canım teşekkür ederim ilk önce 12.gün 17.79
16.gün 67.26
19.gün 279.27
23.gün yani bugün 991.55 çıktı allaha şükürler olsun inş bebeğim herzamn benimle olur sağlıklı sıhatlı uzun ömürlü bi şekilde..
canım hayırlısı olsun inşallah rabbim sağlıklı ve sıhhatli bir şekilde yavrunu kucağına almayı nasip etsin.inşallah bana hayırlısını nasip eder.
bahaaaaar cok sevindim değerine maşallah inşallah böyle devam eder keseyi cuma görmen lazım ozaman haftaya kadar bekleme ya 1500-2000 lerde görünüyormuş bugün 900 lerdeyse cuma 2 katı olur görünür hadi inşallah
amin canım inş..ben senin değerlerininde güzel bi şekilde artacağına inanıyorum..allahım bebeğini hayırlısıyla sana nasip etsin inş.
Ben haftaya 6 haftalık olunca gideceğim keseyi görmeye. Nasıl muayene ediyorlar. Dıştan mı? öbür türlü zararlı olur mu bebeğe. Bilgisi olan var mı kızlar
malesef bilgim yok canım bende merak ediyorum aslında ama doktorum bebeğe zarar vercek bişey yapmaz en uygun nasılsa öle muayene eder diye düşünüyorum..
inş canım devam eder..evet görünür heralde doktor hatta bugün bakcaktı belki görünmeyebilir diye bakmadı..salı günü gel dedi muayeneye.. bekliyim diyorum bende..
arkadaşlarım kafamı çok karıştırdı. Bir kısmı birşey olmaz diyor diğerleri yaptırma bebek düşebilir diyo. Ne yapacağım ben bilmiyorum
canım önce keseyi görmeyi sonrada kalp atışını duymayı nasip etsin inşallah
Ben haftaya 6 haftalık olunca gideceğim keseyi görmeye. Nasıl muayene ediyorlar. Dıştan mı? öbür türlü zararlı olur mu bebeğe. Bilgisi olan var mı kızlar
nasılsınız? dün transferim oldu. 2embriyo transfer edildi. 1. kalite dendi ama bakalım inş hepimizinki olur. 24 mayıs test tarihi. işin en kötüsü progestan iğnelere devam. yürürken, yatarken her şekilde acıyor. çok zor.
hakkında hayırlısı olur inşallah son tüp bebek denemen olur bebeklerin annesine sımsıkı tutunur sonrada sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallahbol bol dinlen hiç sitres yapma kafana göre takıl çok merdiven inip çıkma bol sıvı tüket ilaçlarını saati saatine al
arkadaşlar değerimiz 991.55 olmuş salı günü muayane olcaz artık keseyide görcez inş..
nasılsınız? dün transferim oldu. 2embriyo transfer edildi. 1. kalite dendi ama bakalım inş hepimizinki olur. 24 mayıs test tarihi. işin en kötüsü progestan iğnelere devam. yürürken, yatarken her şekilde acıyor. çok zor.
kızlar keseyi gördüm çok şükür
bebek dostu canım hayırlı olsun inşallah sen de yaşa bu mutluluğu
bugün en sonunda azıcık bi rahat nefes aldım kızlar
15 gün sonra kalp atışı için tekrar gidicez o zamana kadar yeniden girerim tabii strese duyucam mı duymiycam mı diye
ama şu aşamaya gelmek bile çok mutlu ediyo insanı umarım sonuna kadar gittiğini görürüm
öptüm hepinizi kızlar
inşaallah canım. dediklerini yapacağım inş. bakalım heyecan dolu 9 gün nasıl geçecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?