• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

kızlar keseyi gördüm çok şükür
bebek dostu canım hayırlı olsun inşallah sen de yaşa bu mutluluğu
bugün en sonunda azıcık bi rahat nefes aldım kızlar
15 gün sonra kalp atışı için tekrar gidicez o zamana kadar yeniden girerim tabii strese duyucam mı duymiycam mı diye
ama şu aşamaya gelmek bile çok mutlu ediyo insanı umarım sonuna kadar gittiğini görürüm
öptüm hepinizi kızlar

canım ya çok güzel duygular bunlar rabbim bana ve bütün arkadaşlarımada nasip etsin inşalah.:49::49:

gnc dhea diye var bende ondan şipariş verdim aynı şeymi senin kullandığınla...tedaviye aynı tarihlerde başlıcaz bende 10unda falan bekliyorum adetimi inş hayırlı güzel sonuçlar alırız.:)

Bende biosteron ve ace selenyum kullanıyordum ama biosteronu bulamıyorum, gnc de karşılığı varsa ilacın tam ismini verebilir misniz lütfen, doktorumda gnc den bakalım demişti ama daha ses çıkmadı, yardımcı olursanız sevinirim.

maşşaallah! hayırlı olsun canım! ohh ne güzel ya cok sevındım! bitmez canım bizim çilemiz bitmez! kalp atışını duyuncada başka seyler var sırada 2li test 3 lü test falan! dogurup kucagımıza alana kadar bıtmez bızım derdımız :)
kaç keseymıs?

tek cnm
zaten muhtemelen ikisi de tutunup biri sonradan bıraktı
o yüzden yüksek başladı benim değerler ama 2 ye katlamadı
değerlerin kafa karıştı yani :27:

15 gün sonra kalp atışı için tekrar gidicez o zamana kadar yeniden girerim tabii strese duyucam mı duymiycam mı diye
ama şu aşamaya gelmek bile çok mutlu ediyo insanı umarım sonuna kadar gittiğini görürüm
öptüm hepinizi kızlar

Canim super bir haber bu dur daha Allahin izniyle kalp atislarinida duyarsun kucaginada alirsin darisi basimiza... :nazar:

nasılsınız? dün transferim oldu. 2embriyo transfer edildi. 1. kalite dendi ama bakalım inş hepimizinki olur. 24 mayıs test tarihi. işin en kötüsü progestan iğnelere devam. yürürken, yatarken her şekilde acıyor. çok zor.

Canim tedavin hayirli olsin insallah sonu bol bebisli olur... Allah yardimcin olsun

Kizlar Regaib kandilimiz mubarek olsun Rabbim dualarimizi kabul etsin bebeklerimizi bize nasip etsin insallah...

:1: nasi oldugumu ah bir bilsem arada kalmis durumdayim ne olumku ne olumsuz dusunuyorum hayirlisini diliyorum yine belirtim hic yok sanirim benim bebek beni uzmek istemiyor :1: :1: :1:

oldu inşallah oldu:49::49::nazar:canım ya cumartesi günü sonucunu yaz olurmu bende bir şekilde yazcam ogün benim için çok özel birgün inşallah hepimiz için bin kat daha özel bir gün olur.:16:

senin bünye taş bence maşallahı var :)
karam hiç gelmedi mi ?
Valla tas ki ne tas kaya gbi :1: yok karam bugun ugramadi hic..
oldu inşallah oldu:49::49::nazar:canım ya cumartesi günü sonucunu yaz olurmu bende bir şekilde yazcam ogün benim için çok özel birgün inşallah hepimiz için bin kat daha özel bir gün olur.:16:

Canim valla bn pek umitli deglm ama Rabbimden hep mucize diye diledim supriz olabilirr.. insalah hepimiz guzel haberler aliriz..bnmde 11mayis evlilik yildonumumdu malum kutlayamadik yattigim icin olumlu haber olursa bu cumartesi kutlayacagiz...

Valla tas ki ne tas kaya gbi :1: yok karam bugun ugramadi hic..

Canim valla bn pek umitli deglm ama Rabbimden hep mucize diye diledim supriz olabilirr.. insalah hepimiz guzel haberler aliriz..bnmde 11mayis evlilik yildonumumdu malum kutlayamadik yattigim icin olumlu haber olursa bu cumartesi kutlayacagiz...

hiç idrar testi falan yapmadın dimi?sakın yapma cumartesi güzel haberleri allahın izni ile alcaz kutlucaz sevincez mutluluktan ağlıcaz.:52::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

nasılsınız? dün transferim oldu. 2embriyo transfer edildi. 1. kalite dendi ama bakalım inş hepimizinki olur. 24 mayıs test tarihi. işin en kötüsü progestan iğnelere devam. yürürken, yatarken her şekilde acıyor. çok zor.

hadi hayırlı olsuuuuunnn bebişlerin sana sımsıkı tutunsun ALLAH yardımcın olsuunn

Son düzenleme:
hiç idrar testi falan yapmadın dimi?sakın yapma cumartesi güzel haberleri allahın izni ile alcaz kutlucaz sevincez mutluluktan ağlıcaz.:52::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Valla 6gun yaptim cikmadi biseycik kocamin israriyla :1: hayirlisi canim ama bnm pek umidim yokki nasi olcak :1: neyse kizcaklar smdi bna insallah guzel haberler alirizz..

öptüm hepinizi kızlar

gözün aydın çoook sevindim ne güzel haberler bunlar yaa canım ALLAHIM tamamına erdirsin hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza...

Valla 6gun yaptim cikmadi biseycik kocamin israriyla :1: hayirlisi canim ama bnm pek umidim yokki nasi olcak :1: neyse kizcaklar smdi bna insallah guzel haberler alirizz..

erken canım o yüzden çıkmamıştır.hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.rabbim şu mubarek günde edilen bütün duaları kabul etsin.:16::16:

GEÇER canım geçer hiç sitres yapma kitap oku film izle müzik dinle kır kıçını yat evi tezek götürsün önemli değil sen keyfine bak.oldumu olmadımı hiç düşünme allahın izni ile olacak de:emir_bebek::emir_bebek::nazar:bak son 2 günüm bende heyecan yapmaya başladım ama iyi düşünüyorum iyi olsun inşallah:52::32::49:

inşaallah olur canım. önce sizin bebişler gelsin sonra bizimkiler. test günümüzü görelim pozitif sonuçlarla:))))

Back