2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

merhaba kizlaar :)

baharcim tebrik ederim degerin katlanmis :) 67 de 995 e kac gunde cikti masallah ne cabuk yukselmis..
Rabbim daim etsinnn aminnn.

6 mayısta 294,7
8 mayısta 490,9
10 mayısta 877,30

senin nasıldı :44:

bence birşey olmayacak iyi görünüyor canım üzme kendini boşuna. benim 10 mayıs 153, 13 mayıs 824, yarın son bir kere yaptıracağım. iyi ise o da haftaya perşembe ultrasona gideceğim o güne kadar yaptırmayacağım. benim şu anda 4 hafta 6 günlük internetteki hesaplamalara göre

evet bide o var dimi:) transfer gününü saymazsak 6i günüm 10. günde test yaptırcam kısmetse allah yüzümüzü güldürür inşallah..
ağrım sızım yok ve sanki içimde hiç bişey yokmuş gibi ..
ilk transferimdede böyleolmuştu pozitif çıkmıştı test sonucum ama sonu gelmedi..

Fatoscum snde bendensin bnmde transfer gununu saymazsak 6gun ama tik yok hic bir belirti icim bom bos sabahlari aglama krizine giriyorum sonra gecio hakkimizda hayirlisi insallah bebeklerimiz bizimledir... yada bizim bebekler bizi uzmemek icin agri yapmioo

ilki niye devam etmedi canım. özel değilse tabi. inşallah bu sefer olur. senin haberlerini de alırız

evet galiba bizi üzmek istemiyolar:) hatta bugün dışarı çıktım arkadaşlarımla buluştum 3 saat terasta oturdum sadece biraz yorgun hissettim sanırım bilinçaltıma hamileyimi yerleştirdim ondan dolayı yoruldum sanırım:)
geçen perşembe transferim oldu doktor ayın 21 nde test yaptır dedi ama ben c.tesi yaptırcam çünkü 5.gün embriyosuydu çıkar heralde c.tesi..

ilki niye devam etmedi canım. özel değilse tabi. inşallah bu sefer olur. senin haberlerini de alırız

yok özel değil canım anlatırım ..
ilkinde 12.gün 436 idi test sonucum ama 5 haftalıkken düşük oldu..
biliyorsun ilk hamilelikte araştırılmıyo nedenini bilmiyorum yani..
umarım bundada pozitifi görürüm hep beraber görürüz yavrucuklarımızı kucağımıza alırız..
şuan içimdeki buz bebek:))

Aynn cnm bnde bugun gezdm baya ama tik yok hakkimizda hayirlisiii bnmde diktor 5gun embriyosu oldugu icin cumartesi dedi.. kactane transfer efildi sana bnde tek

karam cok iyi yaptın arkadaşım.
arkadaşlar değerimiz 991.55 olmuş salı günü muayane olcaz artık keseyide görcez inş..

baharcım oooooooo maşallah değmesin .darısı hayırlısı ile başıma . bu kaçıncı gün değeri canım bende yarın bir daha yaptıracağım.

inş canım dediğin gibi dondurulmuşlarımla olurda başka yere gerek kalmaz.sen sanırım tedaviye başladın.bende haziran başında adet olunca başlıycam.bana 17 gün doğum kontrol hapı içip 18.gün gel dediler.yinede adet olunca arıycam iyice öğrenicem tabi.sen benden öndesin olanları yazda burdan takip edip öğreniyim ben de.inş seninde bu defa tutar ve bebişini hayırlısıyla kucağına alırsın canım.canım sen nerde oturuyosun ve çalışmıyosun sanırım.canım çalışınca izin falan da zor oluyo o yüzden benim yaza olucak...

karam cok iyi yaptın arkadaşım.

baharcım oooooooo maşallah değmesin .darısı hayırlısı ile başıma . bu kaçıncı gün değeri canım bende yarın bir daha yaptıracağım.

canım 23.gün değerim...inş seninde artıcak allahın izniyle.. ben 17.79 la başladım şimdi 991.55 oldu..dualarım seninle..:)

merhaba kizlaar :)

baharcim tebrik ederim degerin katlanmis :) 67 de 995 e kac gunde cikti masallah ne cabuk yukselmis..
Rabbim daim etsinnn aminnn.

canım teşekkür ederim ilk önce 12.gün 17.79
16.gün 67.26
19.gün 279.27
23.gün yani bugün 991.55 çıktı allaha şükürler olsun inş bebeğim herzamn benimle olur sağlıklı sıhatlı uzun ömürlü bi şekilde..

ben erdemlide oturuyorum iyi dileklerin için sağol canım ben geçen ay gittim küçük bir kist var dedi ve doğum kontrol hapını verdi kullandım bitti 2 gün sonra adet oldum 3.gün randevu verdiler kist erimiş ve iki hapla başladım biri vitamin diğeride rahim hazırlamak için pazartesi tekrar gidecem yazarım gelişmeleri bende merak ediyorum nolcak ben çalışmıyorum canım mersin merkezde misin sen bu arada erdemli diyorumda burayı biliyorsundur sanırım

Aynn cnm bnde bugun gezdm baya ama tik yok hakkimizda hayirlisiii bnmde diktor 5gun embriyosu oldugu icin cumartesi dedi.. kactane transfer efildi sana bnde tek

bendede tek 35 yaş altı olduğumuz için yapıyolar bunu çok sinir bozucu gerçi hastanelerinde işine geliyo bu durum..
benimde 5. gün embriyosu ama salı yap dedi niyeki acaba? sen nerde yaptırmıştın?

Son düzenleme:
bendede tek 35 yaş altı olduğumuz için yapıyolar bunu çok sinir bozucu gerçi hastanelerinde işine geliyo bu durum..
benimde 5. gün embriyosu ama salı yap dedi niyeki acaba? sen nerde yaptırmıştın?

florence nightingale hastanesinde canm 18mayis yazmislar bndede ama hicbisey hissetmiorum hayirlisi....

Yeni üye olaraka öncelikle Yaradandan her kim diliyorsa hayırla en güzel mucize olan anneliği tattırmasını dilerim.Ben 2. tüp bebek denememde ikizlerime yani Allahın nasip ettiği emanet olan meleklerime 16 haftalık hamileyim. Dilerim ki Allahtan sağlıkla kucağıma almak nasip olur. Biraz zorlu bir yol kat ediyoruz tüp bebeğin gerektirdiklerini yapmak olması gerekenden daha özen ve sabır gerektiren bir süreç.Bende zor geçiriyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun. Dualarınızı esirgemeyin umut eden bebek bekleyen tedavi gören tüm anne adayları olucak inşallah inanıyorum sadece zaman...Sevgiler

Amin canim cok tesekkurler iyi dileklerin icin.. insallah sen de bebeklerini saglicakla kucagina alirsin... zor bir surrc Rabbim kimsenin emeklerini bnde dahil bosa cikarmasin insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…