağlık sıhhatli olsun rabbim salih evlatlar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…